• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
aaa bunu bilmiyordum hatta tam tersini okumustum sankı ilk idrarla yapmayın diye ilk idrarlamı yapmak gerekiyo tanemim??:26:

Benim bildigim şöyle bir sağlık kitabında okumuştum hamilelikte yükselen hormonlar sabah idrarında daha yüksek olurmuş erken teşis için ama 1 haftadan fazla geçikmeyse zaten bütün hormonların tavan yapmıştır:9: her halındede. Çıkar canım

Son düzenleme:
Benim bildigim şöyle bir sağlık kitabında okumuştum hamilelikte yükselen hormonlar sabah idrarında daha yüksek olurmuş zaten erken deşis için ama zaten 1 haftadan fazla geçikmeyse zaten bütün hormonların tavan yapmıştır:9: her halındede. Çıkar canım

hadi bakalım o zman yarın buyuk gun canımm:16::16:

amin canım benim insallah:16:

$image.jpg
Yatmadan önçe. Bu duayı et

hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah cnm haberini bekliyorum

bugün annemde olucam belki giremem ama akşam gelince mutlaka bakıcam

Benim bildigim şöyle bir sağlık kitabında okumuştum hamilelikte yükselen hormonlar sabah idrarında daha yüksek olurmuş erken teşis için ama 1 haftadan fazla geçikmeyse zaten bütün hormonların tavan yapmıştır:9: her halındede. Çıkar canım
aaa rabyasim test mi yapiyosun hadi hayirlisi:46::46::46::46::46::46::46:
evet sabah ilk idrarla daha kesin oluyo sonuc:46:
hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah cnm haberini bekliyorum

bugün annemde olucam belki giremem ama akşam gelince mutlaka bakıcam
estosum dun evlilik yildonumunuzdu demek tebrik ederim canim nice senelere:23::23::23:

Son düzenleme:
Back