• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam hamarat hatunlarr

ben yazamadım kaçgündür oğlum diş çıkardı uykusuz geceler falan derken çok zor günler atlattık iştahı falan kesildi şimdi iyi ama çok şükür:nazar:....

Vuslatcım geçmiş olsn en azından bi sağlık ocağına bari götürde belki antibiyotik yazar...iltihap varsa ağrı yapıyordur cnm ihmale gelmez götür derm.benm oğlumdada vardı 15 günde geçti antibiyotikle...dişten sanmıştm o zaman ama yanılmışım meğer..
hosgeldin canim:16::16::16:gecmis olsun kuzuya:16:avatarinda da pek tatli cikmis kereta:1:
Hmm bizim burda yağdı walla tuttu bilem:9:
Şu bebelerden bahsetmeyin yaa annelik hormonum kabariiiii:9:
Şuracıkta doğuruvercem:1:

dogursan nolur sanki ne guzel teyze oluruz hih:19:

Tanem valla doğru demiş..ben asla 2 çocuğu düşünemiyormm çok tırsıyorum hayali bile kötü benm için şuan.bende normal doğum yaptm ve asla bi daha yapmam...12 saat sancı ardından 14 dikiş 15 gün penguen gibi yürüdüm hemen ayağa kalkarsın dediler ayağa kalkmak buysa....yaşayan bilir çektiğlni...sezeryana kötü gözle bakmamayı öğrendm yaşadıklarmla...:97:...kimsede büyük konuşmasın asla sezeryan demesin valla ben dedim gördüm eb...mi...

valla canim ben sonuna kadar normal dogum diyorum:16::16:heralde sende zor gectigi icin boyle dusunuyosun:26:

HTML:
himm benim heruf de hava durumu izlii belkim buraya kar yagar diye ama foss:27:

ben de 3 tane bebe istiyorum ama bu kadar arayla degil:9:

Canim bende çok yakın istemistimde
Çünkü problemlerim vardı oğlumda tedavi gördüm
Dr banadaha senin cocuğun olmaz dedi
Bende umursamadim 7sene sonra Allah'ın lütfu kızım oldu bizim icin mucize oldu:emir_bebek:
Baktığım zaman evet çok güzel bişey 3 cocuk inşallah dileyen herkese nasip etsin ama biraz akıllısından :27:

Sezeryanıda hep karnım kalır diye istemedim arkadaşlarımda hep göbek kaldı çünkü...ama bu kadar sıkıntıya göbek kalsa üzülmezdim hep kocamın yüzünden..:41:...aman o beğenmez sonra diye tırstım....

Yapıcam tatlım inşallah düğün borcumuz bitsin 2 yılımız dolsun Rabbim inş. Hayırlı bi evlat nasip eder:16::16:
insallah canim:16::16:
HTML:

Canim bende çok yakın istemistimde
Çünkü problemlerim vardı oğlumda tedavi gördüm
Dr banadaha senin cocuğun olmaz dedi
Bende umursamadim 7sene sonra Allah'ın lütfu kızım oldu bizim icin mucize oldu:emir_bebek:
Baktığım zaman evet çok güzel bişey 3 cocuk inşallah dileyen herkese nasip etsin ama biraz akıllısından :27:
evet ne kadar cok cocuk o kadar cok mutluluk:16::16::16::16:
Sezeryanıda hep karnım kalır diye istemedim arkadaşlarımda hep göbek kaldı çünkü...ama bu kadar sıkıntıya göbek kalsa üzülmezdim hep kocamın yüzünden..:41:...aman o beğenmez sonra diye tırstım....
ay ne tirsiyon bacim begenmezse begenmesin:19::9::9::9::9:

Sezeryanıda hep karnım kalır diye istemedim arkadaşlarımda hep göbek kaldı çünkü...ama bu kadar sıkıntıya göbek kalsa QUOTE]üzülmezdim hep kocamın yüzünden..:41:...aman o beğenmez sonra diye tırstım....[/

Öncelikle gecmis olun canim zor seyler yaşadığın tatbiki bişey normalikten çıkmışsa ona müdahale etmek gerekir
Ama benim doğumlarım kolay oluyo ben 3dogumumdada24saat sancı seçmedim en fazla 5 bilemedim 6saat cekmisligim var dikişlerinden 2 gecmedi

Son düzenleme:
kizlar ben kacar bizim burda gec oldu gidem uyuyam:16::16:iyi geceler hepimize:16::16:

insallah canim:16::16:

evet ne kadar cok cocuk o kadar cok mutluluk:16::16::16::16:

ay ne tirsiyon bacim begenmezse begenmesin:19::9::9::9::9:
İyi geceler canim Allah gönlünüze göre versin :16::16:

Yapıcam tatlım inşallah düğün borcumuz bitsin 2 yılımız dolsun Rabbim inş. Hayırlı bi evlat nasip eder:16::16:
senin mutlu haberinizde alınırız inşallah tatliskom:emir_bebek:

hehe zengin oldunuz desene vuslatim:9::9::9::9:neren yasli kiz senin biz senin yerinde olsak ohoooo:27:

