Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bencede pes etme canım, annen gelince mutfakta onu izle, göz kararı denilen şeyi öğrenirsin:))
bazen tarifler tutmuyor,işte ozaman göz kararıyla tarifi tutturmak lazım:))

evet öyle yapcam diğer bütün ev işlerini yaparım çok güzel ama yemek işi bozuyo aşçı biride çıkmadıki karşıma yaa :KK1::KK1::KK1:

ya ben hep uçlardayım malesef
ya her yeri çok güzel temizliyorum ya da hiç bişey yapmıyorum. ev dağıldıkça dağılıyor :KK43:((

ama bi de şu var erkek işlerine çok meraklıyım, evin musluğunu değiştirme, avize takma, lcd tv duvara monte etme, vs bunları yapmaya bayılıyorumyaa,
ayrıca spor müsabakalarını izlemeyi de çok seviyorum.

evde matkabı sadece ben kullanırım
hatta evde bir tane matkap vardı eskiydi, koçtaştan çantalı setli bir matkap daha aldım, eşimden gizli aldım çünkü söyleseydim alma derdi :))

bide tvde çıkan dizilerden nefret ediyorum. eşim çevirdiğinde engel oluyorum sadece futbol, basketbol, veya diğer maçlar kalsın diyorum. hiç maç yoksa ntvspor kalsın diyorum :))

neyse konu dışı oluyor sanırım biraz.
bugün wimbledon final maçı vardı. dün de bayanlarınki vardı. eskiden beridir böyle işte..
neyse ev işleriyle ilgili konu değil mi :))

ama bi de şu var erkek işlerine çok meraklıyım, evin musluğunu değiştirme, avize takma, lcd tv duvara monte etme, vs bunları yapmaya bayılıyorumyaa,
ayrıca spor müsabakalarını izlemeyi de çok seviyorum.
valla ne deyim süpersin sen maşallah :nazar::KK9::KK9::KK9::KK9: eşim duymasın :2::KK24: benden de bekler :18::18::18::KK37: ben çok cesaretsizim yaaa :KK17: ufff ben prize fiş bile takamam o dereceyim yaa :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK6: seni ben kocaman tebrik ediyorum :KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::KK54:

aslında benim yaptığım da bana biraz dezavantaj doğuruyor. çünkü eşim alışıyor bu sefer hep benden bekliyor. ama dediğim gibi çok meraklıyım böyle şeylere, eşimden güzel yapıyorum evdeki erkek işlerini..

evde matkabı sadece ben kullanırım
hatta evde bir tane matkap vardı eskiydi, koçtaştan çantalı setli bir matkap daha aldım, eşimden gizli aldım çünkü söyleseydim alma derdi :))
:KK53::KK76::KK30::KK19::KK19::KK19: süpersin başka da bişi diyemiyorum :KK42::KK19::KK19::KK19:

bide tvde çıkan dizilerden nefret ediyorum. eşim çevirdiğinde engel oluyorum sadece futbol, basketbol, veya diğer maçlar kalsın diyorum. hiç maç yoksa ntvspor kalsın diyorum :))
hımm benim hiç merakım yok işte ilgi ve zevk meselesi sanırım :KK3::KK28: o zaman iyi seyirler sana :KK16:

aslında benim yaptığım da bana biraz dezavantaj doğuruyor. çünkü eşim alışıyor bu sefer hep benden bekliyor. ama dediğim gibi çok meraklıyım böyle şeylere, eşimden güzel yapıyorum evdeki erkek işlerini..
evet canım haklısın ama dediğim gibi eşimde benden çekeceği var işte :KK23::KK23::KK23: ütü bile yapacak olsam fişi eşime taktırıp işim bitince yine fişi çektirecek kadar cesarettiz hanımla başı dertte tabi bazen söyleniyor bazen sessiz takılıyor böyle geçiştiriyoruz bakalım :KK53::KK19::KK16:

neyse konu dışı oluyor sanırım biraz.
bugün wimbledon final maçı vardı. dün de bayanlarınki vardı. eskiden beridir böyle işte..
neyse ev işleriyle ilgili konu değil mi :))
evet ev işlerine devam edelim :13::KK16::KK16::KK16::KK16::KK12:

valla ne deyim süpersin sen maşallah :nazar::KK9::KK9::KK9::KK9: eşim duymasın :2::KK24: benden de bekler :18::18::18::KK37: ben çok cesaretsizim yaaa :KK17: ufff ben prize fiş bile takamam o dereceyim yaa :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK6: seni ben kocaman tebrik ediyorum :KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::KK54:
teşekkür ederim canım
ben fazla cesaretliyim sanırım.
araba kullanırken de agresif kullanıyorum. erkek gibi diyorlar arkadaşlar :)) ama herşeyin fazlası zarar aslında.. hızı da seviyorum. Allah kazadan korusun. artık bir çocuğum var, gerçi 3 yaşında ama onun için kendime ve ona dikkat etmem gerekir.

