• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
biraz önce halıyı aspirinle sileyim dedim geçmemiş leke....of ya afacan çocuklara çözüm yok galiba....meyve lekesi...bu beyaz sabun dediğiniz toz halinde mi kızlar...

hoş buldum canım,
karışımın güzelmiş bende aspirin ve beyaz sabunla ayrı ayrı sılmıştim pek faydasını göremedim
canım oturma odamda 2 halım var sağolsun eşim açık renk halı diye tutturdu
2 küçük çocuk olan evede açık renk halı hiç gitmiyo lekelerde çıkmayınca mecburiyetten veriyomyıkamaya napem :17:

buarada sabah kızı okula gönderdim hava soğuk sonra 11de kalktım kahvaltı ettık küçük kızla
sonra buyuğü almaya gittim geldim karnını doyurdum ve pc başındayım
şimcik benım elimde çok ağır kızlar ya ben kendimi topa tutmaya geldim
neyim ben ya saksı gibi bişeyim bugün(hergün böyle değilim arada saçma rüyalar görünce ve aklıma bişey takılınca hiçbişey yapasım gelmiyo)sora benım anamın bana lafları çoktur abimin eli daha yatkındır ev işine annem derdi sen erkek o kız olacaktı ahh derdi :27:neyse kızlar ben işe girişcem az bişeyler yazında kendime gelim:3:
Mrb CNm ben işlerimi bitirdim bitek yemek kaldı bi kaç sayfa öncesine bakarsan yaptıklarımı okuyup gaza gelebilirsin:9:
Keza arkadaslarımızın yazdıklarında öyle hadi kolay gelsin tembellik yok:4:

biraz önce halıyı aspirinle sileyim dedim geçmemiş leke....of ya afacan çocuklara çözüm yok galiba....meyve lekesi...bu beyaz sabun dediğiniz toz halinde mi kızlar...

Canım kir çöz denedinmi o lekelerde çok etkili beyaz sabun bildigimiz banyo hacı Şakir sabunu bu arada evde bulaşık parlatıcısı varsa bide onla dene lekeyi çıkarmayı:34:

Canım kir çöz denedinmi o lekelerde çok etkili beyaz sabun bildigimiz banyo hacı Şakir sabunu bu arada evde bulaşık parlatıcısı varsa bide onla dene lekeyi çıkarmayı:34:

yok cnm denemedim..bizim eve öyle çok çocuklu misafir gelmez....bu son gelen atom karınca gibiydi..mutfak halım rezalet zaten onu mecburen yıkamaya vereceğim..hurmayı üstünde ezmiş...hurma lekesi de çıkmaz diyorlar napacağım bakalım çıkmazsa.....salon halımda da portakal lekeleri mevcut..lc dime ellerini yapıstırmış bulasık süngeri ile zor çıkardım:47:

temiz titiz becerikli hanımlar:16:
bişey soracağım rutin ev temizliği toplama işleriniz nekadar zamanınızı alır birde özellikle çocukları olanlar eviniz hergün çok dağılırmı,dağılmaması için sürekli orayı topla burayı toplarmısınız, yoksa öyle takılırmısınız:49:
neden soruyorum çünkü benim işim hiç bitmez herzaman düzenli kalmasını becermam için ben çokmu yavaşım acaba:44:

Muhabbet sel olmuş akmış anam :30:Oku oku pitmedi
asklar meskler yıldızlar öpmeler :38::38::38::38:
Pek romantik [SUB][/SUB]olmusuz. Kizlar
Ask davasına bize yemek aklı vermeyi unutunuz :52:

hemen anlatiyorum :52:

pazar günü yüzmeye gittik ya :1: yüzdüm müzdük iste ... disarda sicak su yüzme havuzu var oraya gittik kenarda oturuyorduk. ikimizde sustuk bisey konusmadik. sonra o benim gözlerimin icine bakti :17: veeeeeeee öptü beni :23: tabiki ben saf anlamadim önce öpmek istedigini :9:

hemen sonrada bana "selcan ben seni cok özlemeye basladim, bi beraberlik deneyelim mi?" dedi

ben önce bisey demedim :1: beklettim sonra "hani zamana birakicaktik" dedim

o: evet birakicaktik ama olmuyor sanki. sana söz veriyorum kimse bilmicek. digerleri icin selcan ve ismail olucaz ama kendimiz "biz" olucaz dedi

bende tamam olur deniyelim dedim :17:
:16:
Cok romantikk.. hayirli olsun canim yeni iliskiniz.