He hee attım kenara kötü günler için azerinim:9::9:Teşekkür ederim balım:38:
Dışarıdan bakınca anlaşılmasada ruhum yaşlandı, hey gidi gençliğim:97::97:

oyyy kuzum ya kulak agrisi ne zordur buyuk cekemiyo kucuk ne yapsin:26:kakasi falan yesil oluyo kulagi agriyinca bebeklerin:26: benim kizin Allaha sukur hic kulagi agrimadi ama oyle duymustum:26:

Yok tatlım kakasında değişiklik yok:26:Kulak ağrısı diş çıkarma belirtiside oluyor aslında, diğer belirtileride var, dişmi çıkarıcak acaba kuzum:44::44:

eli hep kulağındaysa ağırıyordur geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım:16:

Her telden var ergen gelişim bebek:27:
Büyük kız Şubat'ta 14 basacak
Oğlan 9
Kızım 21aylik

Benimde büyük kızım 14 yaşında ortanca oğlum 9 yaşında:13::13:

hey masallah :nazar::16:vuslatim gibi sizde de her yastan bebe var canim:9:

Aynen öyle azerinim her yaştan mevcut çocuk bulunur:60::60::60:

Selam hamarat hatunlarr

ben yazamadım kaçgündür oğlum diş çıkardı uykusuz geceler falan derken çok zor günler atlattık iştahı falan kesildi şimdi iyi ama çok şükür:nazar:....

Vuslatcım geçmiş olsn en azından bi sağlık ocağına bari götürde belki antibiyotik yazar...iltihap varsa ağrı yapıyordur cnm ihmale gelmez götür derm.benm oğlumdada vardı 15 günde geçti antibiyotikle...dişten sanmıştm o zaman ama yanılmışım meğer..

Sağol canım:48:Aslında antibiyotiğe alışmasını istemiyorum hemen bünyesinin ama bakalım artık
dr.a söylüyorum zaten çok fazla gerekmedikçe antibiyotik vermeyin diye:31:

Bebişimi uyuttum inşallah sabaha kadar uyanmaz:18:Bende birazdan bulaşık yıkayıcam,
en azından gündüz bulaşık derdim olmuyor:40:

günaydın hanımlar evimi topladım derli toplu şu an gelince tozumu alırım artıkın hadi bana by by işe yolcuyummm:32::32:

Bebişimi uyuttum inşallah sabaha kadar uyanmaz:18:Bende birazdan bulaşık yıkayıcam,
en azından gündüz bulaşık derdim olmuyor:40:
ben de aksam yikiyip uyuyorum ama yine de sabah bulasik cikiyo:27:
günaydın hanımlar evimi topladım derli toplu şu an gelince tozumu alırım artıkın hadi bana by by işe yolcuyummm:32::32:

bye bye canim:3::3::3:evin derli toplu olmasi ne guzel dimi:46:

gunaydin canlar:16::16::16::16:
ben aksam wc lavabomu ovmustum
azicik bulasigim vardi onu yikadim
yatagimi topladim
camasirimin yarisini katladim

geriye kalan islerim yemek
utu
ve toz alma
supurgeyi yarin acicam zaten kac gundur evde yokuz yerler temiz
bu ay icinde misafir bekliyorum bi kac gune kapi pencereleri silmeye baslarim:27:

Günaydın kızlar bugün pek işim yok kendime bakıcam cilt bakımı epilasyon vs..:27::27:
Çamaşırlarımı makinaya atıcam azıcık ütüm var onu yapıcam bide yemek:6::6:

He hee attım kenara kötü günler için azerinim:9::9:Teşekkür ederim balım:38:
Dışarıdan bakınca anlaşılmasada ruhum yaşlandı, hey gidi gençliğim:97::97:

Yok tatlım kakasında değişiklik yok:26:Kulak ağrısı diş çıkarma belirtiside oluyor aslında, diğer belirtileride var, dişmi çıkarıcak acaba kuzum:44::44:

Teşekkür ederim canım:16:

Benimde büyük kızım 14 yaşında ortanca oğlum 9 yaşında:13::13:

Aynen öyle azerinim her yaştan mevcut çocuk bulunur:60::60::60:

Sağol canım:48:Aslında antibiyotiğe alışmasını istemiyorum hemen bünyesinin ama bakalım artık
dr.a söylüyorum zaten çok fazla gerekmedikçe antibiyotik vermeyin diye:31:
Ya ne güzel çok sevindim Halim'den anlayan buldum :29::29::31:

gunaydin canlar:16::16::16::16:
ben aksam wc lavabomu ovmustum
azicik bulasigim vardi onu yikadim
yatagimi topladim
camasirimin yarisini katladim

geriye kalan islerim yemek
utu
ve toz alma
supurgeyi yarin acicam zaten kac gundur evde yokuz yerler temiz
bu ay icinde misafir bekliyorum bi kac gune kapi pencereleri silmeye baslarim:27:
Günaydın canim girismissin ise:nazar:Kolay gelsin

Back