• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar bende duşumu aldım gidiyim makyajımı yapıp saçımı fönliyim daha yemek var püfff:ssz:

burasi da soguk canim yagmur var:18:
silikonlari yikamadim
cikardim astarini nevresimlerini falan yikadim silikonlari yazin yikamistim simdi oylesine didikledim

Benımkı kaz tüyü canım yıkaması çok zor :5:oluyo senede 1kere yıkaya bıliyorum oda çok sıçak olması lazım nemli havalarda kurumuyor eğer kurumazsa çok kötü bi koku yapıyor onun için yazı bekliyorum içinide çıkaramamda ondan 2yasdık kılıfı kullanıyorum

Son düzenleme:
hani test yapacaktın bugün:44::44::44::44: bekliyoruzzzzz....

seni umutlandirmak istemem ama canim hamile olunca acaip uyku oluyo:32::32::32:

senin de esin nobete mi kaliyo canim:26:

katil katil tanemim ya becerikli hatunsun :46::46::46:benim de aklimda bi kac sey var:26:

kuzularımm bugün kendimi bi işe verdim sormayın dısarı cıkamadım eger o gucu bulursam cıkıp alıcam testt:16::16:
yaptıklarımı rapor edeyım hemen
mutfagı dıp kose temızledım tezgahı tamamen bosaltıp cıf domestos ne bulursam ovdum bi guzel:9:
dolapları sıldım makınayı doldurdum yıkadım bosaltılcak kaldı
buzdolabını temızledım
beyaz esyaları sıldım sandalyelerı sıldım
evı toplarladım
yatak odasını toparladım kuruyan camasırları katladım aynaları sıldım
wc banyoyu ovdum bı guzel mıs olduu:16:
sımdı ev supurup sılcemm toz alcam bulasık makınesını bosaltcam ve fınısh dıcemm:9::9:

kuzularımm bugün kendimi bi işe verdim sormayın dısarı cıkamadım eger o gucu bulursam cıkıp alıcam testt:16::16:
yaptıklarımı rapor edeyım hemen
mutfagı dıp kose temızledım tezgahı tamamen bosaltıp cıf domestos ne bulursam ovdum bi guzel:9:
dolapları sıldım makınayı doldurdum yıkadım bosaltılcak kaldı
buzdolabını temızledım
beyaz esyaları sıldım sandalyelerı sıldım
evı toplarladım
yatak odasını toparladım kuruyan camasırları katladım aynaları sıldım
wc banyoyu ovdum bı guzel mıs olduu:16:
sımdı ev supurup sılcemm toz alcam bulasık makınesını bosaltcam ve fınısh dıcemm:9::9:

Hadi canım hayırlı haberler bekliyoruz

komşum aradı açmadım bize gelecek die önce oturduğum odanın bi tozunu alayım dedim sonra ararım dedim.ortalığı topladım düzenledim aradım beni çağırdı:1:yanıma kar kalan evi toplamam oldu:9::9:arka odaları toplamıştım ama pc nin başından kalkıp oturduğum yeri toplayamamıştım:1:ii oldu böyle

kızlar bişey sorcam yatağımın başlığı deri beyaz biraz sarardı daha doğrusu çarşafımın rengini aldı sanki anlamadım cif ç. suyu da kullandım geçmedi ne yapmam lazım bilgisi olan var mı:40:

gunaydin canim:16::16:
yemek yoksa isin zor tanemim:1:

niye kiz ne oldu bu gun size:9::9::9:

gecmis olsun canim alnini bi esarpla skica sar annem oyle yapardi:1::1:
yok ufukta bebis yok daha:1:doktora dun gittim su tahliller temiz ciksin baslicaz calismalara:21:

he he benim de annem yapardı öyle:9:neyse ki bişeylerle meşgul olunca geçti

nihayet gitmişsin dr a :46::46:

peki sonuçlar ne zmn çıkacak herşey yolundaysa

30 unda olsan 1 hafta sürse 7 sinde temizlensen 1 hafta sonra yumurtlama zamanın olsa ayın 12-17 arasını iyi değerlendir kuzum

14 şubatta tam zamnı olur tam aşk bebişi olur :9:

eğer isabet ederse 2013 kasım annesi olursun inşallah:nazar:

nasıl ama hesabım eyi mi :27::37:

Back