evet canım haklısın ama dediğim gibi eşimde benden çekeceği var işte :KK23::KK23::KK23: ütü bile yapacak olsam fişi eşime taktırıp işim bitince yine fişi çektirecek kadar cesarettiz hanımla başı dertte tabi bazen söyleniyor bazen sessiz takılıyor böyle geçiştiriyoruz bakalım :KK53::KK19::KK16:

evet ev işlerine devam edelim :13::KK16::KK16::KK16::KK16::KK12:
yok yok işin gerçeği senin gibi olmayı çok isterdim, belki o zaman biraz ilgili davranırdı benimki :KK43: ama şimdi "sen nasıl olsa halledersin" tavrı var :KK43:(

Süpürge yapmaktan nefret edıyorummm :KK43: burnum yuzum gozum sankı toz oluyo hıc sevmıyorum utude öyle banyo temızlemekte

ben bulaşık yıkamayı, ütü yapmayı, banyo temizlemeyi filan çok seviyorum ama yapmadım mı tam yapmıyorum :KK43:
hatta deterjan almayı çok seviyorum, banyodaki dolabım deterjanla dolup taşıyor :)) bir de düzenli kullanabilseydim iyi olacaktı..
bu arada mesaj sayım şimdi 85 oluyor :)

teşekkür ederim canım
ben fazla cesaretliyim sanırım.
araba kullanırken de agresif kullanıyorum. erkek gibi diyorlar arkadaşlar :)) ama herşeyin fazlası zarar aslında.. hızı da seviyorum. Allah kazadan korusun. artık bir çocuğum var, gerçi 3 yaşında ama onun için kendime ve ona dikkat etmem gerekir.
maşallah evladını sağlıkla huzurla , analı-babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim :KK54::nazar: evet tatlım anne yüreği zaten tüm tehlikelerden uzak tutar demi evladı için fedakarlık şart :KK34::KK16:

yok yok işin gerçeği senin gibi olmayı çok isterdim, belki o zaman biraz ilgili davranırdı benimki :KK43: ama şimdi "sen nasıl olsa halledersin" tavrı var :KK43:(
evet düşününce haklısın :KK5: temeli nasıl atarsan öyle devam eder derler ya :KK15::KK12::KK16::KK16::KK16: neyse sağlık olsun nede olsa ilgin var canım keyifle üstesinden gelirsin her daim :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

ben bulaşık yıkamayı, ütü yapmayı, banyo temizlemeyi filan çok seviyorum ama yapmadım mı tam yapmıyorum :KK43:
hatta deterjan almayı çok seviyorum, banyodaki dolabım deterjanla dolup taşıyor :)) bir de düzenli kullanabilseydim iyi olacaktı..
bu arada mesaj sayım şimdi 85 oluyor :)
bende çok severim deterjan çeşitleri envai çeşit evde de olacak illaki :KK28::KK6: evet son 15 şafak sayıyoruz :KK76::KK16::KK16::KK16::KK16:

bende çok severim deterjan çeşitleri envai çeşit evde de olacak illaki :KK28::KK6: evet son 15 şafak sayıyoruz :KK76::KK16::KK16::KK16::KK16:
evet ama daha çok mesaj yazamayacam. uykum geldi. kızım ateşliydi son günlerde, gece nöbet tuttum sayılır, ilaç ta kullanmıyor malesef :KK43:
inş. geçti sayılır ateşi.
iyi geceler kızlar..
şuan mesaj sayım 87 oluyor :))

evet ama daha çok mesaj yazamayacam. uykum geldi. kızım ateşliydi son günlerde, gece nöbet tuttum sayılır, ilaç ta kullanmıyor malesef :KK43:
inş. geçti sayılır ateşi.
iyi geceler kızlar..
şuan mesaj sayım 87 oluyor :))
canım çok geçmiş olsun inşallah sabaha daha iyi olacak kızın :nazar::nazar::nazar: iyi geceler tatlım iyi uykular görüşmek üzere :KK3: kaldı 13 :KK42::KK19:

X