- 28 Mayıs 2012
- 193
- 9
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
evim şuan toz içinde acaip bi üşenme var sıcaklardan sanırım. bir mucize olsa işten eve gittiğimde ev kendiliğinden temizlenmiş olsa yok mu öyle akıllı evler yahuu :76:
evim şuan toz içinde acaip bi üşenme var sıcaklardan sanırım. bir mucize olsa işten eve gittiğimde ev kendiliğinden temizlenmiş olsa yok mu öyle akıllı evler yahuu :76:
aa ne güzel bunun cam sileni mutfağı komple temizleyenide yok muvalla ne yapsak tek odalı bir evemi taşınsak ya
yok canim daha o kadari bulunmadiaa ne güzel bunun cam sileni mutfağı komple temizleyenide yok muvalla ne yapsak tek odalı bir evemi taşınsak ya
ya bi makine varmis tava gibi bi sey
programini kuruyomusun tum gunu sen evde yokken bile evi supuruyomus sessiz bi de
bitince duruyomus
gece calistir uyu sabaha kadar bitirsin isini
ne guzel dimi
ben bu yaz temizliginde evin yarısını attım gül gibi şeyleri sıırf kalabalık olmasın diye
yok canim daha o kadari bulunmadi
fiyati da fena degilmisevet o makinayı duydum 2000tl falanda fiyatı var ve çok da hijyenikmiş şekerim havadaki tozları bile emiyomuş
kadın tutmayı da düşünüyorum ama şu aralar değil :))
ben bu yaz temizliginde evin yarısını attım gül gibi şeyleri sıırf kalabalık olmasın diye
fiyati da fena degilmis
ama ben halilari temizlemiyomus diye duydum:26:yalnizca yerler icinmis
kaç yaşındasın canım :) bende dün sarcaktım vazgeçtim bugün sarcam inş.
Biri ev işimi dedi ütüyü kim icat ettiyseöyle ütüsüz ütüsüz gezerdik yav ne vardı sanki bu sıcakta hiç çekilmiyor akşama eve gidince beni bekliyor kırışıklarr
evlimisin???????
Evett evliyim çalişiyorum hem iş hem ev işi bazen offf dedirtiyor
çok zordur eminim anlıyorum seni canım