• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kız estoş nereye gidiyorsunnnn
ne bileyim cnm sıkılıyo çıkıyorum öyle arada
aranıza yeni katıldım :)) ve bu topiği bulduguma cok sevindimmmm:))) bgn tembellik günüm...oğlum uyuyor...mutfagımı topladım...zaten cuma temizlik yapıldı evimde..
bende oğlum uyanana kadar sizlerle keyifli vakit geciriyim istedim:)
bu arada sabah kalktım esimin yanına gözleme yaptım:) hazır yufkadan:)))
meyvesini tatlısını koydum yolladım....
gün bana 7 de basladı bu arada:)))

hoşgeldin cnm

cuma temizlik yapıldı derken kim yaptı kaç kişi yaptı:1:

geçmiş olsun vuslatım yediğin bişey mi dokundu acaba:26:

Sağol tatlım :38:Canım mide rahatsızlığım var ara ara vuruyor işte:25:

vuslatim ozledim yahu seni:38:bebeler iyilesti mi:26:

:16::16::16:
Sorma azim bir haftadır seninle karşılaşamadık :48:Benim minik cadı uyumuyor eskisi gibi,
şuan bile bir elimle onu sallıyorum beşiğinde:95:İyileştiler tatlım çok şükür:nazar:

yaş kaaaaaaaaaaçççççççç:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

çocukların kaç yaşındalaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

:60::60::60::60::60::60::60:

kızlar evi sildim süpürdüm.
kv aradım gelemiyecekmiş.sen köftenin içini hazırla buzluğa at başka zaman yaparız dedi.
neyse işim bitti en azından.
bu haftayı sadece çekmecelere ayıracam.
akşam kocişi oturtacam dolapların önüne hem kıyafetleri katlar hemde tozunu alırız.(yaptırabilirsem tabi)

Sobaları yaktım, evi süpürdüm, sabah ütü yaptım,silme toz almayı dün yapmıştım,
bazaların, koltukların altlarını falan silmiştim iyiyce. Kuruyan çamaşırları topladım,
makinadan çıkanları astım. 1 saattir de cadımla uğraşıyodum şimdi uyudu:31:
Bu arada makinam bozuldu sandım, suyu boşaltmadı:52:alt kapağı açtım bütün su başaldı yerlere:47:
belim koptu suyu yerlerin suyunu çektirmekten:25:
Su boşalınca bir baktım 2 tane 25 krş, 1 tane 10 krş çıktı:9::9::9:Daha birşey yapmıcam sırtım çok ağrıyor:50:Yaşlandım ben yaa:96::96::96:

kızlar sabah ortalıgı toparladım ev supurdum bulasık makınesını bosalttım ogleden sonra ogrencım geldı o gıttı hemen yemegı koydum etlı nohut corba pılav salata var bugun. wc banyoyu temızlıcektım artık ya aksam ya yarın yapıcam onu da...:21::21:

15 gunde 1 temizliğe bi bayan geliyo...cocugum küçük yetisemiyorum bi de ailelerden uzakta oturuyoruz...ama beraber temizlik yapıyoruz...
anladım cnm rahat olur senin için
bebeğin ne kadarlık
Sağol tatlım :38:Canım mide rahatsızlığım var ara ara vuruyor işte:25:

:16::16::16:
Sorma azim bir haftadır seninle karşılaşamadık :48:Benim minik cadı uyumuyor eskisi gibi,
şuan bile bir elimle onu sallıyorum beşiğinde:95:İyileştiler tatlım çok şükür:nazar:

:60::60::60::60::60::60::60:

ayy ne yapayım bu 3 oldu soruyorum emme
o kadan da biyerlerim yırtıldı bağırmaktan çok da tın diyi galiba bağa:9::27:
ya da ebni beyenmiyür:27:

İstanbulda kar yağmaya başladı yupppiiiii:16::16:

Burda da(ordu) kar yağmaya başladı şimdi:52:

ayy ne yapayım bu 3 oldu soruyorum emme
o kadan da biyerlerim yırtıldı bağırmaktan çok da tın diyi galiba bağa:9::27:
ya da ebni beyenmiyür:27:

İyi güldürdün beni estalmusum:9::9:Görmemiştir tatlım belki:26:
Büyük ihtimal benim yaşlardadır heralde:28:

aranıza yeni katıldım :)) ve bu topiği bulduguma cok sevindimmmm:))) bgn tembellik günüm...oğlum uyuyor...mutfagımı topladım...zaten cuma temizlik yapıldı evimde..
bende oğlum uyanana kadar sizlerle keyifli vakit geciriyim istedim:)
bu arada sabah kalktım esimin yanına gözleme yaptım:) hazır yufkadan:)))
meyvesini tatlısını koydum yolladım....
gün bana 7 de basladı bu arada:)))
hosgeldin canim:16::16::16:senin hic olmazsa yardimcin var bizim o bilem yok:19:
Teşekkür ederim azerinim şımarırım bak yapma böyle:27::27:
simar tebi bebekim:38:o ka is yapmisin hasta hasta:46::46::46:
kızlar evi sildim süpürdüm.
kv aradım gelemiyecekmiş.sen köftenin içini hazırla buzluğa at başka zaman yaparız dedi.
neyse işim bitti en azından.
bu haftayı sadece çekmecelere ayıracam.
akşam kocişi oturtacam dolapların önüne hem kıyafetleri katlar hemde tozunu alırız.(yaptırabilirsem tabi)
yapar mi peki sence dermetim:27:
Sobaları yaktım, evi süpürdüm, sabah ütü yaptım,silme toz almayı dün yapmıştım,
bazaların, koltukların altlarını falan silmiştim iyiyce. Kuruyan çamaşırları topladım,
makinadan çıkanları astım. 1 saattir de cadımla uğraşıyodum şimdi uyudu:31:
Bu arada makinam bozuldu sandım, suyu boşaltmadı:52:alt kapağı açtım bütün su başaldı yerlere:47:
belim koptu suyu yerlerin suyunu çektirmekten:25:
Su boşalınca bir baktım 2 tane 25 krş, 1 tane 10 krş çıktı:9::9::9:Daha birşey yapmıcam sırtım çok ağrıyor:50:Yaşlandım ben yaa:96::96::96:
hehe zengin oldunuz desene vuslatim:9::9::9::9:neren yasli kiz senin biz senin yerinde olsak ohoooo:27:
İstanbulda kar yağmaya başladı yupppiiiii:16::16:
ben de isterem:52::52::52::52::52::52::52:
kızlar sabah ortalıgı toparladım ev supurdum bulasık makınesını bosalttım ogleden sonra ogrencım geldı o gıttı hemen yemegı koydum etlı nohut corba pılav salata var bugun. wc banyoyu temızlıcektım artık ya aksam ya yarın yapıcam onu da...:21::21:

bi taraftan calisiyon bi taraftan is yapiyosun helal valla:46::46:

gunaydin kizlar:3::3:
dun aksam kizim arabada afedersiniz 3 kez kustu
eve geldik 2 kezde evde kustu
ardindan zor uyuttum gece uyanip bi daha kustu:25::25:
sanirim arabanin kokusu rahatsiz ediyo onu
ben de oyleyim aslinda uzak yola gittigimde fena oluyorum:25:
su anda bile midemde tas var sanki
ben demistim benim bunye alisik degil bu kadar gezmege diye:27:
Benide tutar yol anlıyorum canim dikkat et kuzuya zencefil iyi derler
Ihlamurla kaynat iyi olur insaallah:16:
hehe evet kara hatun olmusun beyaz kartopunun yaninda:9::9:

vuslatim ozledim yahu seni:38:bebeler iyilesti mi:26:

evet koz verme simdi kayinvalidenin eline:27::27:

gunaydin yelizim hosgeldin:38:

iyiz canim sen nasilsin:16::16:

noldu ki Sakura bebekim:9:

sen de evde oturmuyosun be bacim:27::27::27:

gunaydin canim nasilsin?:16::16:
Hiç sorma canim benimde bünyeme iyi gelmiyor :37:
Fazla gezmek mecburiyetten gittim ama gittiğime pişman oldum kar fena bastırdı
Kuzum hasta olacak diye :19:

Ayyy bende okuyorum dogum hikayelerini:19: bende mi bi tuhaflık var tam aksi daha çok korkuyorum dogum yapmaktan:17::17:
Canim benden size büyük tavsiyesi okumayın ohikayeleri benim tanıdığım bir çok insan hata onlar seyretmişler bence yanlış yapmışlar sif bu yuzden doğurmadılar sezeryan secdiler bı tanesi Banik adak geçirdi şimdi doktor doktor geziyor ailesi cocuğa bişey yapar diye basında kalıyorlar hastalığını git gide ilerliyor tatbiki insan merak ediyor ama yaşanması gerek anlamak icin ben 3dogum yaptım 3de normal kızım 4 100 gram doğurdum oglum 3900 doğurdum ve hiç de öyle abartiklari gibi bişey değil bı kere adı üzerinde normal dogum yani olanağın bişey korkmayın her şey beyide biter kendinizi bosa panik yapmayın derim cok konuşdum ne:37:

Son düzenleme:
Ben geldim kizlar yemek hazırladım yedik mutfağı topladım:10:
Şimdide evi toplayayım çamaşır asacam kuzuma
Ihlamur kaynatayim hastalanmasın burada yarın okular tatil kardan dolayı
Bizim tazmanya canavarlarım evde bakalım ne yapacagım onlarla

Benide tutar yol anlıyorum canim dikkat et kuzuya zencefil iyi derler
Ihlamurla kaynat iyi olur insaallah:16:

Hiç sorma canim benimde bünyeme iyi gelmiyor :37:
Fazla gezmek mecburiyetten gittim ama gittiğime pişman oldum kar fena bastırdı
Kuzum hasta olacak diye :19:

Canim benden size büyük tavsiyesi okumayın ohikayeleri benim tanıdığım bir çok insan hata onlar seyretmişler bence yanlış yapmışlar sif bu yuzden doğurmadılar sezeryan secdiler bı tanesi Banik adak geçirdi şimdi doktor doktor geziyor ailesi cocuğa bişey yapar diye basında kalıyorlar hastalığını git gide ilerliyor tatbiki insan merak ediyor ama yaşanması gerek anlamak icin ben 3dogum yaptım 3de normal kızım 4 100 gram doğurdum oglum 3900 doğurdum ve hiç de öyle abartiklari gibi bişey değil bı kere adı üzerinde normal dogum yani olanağın bişey korkmayın her şey beyide biter kendinizi bosa panik yapmayın derim cok konuşdum ne:37:
Evet CNm çok haklısın çünkü ben her okuduğumda bi kere daha anlıyorum bebişe hazırlıklı olmadığımı en iyisi akışına bırakmak lazım kimisinin kolay kimisinin zor oluyo tabi o ayrı:16::44:

Back