• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben de düşünüyorum düşünüyorum ne yapsam diye yarışma için sonra diyorum.. o kolay olur bu kolay olur diye vazgeçiyorum.hoş foto makinemde yok da nasıl olacaksa o iş:1:

her gun dus her gun dus hasta olucan askitom:23::23::23::9::9:

senin de isine gelmis anlasilan kuzum:23:bu arada nickin neden karamsar:26:

vajinismus için kayıt yaptırmıştım o sıra gözüm başka bişey görmüyodu başka bişey düşünmüyodum.bende beni o an en ii ifade eden şeyi yazmak istedim:1:
ve karamsar çıkıverdi:1:

ben de düşünüyorum düşünüyorum ne yapsam diye yarışma için sonra diyorum.. o kolay olur bu kolay olur diye vazgeçiyorum.hoş foto makinemde yok da nasıl olacaksa o iş:1:
benim de foto makinem yok cep telefonuyla cekiyorum:21:
vajinismus için kayıt yaptırmıştım o sıra gözüm başka bişey görmüyodu başka bişey düşünmüyodum.bende beni o an en ii ifade eden şeyi yazmak istedim:1:
ve karamsar çıkıverdi:1:

hehe anladim canim:1:

aaa nasil bi sey ki o oyle tanemim 2 gun niye beklemen gerekiyo:26:
aslinda bunu yapmak benim de aklima geldi ama hem kolay olur hem de hamurunu annem evde yapip getiricek diye asamali fotosunu cekemem o yuzden vaz caydim:27:

Adını söylemıyeyim sana süpriz olsun bi çeşit Sarma ama çok ince sarıldığı için ben tek başıma 2günde sararım ondan 1 kaç kişiyle eğer hızlı sarılıyorlasa ben hızlı sarıyorum Orta boy tencereyi 2 5 saat sarıyoruz genellikle bır gün önceden hazır olması lazım ondan sonra. Bişme aşaması bide sos aşaması var canım

Adını söylemıyeyim sana süpriz olsun bi çeşit Sarma ama çok ince sarıldığı için ben tek başıma 2günde sararım ondan 1 kaç kişiyle eğer hızlı sarılıyorlasa ben hızlı sarıyorum Orta boy tencereyi 2 5 saat sarıyoruz genellikle bır gün önceden hazır olması lazım ondan sonra. Bişme aşaması bide sos aşaması var canım
ha tamam anladim canim kolay gelsin o zaman:13:

Back