- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.301
Yok kız hastalanmam ben duş iyidir iyii
her gun dus her gun dus hasta olucan askitom
senin de isine gelmis anlasilan kuzumbu arada nickin neden karamsar:26:
benim de foto makinem yok cep telefonuyla cekiyorumben de düşünüyorum düşünüyorum ne yapsam diye yarışma için sonra diyorum.. o kolay olur bu kolay olur diye vazgeçiyorum.hoş foto makinemde yok da nasıl olacaksa o iş
vajinismus için kayıt yaptırmıştım o sıra gözüm başka bişey görmüyodu başka bişey düşünmüyodum.bende beni o an en ii ifade eden şeyi yazmak istedim
ve karamsar çıkıverdi
ben de bobrek agrisiyla doktora gidene kadar oyleydim
Soğukta gercekte dikkat etmek lazım azerinim ama ne yapim ben duş almadan rahatlatmıyorum
aaa nasil bi sey ki o oyle tanemim 2 gun niye beklemen gerekiyo:26:
aslinda bunu yapmak benim de aklima geldi ama hem kolay olur hem de hamurunu annem evde yapip getiricek diye asamali fotosunu cekemem o yuzden vaz caydim
ha tamam anladim canim kolay gelsin o zaman:13:Adını söylemıyeyim sana süpriz olsun bi çeşit Sarma ama çok ince sarıldığı için ben tek başıma 2günde sararım ondan 1 kaç kişiyle eğer hızlı sarılıyorlasa ben hızlı sarıyorum Orta boy tencereyi 2 5 saat sarıyoruz genellikle bır gün önceden hazır olması lazım ondan sonra. Bişme aşaması bide sos aşaması var canım
anam sinirlerim bozuldu
Ayyy azerinim gülme krizine girdim burda ahhh buıpad beni öldürücek rahatlayamıyorum yazacak idim
anaaaaaaaaaaaaaaaaam simdi gordum ipad in yine cok kotu azizligine ugramisin tanemim ama oyle boyle degil
Yok iPad değil ben onu düzelteyim derken oldu canım arada kelimeyi değiştirmiştim
Benle tanemim olmasak nasıl Gülcen bu kadar aziii
cok guzel duzeltmisin tanemimbenim klavyede de ı harfi yok i yaziyorum yerine bazen cok kotu gaflar yapa biliyorum ben de
şimdi aklıma geldi ben yarışmaya yazmaya kalksam bır gün anca sürer:44: canım sil yaz sil yaz
.tanemim bu arada ipad den foto eklemeyi buldun mu nasil eklicen fotolari:26:
.
evet canım app store 'dan yükleyince oluyor foto çekme özelliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?