Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
tuttum bu sözü .. bende temizliği severim ama çokta titiz degılımdır. bazen ben neden böyleyım dıyorum. ama bende buyum :KK43: bu yastan sonrada elimde 24 saat bezle gezemem :KK43: kaptırınca gezmıyorum desen yalan olur ama kendımı kaptırmam zaman alıyor. kendımi gaza getirecek metotlarA ihtiyacım var sanırsam :)

dogru yerdesin o zaman canim
bende de motivasyon sorunu var o yuzden burda takim halinde temizlik yaparsak hevesleniriz diye dusunerek actim topigi

ben kendıme bır plan koymaya calısıyorum koyuyorumda ama sonra o plana bakmayı unutuyorum :)))))

aklımda kalan teksey pazartesı genel temızlık
salı ütü

:)))

cuma camasır dıyorum ama elıme gecenı yıkıyorum :KK43: eşim cok kızıyo süreklı makıne acıyormusum :))

nedense bugun hiç bırsey yapacak havam yok saat 6 yemekte yapmadım :KK43:

ufaktan mutfaga gırecegım görüşürüz. bundan sonra bu topıkteeyim :)

ben kendıme bır plan koymaya calısıyorum koyuyorumda ama sonra o plana bakmayı unutuyorum :)))))

aklımda kalan teksey pazartesı genel temızlık
salı ütü

:)))

cuma camasır dıyorum ama elıme gecenı yıkıyorum :KK43: eşim cok kızıyo süreklı makıne acıyormusum :))

nedense bugun hiç bırsey yapacak havam yok saat 6 yemekte yapmadım :KK43:

ufaktan mutfaga gırecegım görüşürüz. bundan sonra bu topıkteeyim :)

herzaman bekleriz canim
ne yemek yapacaksin

kabak graten bulgur pilavı düşündüm. ben bilgisayar basından kalkabılırsem yapacagım :))

neyse canım görüşürüz ben mutfagın hatrını sormaya gidiyorum :))

ankette hepsi diye bir şık göremedim:))))

yemek dışındaki bütün ev işlerinden gıcık alıyorum yaaa, hiç yapasım gelmiyo işkence gibi:))))

üzülme tatlım, eşinin sevdiği yemekler neler?
onları yapmayı öğrensen yeter.
yardımcı olabilirim sana.

20 yaşındayım canım evli değilim ama öğrenmem lazım :KK70: ya ben yemek yapınca çok yapıyorum ayarı tutturamıyorum bilmiyorum ya güzel yemek yaptığım günleri görcekmiyim acaba

20 yaşındayım canım evli değilim ama öğrenmem lazım :KK70: ya ben yemek yapınca çok yapıyorum ayarı tutturamıyorum bilmiyorum ya güzel yemek yaptığım günleri görcekmiyim acaba

hımm, en azından öğrenmen gerektiğini biliyosun ve çabalıyosun.
yemek yapmada en önemli şey merak:) ben küçüklükten beri mutfak kedisi gibiydim,
annemin eline bakardım sürekli, ne kadar salça koyuyor ne kadar pişiriyor hepsini ezberlerdim.
ilk denememde bile tam kıvamında tutan yemeklerim oldu ama tutmayanlarda oluyodu,
1-2 deneme sonrasında yaparsın bence, internet sitelerinden ölçülü tariflerden dene,
kendi damak zavkine göre ilavelerde yapabilirsin zamanla bir bakmışsın ki ohoooo aşçı olmuşsun:))

hımm, en azından öğrenmen gerektiğini biliyosun ve çabalıyosun.
yemek yapmada en önemli şey merak:) ben küçüklükten beri mutfak kedisi gibiydim,
annemin eline bakardım sürekli, ne kadar salça koyuyor ne kadar pişiriyor hepsini ezberlerdim.
ilk denememde bile tam kıvamında tutan yemeklerim oldu ama tutmayanlarda oluyodu,
1-2 deneme sonrasında yaparsın bence, internet sitelerinden ölçülü tariflerden dene,
kendi damak zavkine göre ilavelerde yapabilirsin zamanla bir bakmışsın ki ohoooo aşçı olmuşsun:))

ayy inş. annem yok şuan yanımda ama gelince mutfağa doğru düzgün uğramıyorum bile böyle yalnz kalınca mecbur yapmak zorundayım internetten aldığım tarifleri denemeye çalışıyorum dün kek yaptım kabarmadı bugün çorba yaptım bir ordu doyar yani pes etmiycem ama :) :) :KK1::KK1:

ayy inş. annem yok şuan yanımda ama gelince mutfağa doğru düzgün uğramıyorum bile böyle yalnz kalınca mecbur yapmak zorundayım internetten aldığım tarifleri denemeye çalışıyorum dün kek yaptım kabarmadı bugün çorba yaptım bir ordu doyar yani pes etmiycem ama :) :) :KK1::KK1:

bencede pes etme canım, annen gelince mutfakta onu izle, göz kararı denilen şeyi öğrenirsin:))
bazen tarifler tutmuyor,işte ozaman göz kararıyla tarifi tutturmak lazım:))

X