• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kizlar bugun yemek yaptim oglusa da yemek yaptim sonra mutfakta lavabo altini temizledim. Bankoyu domestosladim ocagi falan ..camasir katladim utuyu bi ara yapicm ins.. yatk nevresimlerini degistim komsumu kahveye cagirdim.bebisimle oynadim etrafi toparlayop durdum o doktu ben topladim simdi de bilasiklari yikadim makineye koydum gezmeye gidiyom yine bu ara fazla geziyom hep kaliyo isler ama bunada sukur bu rasi ve sizler olmasaniz su an iptal durumdaydim yani

hosgeldin canim:16::16::16:senin hic olmazsa yardimcin var bizim o bilem yok:19:

simar tebi bebekim:38:o ka is yapmisin hasta hasta:46::46::46:

yapar mi peki sence dermetim:27:

hehe zengin oldunuz desene vuslatim:9::9::9::9:neren yasli kiz senin biz senin yerinde olsak ohoooo:27:

ben de isterem:52::52::52::52::52::52::52:

bi taraftan calisiyon bi taraftan is yapiyosun helal valla:46::46:

sağoll kuzuşumm kadın olmak böyle bişi olsa gerekk dimi ama:16::16::16:

Benide tutar yol anlıyorum canim dikkat et kuzuya zencefil iyi derler
Ihlamurla kaynat iyi olur insaallah:16:

Hiç sorma canim benimde bünyeme iyi gelmiyor :37:
Fazla gezmek mecburiyetten gittim ama gittiğime pişman oldum kar fena bastırdı
Kuzum hasta olacak diye :19:

Canim benden size büyük tavsiyesi okumayın ohikayeleri benim tanıdığım bir çok insan hata onlar seyretmişler bence yanlış yapmışlar sif bu yuzden doğurmadılar sezeryan secdiler bı tanesi Banik adak geçirdi şimdi doktor doktor geziyor ailesi cocuğa bişey yapar diye basında kalıyorlar hastalığını git gide ilerliyor tatbiki insan merak ediyor ama yaşanması gerek anlamak icin ben 3dogum yaptım 3de normal kızım 4 100 gram doğurdum oglum 3900 doğurdum ve hiç de öyle abartiklari gibi bişey değil bı kere adı üzerinde normal dogum yani olanağın bişey korkmayın her şey beyide biter kendinizi bosa panik yapmayın derim cok konuşdum ne:37:
oyle valla canim ben de normal dogurdum ama seninkiler kadar tombul degil:9:3 200 gr:16:hic korkmuyorum ben normal dogumdan cok kolay gecti benim icin Allah izin verirse 2. de normal yolla dogurucam:16::16:
Azerin gecmis olsun canim
tesekkur ederim canim benim:16::16:
Ben geldim kizlar yemek hazırladım yedik mutfağı topladım:10:
Şimdide evi toplayayım çamaşır asacam kuzuma
Ihlamur kaynatayim hastalanmasın burada yarın okular tatil kardan dolayı
Bizim tazmanya canavarlarım evde bakalım ne yapacagım onlarla
ay aklima okul yillarim geldi ne sevinirdik okula gitmicez diye:31::31:
eli hep kulağındaysa ağırıyordur geçmiş olsun

bugün iş yapmadım yatmadan ortalığı toplarım bulaşıkları makineye koyarım çamaşırları sererim yatarım
hosgeldin canim:16:yarin yine ise gitmeden ev isleri yapicakmisin:26:yoksa aksamkilerle bitiyo mu:27:
Kizlar bugun yemek yaptim oglusa da yemek yaptim sonra mutfakta lavabo altini temizledim. Bankoyu domestosladim ocagi falan ..camasir katladim utuyu bi ara yapicm ins.. yatk nevresimlerini degistim komsumu kahveye cagirdim.bebisimle oynadim etrafi toparlayop durdum o doktu ben topladim simdi de bilasiklari yikadim makineye koydum gezmeye gidiyom yine bu ara fazla geziyom hep kaliyo isler ama bunada sukur bu rasi ve sizler olmasaniz su an iptal durumdaydim yani
ay topik olarak pek bi gezente olduk bu gunlerde:27::27::27:
sağoll kuzuşumm kadın olmak böyle bişi olsa gerekk dimi ama:16::16::16:

