- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.781
seni ayakta alkislayasim geldi askitom
Teşekkür ederim azerinim şımarırım bak yapma böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni ayakta alkislayasim geldi askitom
maşallah aşkitoma kim der ona bugün rahatsız diyee
ne bileyim cnm sıkılıyo çıkıyorum öyle aradakız estoş nereye gidiyorsunnnn
aranıza yeni katıldım :)) ve bu topiği bulduguma cok sevindimmmm:))) bgn tembellik günüm...oğlum uyuyor...mutfagımı topladım...zaten cuma temizlik yapıldı evimde..
bende oğlum uyanana kadar sizlerle keyifli vakit geciriyim istedim:)
bu arada sabah kalktım esimin yanına gözleme yaptım:) hazır yufkadan:)))
meyvesini tatlısını koydum yolladım....
gün bana 7 de basladı bu arada:)))
geçmiş olsun vuslatım yediğin bişey mi dokundu acaba:26:
vuslatim ozledim yahu senibebeler iyilesti mi:26:
yaş kaaaaaaaaaaçççççççç:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
çocukların kaç yaşındalaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
anladım cnm rahat olur senin için15 gunde 1 temizliğe bi bayan geliyo...cocugum küçük yetisemiyorum bi de ailelerden uzakta oturuyoruz...ama beraber temizlik yapıyoruz...
Sağol tatlım Canım mide rahatsızlığım var ara ara vuruyor işte
Sorma azim bir haftadır seninle karşılaşamadık Benim minik cadı uyumuyor eskisi gibi,
şuan bile bir elimle onu sallıyorum beşiğinde:95:İyileştiler tatlım çok şükür
İstanbulda kar yağmaya başladı yupppiiiii
ayy ne yapayım bu 3 oldu soruyorum emme
o kadan da biyerlerim yırtıldı bağırmaktan çok da tın diyi galiba bağa
ya da ebni beyenmiyür
hosgeldin canimsenin hic olmazsa yardimcin var bizim o bilem yokaranıza yeni katıldım :)) ve bu topiği bulduguma cok sevindimmmm:))) bgn tembellik günüm...oğlum uyuyor...mutfagımı topladım...zaten cuma temizlik yapıldı evimde..
bende oğlum uyanana kadar sizlerle keyifli vakit geciriyim istedim:)
bu arada sabah kalktım esimin yanına gözleme yaptım:) hazır yufkadan:)))
meyvesini tatlısını koydum yolladım....
gün bana 7 de basladı bu arada:)))
simar tebi bebekimo ka is yapmisin hasta hastaTeşekkür ederim azerinim şımarırım bak yapma böyle
yapar mi peki sence dermetimkızlar evi sildim süpürdüm.
kv aradım gelemiyecekmiş.sen köftenin içini hazırla buzluğa at başka zaman yaparız dedi.
neyse işim bitti en azından.
bu haftayı sadece çekmecelere ayıracam.
akşam kocişi oturtacam dolapların önüne hem kıyafetleri katlar hemde tozunu alırız.(yaptırabilirsem tabi)
hehe zengin oldunuz desene vuslatimneren yasli kiz senin biz senin yerinde olsak ohooooSobaları yaktım, evi süpürdüm, sabah ütü yaptım,silme toz almayı dün yapmıştım,
bazaların, koltukların altlarını falan silmiştim iyiyce. Kuruyan çamaşırları topladım,
makinadan çıkanları astım. 1 saattir de cadımla uğraşıyodum şimdi uyudu
Bu arada makinam bozuldu sandım, suyu boşaltmadıalt kapağı açtım bütün su başaldı yerlere
belim koptu suyu yerlerin suyunu çektirmekten
Su boşalınca bir baktım 2 tane 25 krş, 1 tane 10 krş çıktıDaha birşey yapmıcam sırtım çok ağrıyorYaşlandım ben yaa:96::96::96:
ben de isteremİstanbulda kar yağmaya başladı yupppiiiii
kızlar sabah ortalıgı toparladım ev supurdum bulasık makınesını bosalttım ogleden sonra ogrencım geldı o gıttı hemen yemegı koydum etlı nohut corba pılav salata var bugun. wc banyoyu temızlıcektım artık ya aksam ya yarın yapıcam onu da...
