En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben de düşünüyorum düşünüyorum ne yapsam diye yarışma için sonra diyorum.. o kolay olur bu kolay olur diye vazgeçiyorum.hoş foto makinemde yok da nasıl olacaksa o iş

her gun dus her gun dus hasta olucan askitom

senin de isine gelmis anlasilan kuzumbu arada nickin neden karamsar:26:

vajinismus için kayıt yaptırmıştım o sıra gözüm başka bişey görmüyodu başka bişey düşünmüyodum.bende beni o an en ii ifade eden şeyi yazmak istedim
ve karamsar çıkıverdi

ben de düşünüyorum düşünüyorum ne yapsam diye yarışma için sonra diyorum.. o kolay olur bu kolay olur diye vazgeçiyorum.hoş foto makinemde yok da nasıl olacaksa o iş
benim de foto makinem yok cep telefonuyla cekiyorum
vajinismus için kayıt yaptırmıştım o sıra gözüm başka bişey görmüyodu başka bişey düşünmüyodum.bende beni o an en ii ifade eden şeyi yazmak istedim
ve karamsar çıkıverdi

hehe anladim canim

aaa nasil bi sey ki o oyle tanemim 2 gun niye beklemen gerekiyo:26:
aslinda bunu yapmak benim de aklima geldi ama hem kolay olur hem de hamurunu annem evde yapip getiricek diye asamali fotosunu cekemem o yuzden vaz caydim

Adını söylemıyeyim sana süpriz olsun bi çeşit Sarma ama çok ince sarıldığı için ben tek başıma 2günde sararım ondan 1 kaç kişiyle eğer hızlı sarılıyorlasa ben hızlı sarıyorum Orta boy tencereyi 2 5 saat sarıyoruz genellikle bır gün önceden hazır olması lazım ondan sonra. Bişme aşaması bide sos aşaması var canım

ha tamam anladim canim kolay gelsin o zaman:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…