kesinlikle:46::46::46:bu yuzden erkeklerden daha gucluyuz dimi:27:

oyle valla canim ben de normal dogurdum ama seninkiler kadar tombul degil:9:3 200 gr:16:hic korkmuyorum ben normal dogumdan cok kolay gecti benim icin Allah izin verirse 2. de normal yolla dogurucam:16::16:

tesekkur ederim canim benim:16::16:

ay aklima okul yillarim geldi ne sevinirdik okula gitmicez diye:31::31:

hosgeldin canim:16:yarin yine ise gitmeden ev isleri yapicakmisin:26:yoksa aksamkilerle bitiyo mu:27:

ay topik olarak pek bi gezente olduk bu gunlerde:27::27::27:

kesinlikle:46::46::46:bu yuzden erkeklerden daha gucluyuz dimi:27:

kesinlikleeee:16::16:

Kızı uyutmaya çalışıyor oda uyumuyor
Gezmeye gidince böyle oluyo iste düzenimiz alt üst oluyo bı anda
Tazmanya canavarlarında didisiyorlar :4::22:bende baya sersemledim

Son düzenleme:
ee neler yaptin ogleden sonra rabyasim:21:
ben yemek yaptim
bulasik yikadim
camasirlar yikandi astim
esim banyo yapti banyoyu temizledim:27:
kizima corba yaptim uyuttum geldim:21:

ne yapım kuzusumm ogrencım geldı o gıttıkten sonra hemen yemege gırıstım esım geldı yemek yedık mutfagı toparladımm sabah ortalıgı toparladım ev supurdumm sımdıde cay ıcıyoruzz cok karısık oldu sanırımmmm:1::1:

Kız çeler napisiniz gari bu saatte:9::9::9:
ben her aksam giriyorum da asil senin ne isin var bu saatde askitom:27:
ne yapım kuzusumm ogrencım geldı o gıttıkten sonra hemen yemege gırıstım esım geldı yemek yedık mutfagı toparladımm sabah ortalıgı toparladım ev supurdumm sımdıde cay ıcıyoruzz cok karısık oldu sanırımmmm:1::1:

e daha ne olsun
ya benim yarina utum var:25:

Selam hamarat hatunlarr

ben yazamadım kaçgündür oğlum diş çıkardı uykusuz geceler falan derken çok zor günler atlattık iştahı falan kesildi şimdi iyi ama çok şükür:nazar:....

Vuslatcım geçmiş olsn en azından bi sağlık ocağına bari götürde belki antibiyotik yazar...iltihap varsa ağrı yapıyordur cnm ihmale gelmez götür derm.benm oğlumdada vardı 15 günde geçti antibiyotikle...dişten sanmıştm o zaman ama yanılmışım meğer..

himm benim heruf de hava durumu izlii belkim buraya kar yagar diye ama foss:27:

ben de 3 tane bebe istiyorum ama bu kadar arayla degil:9:

Hmm bizim burda yağdı walla tuttu bilem:9:
Şu bebelerden bahsetmeyin yaa annelik hormonum kabariiiii:9:
Şuracıkta doğuruvercem:1:

Tanem valla doğru demiş..ben asla 2 çocuğu düşünemiyormm çok tırsıyorum hayali bile kötü benm için şuan.bende normal doğum yaptm ve asla bi daha yapmam...12 saat sancı ardından 14 dikiş 15 gün penguen gibi yürüdüm hemen ayağa kalkarsın dediler ayağa kalkmak buysa....yaşayan bilir çektiğlni...sezeryana kötü gözle bakmamayı öğrendm yaşadıklarmla...:97:...kimsede büyük konuşmasın asla sezeryan demesin valla ben dedim gördüm eb...mi...

Back