bişey soracağım rutin ev temizliği toplama işleriniz nekadar zamanınızı alır birde özellikle çocukları olanlar eviniz hergün çok dağılırmı,dağılmaması için sürekli orayı topla burayı toplarmısınız, yoksa öyle takılırmısınız:49:
neden soruyorum çünkü benim işim hiç bitmez herzaman düzenli kalmasını becermam için ben çokmu yavaşım acaba:44:

3cocuklu biri olarak eğer aksam doplayip yatıysam sabah yataklar mutfak dahil 1saat sürüyor
Yok eğer toplamadan yatıysam 1 buçuk 2,saat sürüyor 2 cocuk okula gittiği icin kalem defter kitap :37:
Dolapları derken bazen öğleyi buluyo

öyle hiç belli bi saatim olmuyo cnm bnm
kızım kendi kendine oynarsa
evi topla sil süpür toz al wc lavabo ve yemek öğleye kadar bitiyo
ama huysuzlupu üstündeyse fln bazen yapamıyorum bazen yarım yamalak yapıyorum değişiyo yani
bi de her fırsatta dağınıklığı topluyorum
ucunu bi kaçırırsam çorap söküğü gibi oluyo valla
bi de akşam çocuklar uyudktan sonra evi toplamaya çalışıyorum
toplarsam sabah çok rahat oluyo benim için
sen de öyle yapmayı deneyebilirsin :34:

cnm ben tavuklu bezelye yaptım
bi de cevizli,kayısılı,kuş üzümlü v.s. li işte bi pilav yapıcam
salata ve ayran da olur yeter gider

öyle hiç belli bi saatim olmuyo cnm bnm
kızım kendi kendine oynarsa
evi topla sil süpür toz al wc lavabo ve yemek öğleye kadar bitiyo
ama huysuzlupu üstündeyse fln bazen yapamıyorum bazen yarım yamalak yapıyorum değişiyo yani
bi de her fırsatta dağınıklığı topluyorum
ucunu bi kaçırırsam çorap söküğü gibi oluyo valla
bi de akşam çocuklar uyudktan sonra evi toplamaya çalışıyorum
toplarsam sabah çok rahat oluyo benim için
sen de öyle yapmayı deneyebilirsin :34:

cnm ben tavuklu bezelye yaptım
bi de cevizli,kayısılı,kuş üzümlü v.s. li işte bi pilav yapıcam
salata ve ayran da olur yeter gider
Canim afiyet olsun bende şimdi buzluma islanmis
Kurufasulye vardı onu yapatim pilav salata
Kız hüsmüz uyandı ütüye birakmiyo:47:

Son düzenleme:
bayanlar bende düşündüm düşündüm akşama domates çorbası ile çeşitli poğaçalar yapmaya karar vermiştim rahat rahat oturuyordum ...sonra bir baktım un kalmamış...hemen gittim aldım....şimdi sütü mayalanmaya bıraktım

kk nin en duygusal karusu olarak bi seyler yaziyim didim:27::9::9::9::9:icine sey ettin yani selcos:9::9::9::9::9::9:
gülüm ben bisey demedim kiii :1:
cok güzel yazmissin :38:

:1: ben hemen sana menu veriyim : corba (mercimek, sehriye, domates, ezogelin,)
Pilav, karni yarik,patates yemegi,firinda tavuk, biber kizartmasi, patates kizartmasi, köfte, makarna, salata, cacik, koposto,

sec begen al :34: acelem olmasa daha yazicam yarina kaldi artik :1:

:16:
Cok romantikk.. hayirli olsun canim yeni iliskiniz.

cooookk tesekkür ederim canim :38:

böreğimi verdim fırına corbamı da yaptım sadece salatam kaldı onuda halledeyim sosunu kociş gelince dökerimm herkese afiyet bal seker olsun kızlar sofranızdan huzur hiç eksik olmasınnn:56::56::16::16:

Back