• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
çok güzelmiş canım gercekten rabbim tüm seven çiftleri ayırmasın :16::16:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:16::16::16::16:senin heruf evlenme teklifi etti mi askitom sana:26:benim heruf etmedi:43:direk evlendik:9::9:
kız seninki gibi tatlı olsun yeter bana:nazar::16::16:
ewet hep bebişlerin dagınıklıgı ne hale getiriyolar yahu evi:9::9:

ben de bi ara cekip koysan mi evin fotolarini:27::27:
yok yok kendimi rezil etmiyim simdi:9::9:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:16::16::16::16:senin heruf evlenme teklifi etti mi askitom sana:26:benim heruf etmedi:43:direk evlendik:9::9:

ewet canım 5 senenin sonunda etti çocukluktan sevdik biribirimizi ama klasik bi evlenme teklifi sayılır dışarda bi agacın altında oturmuşuz o zaman memleketten yeni gelmişti istanbula konuşuyoruz sonra tepemde agacın dalında gazete gibi bişey vardı bende ıyyy o ne dedim öyle ne koyup atmışlar:9::9::9: eşimde bilmemki baksana bi dedi bende saçmallama hayatta elimi sürmem dedim sonra eşim arkadan dalı salladı üstüme düştü hadi bak artık neymiş dedi bende yok birlikte açalım korkarım ben dedim :9: eşim ucundan açtı sonra ben açtım gazeteye sarılı bi gül ve içinde tek taş bide özel bi not vardı öyle çok düşünülmüş bişey degildi ama benim çok hoşuma gitmişti:16::16:

images

images

iste boyle :9::9:

Son düzenleme:
aslinda var ya size garip gelecek ama beni pis kiri akan eve sokup aksam gelip alsinlar istiyorum:27:kimse olmasin evi miss gibi yapiyim ohh:32::32::32:sanirim ben hastayim:27::27:

Ben de öyle düşünüyorum biliyor musun..
bir güzel çamaşır sulu katkılı cif koca bir süpürgeyle o eve girişmek istedim :1: :1: :1:
Evdeki işim bitmiş de :1: :1:

ewet canım 5 senenin sonunda etti çocukluktan sevdik biribirimizi ama klasik bi evlenme teklifi sayılır dışarda bi agacın altında oturmuşuz o zaman memleketten yeni gelmişti istanbula konuşuyoruz sonra tepemde agacın dalında gazete gibi bişey vardı bende ıyyy o ne dedim öyle ne koyup atmışlar:9::9::9: eşimde bilmemki baksana bi dedi bende saçmallama hayatta elimi sürmem dedim sonra eşim arkadan dalı salladı üstüme düştü hadi bak artık neymiş dedi bende yok birlikte açalım korkarım ben dedim :9: eşim ucundan açtı sonra ben açtım gazeteye sarılı bi gül ve içinde tek taş bide özel bi not vardı öyle çok düşünülmüş bişey degildi ama benim çok hoşuma gitmişti:16::16:

Daha ne düşünülmüş olsun, herüf teklif etmiş ya ona şükret :20:

Azerinn öyle bir resim ekledin ki, doooldu taştı sayfa kız :1: :1:

Düzletiyorum: kusucaaammm öğğğkkk!!!!

Son düzenleme:

ayy ne ka guzel:16::16::16::31:
ben cok severim boyle seyleri ama iste benum heruf sevmez
ama ben dogum gunlerinde yaparim en son kek pisirmistim altindan bicakla yer acip kagita dogum gunun kutlu olsun yazip koymustum icine
aksam saatin 12 ye gelmesini bekliyodum cayla birlikte servis ettim dislerken agzina geldi:9::9::9:cok mutlu olmustu ama:16::16::16:keske o da bana yapsa:31::31:

Ben de öyle düşünüyorum biliyor musun..
bir güzel çamaşır sulu katkılı cif koca bir süpürgeyle o eve girişmek istedim :1: :1: :1:
Evdeki işim bitmiş de :1: :1:

Daha ne düşünülmüş olsun, herüf teklif etmiş ya ona şükret :20:

Azerinn öyle bir resim ekledin ki, doooldu taştı sayfa kız :1: :1:

Düzletiyorum: kusucaaammm öğğğkkk!!!!

haha o nasil url idi oyle:52::52::52::52::52::52::52::52:
kusma bekle daha o evi temizlicez beraber:27::27:

Son düzenleme:
ayy ne ka guzel:16::16::16::31:
ben cok severim boyle seyleri ama iste benum heruf sevmez
ama ben dogum gunlerinde yaparim en son kek pisirmistim altindan bicakla yer acip kagita dogum gunun kutlu olsun yazip koymustum icine
aksam saatin 12 ye gelmesini bekliyodum cayla birlikte servis ettim dislerken agzina geldi:9::9::9:cok mutlu olmustu ama:16::16::16:keske o da bana yapsa:31::31:

benimkide öyle çok romantik degildir ama böyle özel günleri unutmaz hakkını yemiyim:9:
ben hep dogum günlerinde pasta yaparım da senin kek fikride çok yaratıcıymış bi dahaki sefere yapıyım bende malesef erkekler bizim kadar ince düşünemiyolar odunluk var hamurlarında:9::9::9:

benimkide öyle çok romantik degildir ama böyle özel günleri unutmaz hakkını yemiyim:9:
ben hep dogum günlerinde pasta yaparım da senin kek fikride çok yaratıcıymış bi dahaki sefere yapıyım bende malesef erkekler bizim kadar ince düşünemiyolar odunluk var hamurlarında:9::9::9:

ilkinde kucuk pasta yapmistim bu sefer de pasta yaparsam suprizi kacar diye keki dusundum:9:dogum gununden 1 ay once baslarim dusunmeye:9::9::9:
bu arada benim cadi uyandi ben kacar kizlar:16::16::16:

Son düzenleme:
çok güzelmiş canım gercekten rabbim tüm seven çiftleri ayırmasın :16::16:
:16::16::16::16:

Bizde temizletikden evlerimizi resimlerimizi koyariz bir birbirimizi gaza getiririz olmazmı sadece bir öneri :31:

:nazar: Cook ormantik :16:Benimadamda sevmez böyle seyleri sanki ne varsa:50:

Anammmm bune:53::53::53:

Son düzenleme:
Yemek halemedim yaa ne yacaksınız

canım dün misafirden dolayı yemegi fazla yapmıştım bugün yemek derdim yok tavuk butları ve patates fırınlamıştım , etli pilav ,mercimek çorbası , kereviz salatası ve yeşil salata yapmıştım bi tek salatam eksik onuda birazdan yapıcam:16::16:

Back