- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
merhaba kızlar ben yeni evliyim daha 1 ay oldu ev işleri ve iş yorucu oluyo tabii.evime baya bi özen göstermeye çabalıyorum ama bu seferde kendime ve eşime vakit ayıramıyorum gibi geliyo. bu heryer derli toplu, tozsuz olsun takıntım geçer di mi? şuan böyle olmam normal di mi?
bu arada başlık bence de süper ve yemek tarifleri fikri de süper ama sanırım o başka bi başlıkta daha süper olur :)
hadi sana kolay gelsin
kızlar mrb benide alın aranıza, bende 9 aylık evliyim ev işlerinde iiyimdir şükür bahar temzilgimi bitirdm ben kayınvalidem gelecek diye mecburbugün yapıcaklarım
1.ev süpürülüp , silincek
2.banyo, wc ovulucak
3.çamaşırlar ütülenicek
4.yemek yapılıcak
bu kadar kızlar herkese kolay gelsn ...
aynısı bendede var
sanada kolay gelsn cnm o zaman ne duruyoz haydi iş başına
kızlar mrb benide alın aranıza, bende 9 aylık evliyim ev işlerinde iiyimdir şükür bahar temzilgimi bitirdm ben kayınvalidem gelecek diye mecburbugün yapıcaklarım
1.ev süpürülüp , silincek
2.banyo, wc ovulucak
3.çamaşırlar ütülenicek
4.yemek yapılıcak
bu kadar kızlar herkese kolay gelsn ...
hadi kolay gelsin canim
ben simdi bulasiklari yikicam bi de kiza corba pisiricem sen neler yapicaksin
ben evi şöyle bi toplayıvercem cnm sonrada süpermeye baslıycam...
ben bulasiklarimi yikadim
corbayi pisirdim ama kizim yemedi
onu uyutuyorum simdi de
uyusun kalkip astigim camasirlari toplicam sonra evi supurucem
ben evi süpürdüm cnm şimdi banyoyla wc ' yi ovmaya gidiom sonrada yemek yapıcam ama daha karar veremedm ne yapıcagma
tozlari aldin mi peki
ben yemegi en son yapicam taze fasulye pisiricem
ben gec kaldim eti cikarmaya hayatta aksama acilmazyok cnm tozları henüz almadım dün almıştım bugün alasm yokbende buzluktan et çıkardım et sote yaparım heralde kararsızım:44: