Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

İlk zamanlar güzel yardım ediyorlar zamanla azaliyor sonra dönem dönem yine yardım ediyorlar ama herzaman degil

Valla bana kimse yardım etmedi annem çalısıyordu zaten annemin evindeykende temizliği yemeği ben yapıyordum ama o zaman farklıydı

şimdi geçmiştede ben yaptıgım için zorlanmıyorum ama şimdi daha cok zorundayım mecburum yoksa kim yapcak ?? benimkine çorabını kirli sepetine at deim içine atmaz yanına koyar son zamanlarda bende dagınıklık yaptım yatak odasında ütüm birikti ama ne yapım yazın çekilmiyor . birde calısınca cıkardıgımı atıyorum bi yere sonra yine ben yapıyorum temizliorm ne farkedıyor

Olan yine sana oluyordur fazla biriktirme sonra zor oluyor yapması . çoraplarını kirli sepetine atmiyorsa yıkama çorap bulamıyınca sepete atsaydın yıkanırdı de

Olan yine sana oluyordur fazla biriktirme sonra zor oluyor yapması . çoraplarını kirli sepetine atmiyorsa yıkama çorap bulamıyınca sepete atsaydın yıkanırdı de

Tabi canım sen benımkını bir bilsen yıkıcaksın der ama sagolsun cam gibi buyuk işleri bırlıkte yaparız aşkım benım 4 camımız var 2 sını ben 2sını o sıldı ama yıne karlı balkonun kapısıda var camı kocaman onu ben sıldım hıh kızlar mesai bitti ben temızlıge mesai harcıcam bide evdekı mesai 8den sonra baslıcak yarın gorusmek üzere :18:

iyi akşamlar kolay gelsin ev işi bitmez çokta bunaltma kendini bende gidip ütü yapicam ama daha mesaim bitmedi

ütü yaptıkca cogalıyormu ne benim balkondan asılı çamasır eksik olmuyor yaz günü çok kötü yaa offff

nasılsınız kızlar bu arada hayırlı ramazanlar

acayip bir döngü ..aynı durum bende de var.. her gün çamaşır asıp, bi öncekini katlayıp, bi önceki katlanmışlarıda yerleştirmekle ve büyük bir kısmını da ütülemekle geçiyor..
alnımızın yazısıııkolay gelsin cümlemize..

cümleten hayırlı Ramazanlar..

Son düzenleme:
yeni aldığım pantolon çok kötü kumaş kokuyo yıkadığım halde geçmedi..bu kokuyu çıkarmak için bana bi yöntem tavsiye edebilen var mı???????????

şükür kavuşturana cnm ama ewet kaynana 50 gün kaldı gtti yolladım sen nasılsın bu arada nasıl gidiyo hayat...

50 günmü Vay beee zaman ne kadarda çabuk geçiyo
Ben giriyorum foruma ama kimsecikler yok topikte, azerin karusu gelmiyo bana topik temizlettirecek hıııııhh, evin işi yetiyo zaten birde toipk falan temizleyemem

şükür kavuşturana cnm ama ewet kaynana 50 gün kaldı gtti yolladım sen nasılsın bu arada nasıl gidiyo hayat...
50 gun mu
kiz nasil dayandin ya
Ben giriyorum foruma ama kimsecikler yok topikte, azerin karusu gelmiyo bana topik temizlettirecek hıııııhh, evin işi yetiyo zaten birde toipk falan temizleyemem

kiz 7verengul bacim nassin??

ewet cnm bende giriyom kimse yok topikte , azeri kızı da takılmıyo pek heralde gözükmüyo hiç , burda yazmasakta her zamanki gbi ev işleri devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…