• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hu huuu ben geldim.....:3::3:
Hoş geldin canım
aynen bende kız aglıyo diye fazla gülemedim kapattıktan sonra bi kahkaha bastım ne lazım sana çocuk görümcemde diyoki bize inat yapmıştr saçmalama dedim neden öyle bişey yapsn beklememiz için dedi:52::52::52::60::60::60:

Yazık yaa kadın karnı çıkmadan:9: düğünü yapı versinler olmazmı

Ayyy ondan dolmuştur kızz...:52::52: hem sözlüsü askerde hem k.valide hamile ağlamayıp da ne yapsın kız...:1:
sende ne fenasın kız... :23:

yok kız şaka bi yana işin uzamasına üzüldümde mantıgı saçma geldi bana sözlüsü 2 karseler ikiside erkek görümcemi kızları olmadıgı için baya seviyolardı şimdi olacak çocukda kızmış ona takmış benm artk degerim bilinmiycek bütün ilgi onda olcak falan diye dediğim olmıycak dedi ne alakası varsa:19:

yok kız şaka bi yana işin uzamasına üzüldümde mantıgı saçma geldi bana sözlüsü 2 karseler ikiside erkek görümcemi kızları olmadıgı için baya seviyolardı şimdi olacak çocukda kızmış ona takmış benm artk degerim bilinmiycek bütün ilgi onda olcak falan diye dediğim olmıycak dedi ne alakası varsa:19:

Evet bıraz saçma ama kayın valdesi iyise onuyeri ayrı onun yeri ayrı değer verir :16:

tanemim yine baş başa kALMIŞIZ BUGÜNKÜ İŞLERİN NE SÖYLE BAKİM:16:

Ewet canım kahvatı yaptık sana cevap yazarken mutfagı topladım bulaşik makınasın çalıştırdım yatak odamın pedesini makınaya koydum şimdi de camı silecem sonra şu yarışma için olan yemeğimin devamını yapayım:16:sen ne yapacaksın

Son düzenleme:
Ewet canım kahvatı yaptık sana cevap yazarken mutfagı topladım bulaşik makınasın çalıştırdım yatak odamın pedesini makınaya koydum şimdi de camı silecem sonra şu yarışma için olan yemeğimin devamını yapayım:16:sen ne yapacaksın[/QU
bende evi topladm cnm kahvaltımı yaptım mutfagı topladım şimdi ütüm var onu yapıcam ardından çamaşırları katlıycam mutfagı süpürücem silicem yemek yapıcam anlıycagın çok iş var bu arada yemegini sabırsızlıkla bekliyorum hadi kolay gelsn hepimize:16:

Ewet canım kahvatı yaptık sana cevap yazarken mutfagı topladım bulaşik makınasın çalıştırdım yatak odamın pedesini makınaya koydum şimdi de camı silecem sonra şu yarışma için olan yemeğimin devamını yapayım:16:sen ne yapacaksın[/QU
bende evi topladm cnm kahvaltımı yaptım mutfagı topladım şimdi ütüm var onu yapıcam ardından çamaşırları katlıycam mutfagı süpürücem silicem yemek yapıcam anlıycagın çok iş var bu arada yemegini sabırsızlıkla bekliyorum hadi kolay gelsn hepimize:16:

İnşallah canım Yedişdire bilirsem koyacagım çoğu işini dün hazırladım az kaldı inşaallah foto işini düzgün yaparım:16:
Ayy şimdi ne oluyo biyomusun iki harf yazıyorum bekliyorum kendi yazsın :52::52::52::52:alışamadım bu işe yaaa:9::9:

kızlar yatak örtüsü alıcam da karasız kaldım 2 model var begendiğim yatak odam siyah beyaz hangisi iyi olur acaba:26:
$zebra-ve-gül-desenli-yatak-örtüsü-örnek.jpg $734755_575266265836864_190291310_n.jpg
ben en çok siyah beyaz agırlıklı olanı begendim kırmızıda yatak odasına renk katar bi halımdada kırmızılıklar var uyum saglar diye düşündüm:44:

kızlar yatak örtüsü alıcam da karasız kaldım 2 model var begendiğim yatak odam siyah beyaz hangisi iyi olur acaba:26:
Eki Görüntüle 620269 Eki Görüntüle 620270
ben en çok siyah beyaz agırlıklı olanı begendim kırmızıda yatak odasına renk katar bi halımdada kırmızılıklar var uyum saglar diye düşündüm:44:

Cnm ben beyazi daha cok beğendim digeri cok karışık geldi bana

Bu arada herkese selam kizlar

Son düzenleme:
Back