Bebişimin kulağı ağrıyor heralde eli hep kulağında ağlıyor
Benide tutar yol anlıyorum canim dikkat et kuzuya zencefil iyi derlergunaydin kizlar
dun aksam kizim arabada afedersiniz 3 kez kustu
eve geldik 2 kezde evde kustu
ardindan zor uyuttum gece uyanip bi daha kustu
sanirim arabanin kokusu rahatsiz ediyo onu
ben de oyleyim aslinda uzak yola gittigimde fena oluyorum
su anda bile midemde tas var sanki
ben demistim benim bunye alisik degil bu kadar gezmege diye
Hiç sorma canim benimde bünyeme iyi gelmiyorhehe evet kara hatun olmusun beyaz kartopunun yaninda
vuslatim ozledim yahu senibebeler iyilesti mi:26:
evet koz verme simdi kayinvalidenin eline
gunaydin yelizim hosgeldin
iyiz canim sen nasilsin
noldu ki Sakura bebekim
sen de evde oturmuyosun be bacim
gunaydin canim nasilsin?
Canim benden size büyük tavsiyesi okumayın ohikayeleri benim tanıdığım bir çok insan hata onlar seyretmişler bence yanlış yapmışlar sif bu yuzden doğurmadılar sezeryan secdiler bı tanesi Banik adak geçirdi şimdi doktor doktor geziyor ailesi cocuğa bişey yapar diye basında kalıyorlar hastalığını git gide ilerliyor tatbiki insan merak ediyor ama yaşanması gerek anlamak icin ben 3dogum yaptım 3de normal kızım 4 100 gram doğurdum oglum 3900 doğurdum ve hiç de öyle abartiklari gibi bişey değil bı kere adı üzerinde normal dogum yani olanağın bişey korkmayın her şey beyide biter kendinizi bosa panik yapmayın derim cok konuşdum neAyyy bende okuyorum dogum hikayelerini bende mi bi tuhaflık var tam aksi daha çok korkuyorum dogum yapmaktan
cnm 29 yasindayim 11 aylik oglum var bi tane :)yaş kaaaaaaaaaaçççççççç:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
çocukların kaç yaşındalaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Evet CNm çok haklısın çünkü ben her okuduğumda bi kere daha anlıyorum bebişe hazırlıklı olmadığımı en iyisi akışına bırakmak lazım kimisinin kolay kimisinin zor oluyo tabi o ayrı:44:Benide tutar yol anlıyorum canim dikkat et kuzuya zencefil iyi derler
Ihlamurla kaynat iyi olur insaallah
Hiç sorma canim benimde bünyeme iyi gelmiyor
Fazla gezmek mecburiyetten gittim ama gittiğime pişman oldum kar fena bastırdı
Kuzum hasta olacak diye
Canim benden size büyük tavsiyesi okumayın ohikayeleri benim tanıdığım bir çok insan hata onlar seyretmişler bence yanlış yapmışlar sif bu yuzden doğurmadılar sezeryan secdiler bı tanesi Banik adak geçirdi şimdi doktor doktor geziyor ailesi cocuğa bişey yapar diye basında kalıyorlar hastalığını git gide ilerliyor tatbiki insan merak ediyor ama yaşanması gerek anlamak icin ben 3dogum yaptım 3de normal kızım 4 100 gram doğurdum oglum 3900 doğurdum ve hiç de öyle abartiklari gibi bişey değil bı kere adı üzerinde normal dogum yani olanağın bişey korkmayın her şey beyide biter kendinizi bosa panik yapmayın derim cok konuşdum ne