- 14 Mart 2011
- 389
- 0
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Bende hem çalışıyorum hem evliyim..
Hemde daha 8 aylık evli olduğumdan acemilik te çekiyorum kimi zaman..
Sağolsun eşim yardım ediyor ama tabi annelerimiz kadar güzel işler başardığımızı söyleyemem
klızlar alışveriş merkezlerindeki bu reyonlardan yaparsanız alışverişi biraz daha rahat edersiniz diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 465887
Valla bana kimse yardım etmedi annem çalısıyordu zaten annemin evindeykende temizliği yemeği ben yapıyordum ama o zaman farklıydı
şimdi geçmiştede ben yaptıgım için zorlanmıyorum ama şimdi daha cok zorundayım mecburum yoksa kim yapcak ?? benimkine çorabını kirli sepetine at deim içine atmaz yanına koyar son zamanlarda bende dagınıklık yaptım yatak odasında ütüm birikti ama ne yapım yazın çekilmiyor . birde calısınca cıkardıgımı atıyorum bi yeresonra yine ben yapıyorum temizliorm ne farkedıyor
Olan yine sana oluyordur fazla biriktirme sonra zor oluyor yapması . çoraplarını kirli sepetine atmiyorsa yıkama çorap bulamıyınca sepete atsaydın yıkanırdı de
Tabi canım sen benımkını bir bilsen yıkıcaksın der ama sagolsun cam gibi buyuk işleri bırlıkte yaparız aşkım benım 4 camımız var 2 sını ben 2sını o sıldı ama yıne karlı balkonun kapısıda var camı kocaman onu ben sıldım hıhkızlar mesai bitti ben temızlıge mesai harcıcam bide evdekı mesai 8den sonra baslıcak yarın gorusmek üzere :18:
Zülii,
Ne yapıyorsun abla??
iyi akşamlar kolay gelsin ev işi bitmez çokta bunaltma kendini bende gidip ütü yapicam ama daha mesaim bitmedi
ütü yaptıkca cogalıyormu ne benim balkondan asılı çamasır eksik olmuyor yaz günü çok kötü yaa offff
nasılsınız kızlar bu arada hayırlı ramazanlar
herkese mrb kızlar, azeri kız nerdesn ben geldim hu hu
50 gun muşükür kavuşturana cnm ama ewet kaynana 50 gün kaldı gtti yolladımsen nasılsın bu arada nasıl gidiyo hayat...
50 günmüVay beee zaman ne kadarda çabuk geçiyo
Ben giriyorum foruma ama kimsecikler yok topikte, azerin karusu gelmiyo bana topik temizlettirecek hıııııhh, evin işi yetiyo zaten birde toipk falan temizleyemem
50 günmüVay beee zaman ne kadarda çabuk geçiyo
Ben giriyorum foruma ama kimsecikler yok topikte, azerin karusu gelmiyo bana topik temizlettirecek hıııııhh, evin işi yetiyo zaten birde toipk falan temizleyemem