saatlerce ütü yapabilirim.suyla ilgili işleri de çok severim.bulaşık,toz,banyo balkon yıkama,ovma..ama yemek yapmaktan öyle nefret ediyorum ki.her gün uğraş hazırla 15 dakikada bitsin.sarma sar saatlerce,soğandan gözlerinde yaş,acı biberleri doğrarken parmaklarında acısı,bakliyatı akşamdan hazırlamayı unutma,herşeyi mevsiminde al,balık pişir ev koksun,kızarma yap fayanslar yağlansın,mercimek ve tavuk haşlarken evdeki o ağır kokudan bık,tarhana yap yazdan,unu dönem dönem havalandır böceklenmesin,pirincin bulgurun taşını tek tek ayıkla,aman diyim taze fasulye kılçıklı çıkmasın,hele patlıcan kabağının içi kof çıkmasın,yeşilliğini sirkede beklet,et tenceren süzgecini steril et gıda zehirlenmesi olmasın,yumurtalarını kırmadan önce yıka,reçelini kendin yap,böreğini baklavanı 3 saatte aç bütün gün belin tutulsun,herşeyin son tüketim tarihine bak...o kadar detay var ki.her gün mecburen yapıyorum ama yaparken çok sıkılıyorum.evi ben temizlerim yeterki yemeği başka biri yapsın.en azından ev temizliği birkaç gün gidiyor moral oluyor.tırnakları kısacık,saçları bağlı,temiz ve yemekleri çok sevdiği için hafif tonton bir teyze bulacağım.ben para vereyim o yapsın.ikimizde mutlu olalım.:)))