- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.261
Ahaha, insallaah o gunleri de goruruz canim :)) oy yerim ben onu. Tepiklesin bakalim. Yiyebiliyomusun hersey, ben cok istahsizdim ya. Sonlara dogru tatli manyagi olmustum. Baktim az kilo almisim zaten, koyverdim yidim durdum tatli, cikolata v.s. :))) bu arada omer de haziran bebisi.Allah iyilikler versin sende sagol canim ohh masallAh todununa yaradın yedinde büyüsün annesine ekmek alsın:))))))
Cok şükür hersey yolunda kuzuda ne yapsın teyzesi yiyo iciyo yan gelip yatiyo anneye de tepikler atıp duruyo iste:)))))
hoşgeldiiinvalla bu topik bağımlılık yapıyor bi süre sonra bırakamıyor insan ayy kuzunun en sevimli dönemleridir şimdi
Ahaha, insallaah o gunleri de goruruz canim :)) oy yerim ben onu. Tepiklesin bakalim. Yiyebiliyomusun hersey, ben cok istahsizdim ya. Sonlara dogru tatli manyagi olmustum. Baktim az kilo almisim zaten, koyverdim yidim durdum tatli, cikolata v.s. :))) bu arada omer de haziran bebisi.
Hosbuldum cnm bnm.ay sorma, heryeri elden geciriyo, ev darmadagin :)) cd lerle oynamayi seviyo. Dagitiyo, ben tekrar duzeltmezsem de oynamiyo bi daha illaki derleyip topliycam oyle kurcukliycak
Ahaha, insallaah o gunleri de goruruz canim :)) oy yerim ben onu. Tepiklesin bakalim. Yiyebiliyomusun hersey, ben cok istahsizdim ya. Sonlara dogru tatli manyagi olmustum. Baktim az kilo almisim zaten, koyverdim yidim durdum tatli, cikolata v.s. :))) bu arada omer de haziran bebisi.
Hosbuldum cnm bnm.ay sorma, heryeri elden geciriyo, ev darmadagin :)) cd lerle oynamayi seviyo. Dagitiyo, ben tekrar duzeltmezsem de oynamiyo bi daha illaki derleyip topliycam oyle kurcukliycak
inşallah görürsün canım ya RABBİM hayırlı evlatlardan eylesin yok cnm benim hamilelik çok zor geçti iki ay aç kaldım desem inan serum yedim de ayakta kaldım gerçi ayaktada kalamadım hep yattım ya bir haftadır yemeye başladım hala yiyemediklerim var çok şeyden tiksindim mutfağa giremiyordum yemek kokusuna dahi tahammülüm yoktu su almak için mutfağagirdiğimde kendimi lavobaya zor atıuordum cok şükür azaldı benim tatlı ile aram yok sadece kabak tatlısına bayılıyorum o kadar yaa cok güzel haziranın kaçında oldu senin tosun paşa
ayyy maşallah . şimdi etrafı dağıtırkenki yüz ifadesi ne şirindir.benim oğlum etrafı dağıtınca bayılıyordum onu izlemeye, böyle çabuk çabuk dağıtıp bana bakardı masum masum sanki hiiç bişey yapmamış gibi. Allah bağışlasın ,sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin inş
Amiin canim hepimizin evlatlarini insallah. Ay senin hamileligin daha kotu geciyomus.kiyamam. Ben de karnibahar delisi olmustum :)) bayila bayila yiyodum. :)) 17 haziran dogumlu canim. Babalar gunuydu. 40+4 te dogdu kizlar aceleci oluyolar. Bakalim senin prenses kacinda dogacak. Sagsalim alirsin insallah kucagina. Ev islerin de benimki gibi aksamaz insallah. biriktimi daha kotu oluyo. Ve bende birikti yine. Hergun az az yapinca olmuyoya, sevmiyorum oyle. Kocis erken gelse omeri ona devredip girisicem islerede, o da gec geliyo (
aynen oyle valla, daha oturamiyo, oturtuyorum hemen donuyo hizlica emekliyo bocugum. hahha, gelme pesimden diyorum gulerek geliyo. Sen saydigini say diyo yani amin cok saol kuzum. Kac yasinda simdi senin pasa? [/QUOTE
benimki 4 yaşına girecek inş. Rabbim herkese yaşatsın evlat sevincini. evet çok zorlukları var ,hastalığı,düşmeleri,iştahsızlıkları,diş çıkarma problemleri,2 yaş sendromları,gazları,uykusuzluklar ve dahası ama bi gülüşleri herşeye değiyor vesselam... bu gidişle 12 ye tamamlayacam ben galiba
benim lokumlardan yapılmısss oohhh miss afiyet olsunnnn
Huhu kızlar nerelerdeisinzgünaydın
Bugün evi toplıycam , konsolumun içini temizliycem ,beyaz çamaşırlarımı asıcam ,temiz bulaşıkları dizip kirlileri yerleştircem ,evi süpürücem ,yemek yapıcam
günaydın herkese
bugün pek bişey yapmayı düşünmüyorum
canım istemiyo çünkü
azii senin BAT ne zamandı kuzum
Maşşalh azi bugün rahatsıngunaydin canim
ben sabah uyandim yatagi topladim
dun kizimin yataginin tulunu yikamistim sabah onu taktim yerine
2 makine camasir yikamistim dun onlari katlayip yerlestirdim
bulasik yikadim
kizima banyo yaptirdim
1 bardak cayimi alip oturdum
yemegim de dunden var
bu gun sadece mutfak perdemi utuleyip takicam
nolii sana estosum:26:
bat im 30 ocak ne oldu ki:26:
gunaydin canimGünaydınlarrr herkese
Bende evi topluyacam çamaşır yıkanacak mutfak toplıyacam
Evi süpürecem yemeğim maalesef yokonu ayarlayacam
Yaptıkları size rapor veririm
niye kiz ne oldu bu gun sizeMaşşalh azi bugün rahatsın
Ben bi türlü yataktan kalkamıorum bi ton ağırlık var sanki üzerimde
bilmiyorum yaaa sabah bi uyandım başım fena ağrıyo
gözlerim de aynen öyle
bi de bugün eltime misafir gelecek ona mercimek köftesi yapıcam diye söz verdim
bi tek onu yapıcam bi de kahvaltı o kadar
evi zaten topladım
öğleden sonra da eltime giderim zaten akşam olur
aslında yemeğim de yok biraz açıldım gibi
işe girişirsem belki daha da açılırım
ilaç içmeyi sevmem ben yani başım fln ağrıdığında kendime meşgul olacak bişeyler bulup oyalanırım
genelde iyi gelir belki de şimdi yemek yapmaya girişirim belli olmaz
ufukta bebiş var mı diye şettiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?