• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Benim kuzu uyudu yatağına birakicam şimdi
Yemeğini de yemedi zaten
Ben de acaip uykusuzum
Belki uyurum
Estosum fotoya bayıldım:9:renk uyumun süper:9:
Bu arada kuzuya ilac vermiştim hep onluyodu ama bu sefer onleyemedi:26:
Dayimlar köyde oturuyo estos yağmur çamur düşün artikin:27:

tmm cnm git yat sen de kız uyurken :38:

Kızlar ev supuruldu silindi TOZ alındı ,ardından mutfağa geçtim makinayı doldurdum çalıştırdım dolaplarını sildim yağ çöz ve Arap sabunuyla:21: beyaz eşyalarımı buzdolabımı üstünü sildim kaşıklıgımı temizledim çöpümü boşalttım kutusunu çamaşırsuyunda bekleyip yıkadım lavabosunu tezgahını çamaşır suladım duruladım çıktım, ardından dün koltuklarımın kırlentlerini yıkamıştım yastıklarına geçirdim koltuklarımıda örtü serdim daha önce dağınık görünüyor diye sermiyodum ama koltuk silmekten iyidir temiz kalır:9:
Wc ve banyoyuda bi güzel ovdum banyo dolaplarını aynalarını sildim ,balkonumu toparladım ve bi tek yemek kaldı o da tavada pizza yapıcam 10 dkklık iş:1::1:

Kızlar ev supuruldu silindi TOZ alındı ,ardından mutfağa geçtim makinayı doldurdum çalıştırdım dolaplarını sildim yağ çöz ve Arap sabunuyla:21: beyaz eşyalarımı buzdolabımı üstünü sildim kaşıklıgımı temizledim çöpümü boşalttım kutusunu çamaşırsuyunda bekleyip yıkadım lavabosunu tezgahını çamaşır suladım duruladım çıktım, ardından dün koltuklarımın kırlentlerini yıkamıştım yastıklarına geçirdim koltuklarımıda örtü serdim daha önce dağınık görünüyor diye sermiyodum ama koltuk silmekten iyidir temiz kalır:9:
Wc ve banyoyuda bi güzel ovdum banyo dolaplarını aynalarını sildim ,balkonumu toparladım ve bi tek yemek kaldı o da tavada pizza yapıcam 10 dkklık iş:1::1:

maşallah aşkitoma :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kim der ona bugün rahatsız diyee:1::1::1:

seni ayakta alkislayasim geldi askitom:46::46::46::46::46::46::46::9:

aranıza yeni katıldım :)) ve bu topiği bulduguma cok sevindimmmm:))) bgn tembellik günüm...oğlum uyuyor...mutfagımı topladım...zaten cuma temizlik yapıldı evimde..
bende oğlum uyanana kadar sizlerle keyifli vakit geciriyim istedim:)
bu arada sabah kalktım esimin yanına gözleme yaptım:) hazır yufkadan:)))
meyvesini tatlısını koydum yolladım....
gün bana 7 de basladı bu arada:)))

Back