- 8 Aralık 2011
- 45.074
- 161.051
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.601
İyi canim bende düşünüyorum daha aksam bitmek üzere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben salı günü köşe takımını sildim arap sabunuyla açmadı ki benim köşe takımının kumaşı çok adi bir kumaş ama teredütün varsa koltuğun görünmeyen bir yerini sil bekle sonucuna göre yaparsın
ve günaydın arkadaşlar yine bir sabah günü beraberiz ve yine evi işi var yapacaklarım ortalığı toplayacağım bulaşık makinesini boşaltıp yenilerini koyacağım
eve geldikten sonra sütlü bir tatlı balıklarımı yapacağım tuvalet banyoyu yıkayacağımmmmçok işim var çokkkkkkkkkkkkkk
bişeyim yok da ne bileyim bi kasvetlendim :26:Ohh benim de işlerim bitti kızı salliyorum uyudu bile yatağına bırakıp geliyorum
Sen de bi çay demle de karşılıklı içelim askitomhem de iki lafın belini kiralim
Hayirdir neyin var estosum:26:
ben de seviyorum seni deli kızooo allah yardimcin olsun canim isin kolay degil... kiz cocugun var mi? büyüyünce ona yaptirirsin ögrenmesi icin
ESTALMUS ve AZerin:yardiminiz icin cok tesekkür ederim canlarim benim bundan sonra annemden biseyimi saklamicam haklisiniz buna hakkim yok.. hepinizi cok seviyorummm
benimki ettiAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsenin heruf evlenme teklifi etti mi askitom sana:26:benim heruf etmedidirek evlendik
ben de bi ara cekip koysan mi evin fotolarini
yok yok kendimi rezil etmiyim simdi
ben gittiğim yerde bazen öyle oluyorumaslinda var ya size garip gelecek ama beni pis kiri akan eve sokup aksam gelip alsinlar istiyorumkimse olmasin evi miss gibi yapiyim ohhsanirim ben hastayim
benimkinin de aklına gelmez öyle şeyler yaaayy ne ka guzel
ben cok severim boyle seyleri ama iste benum heruf sevmez
ama ben dogum gunlerinde yaparim en son kek pisirmistim altindan bicakla yer acip kagita dogum gunun kutlu olsun yazip koymustum icine
aksam saatin 12 ye gelmesini bekliyodum cayla birlikte servis ettim dislerken agzina geldicok mutlu olmustu amakeske o da bana yapsa
kız bana da yollasana o anneanneyiBen yine anneannem ne yaparsa kısmet diyeceğim
yok yahu ne olacak revaniyeevet şimdi tuvalet ve banyomu yapıp yatarım ortalığı toplarım
sütlü tatlı yapmadım onun yerine revani yaptım yarına bişey olmaz dimi olsa da yapacak bişey yok
akşam yemeği için böreği hazırlıyorum şimdi
balıkları da çözdürüyorum soslayıp buzdolabına koyarım
yarın da balkonu yıkarım yeter sanırım allahtan sayenizde her gün temizlik yaptım da evim temiz
nasil teklif etti kiz anlatsanabişeyim yok da ne bileyim bi kasvetlendim :26:
ben de seviyorum seni deli kız
benimki etti
ben gittiğim yerde bazen öyle oluyorum
burayı bana verseler 2-3 günde komple heryeri bitiririm ama yalnız olmam şart
duvar kapı cam tül koltuklar halılar küvet v.s.......
benimkinin de aklına gelmez öyle şeyler yaa
ama benim gelir yaparım da
sanki ben erkeğim o kadın
kız bana da yollasana o anneanneyi
Kizlar bugun karyolanin altini viledanin sapi ile silerek basladim islere butun evi toplayip komple supurdum ki tel caldi caya cagirdi arkadas yine yarim kaldi isler sonra oglumu uyuttum o arada dusa girdim ama camasirlarimi katladim baya vardi yani camasir bulasiklarimi da makineye yerlestirdim oglan uyandi hemen ciktik ha bide dunku raporda atlamisim mutfagimin camlarini ve cercevesini sildim dun iyi ki varsiniz yoksa bunlari sallardim hep banyom hala duruyor yarina allah kerimm kizlaarr kolay gelsinn
olsun canim yarin yaparsin sen de
bu arada yasin kac:26:
84 luyum canim ins yapariz bebekle bu kadar oluyo sen kac yasindasin azerinolsun canim yarin yaparsin sen de
bu arada yasin kac:26:
biyere gidince işler hep kaliyi zatiKizlar bugun karyolanin altini viledanin sapi ile silerek basladim islere butun evi toplayip komple supurdum ki tel caldi caya cagirdi arkadas yine yarim kaldi isler sonra oglumu uyuttum o arada dusa girdim ama camasirlarimi katladim baya vardi yani camasir bulasiklarimi da makineye yerlestirdim oglan uyandi hemen ciktik ha bide dunku raporda atlamisim mutfagimin camlarini ve cercevesini sildim dun iyi ki varsiniz yoksa bunlari sallardim hep banyom hala duruyor yarina allah kerimm kizlaarr kolay gelsinn
Günaydın kar herkes bu gün çok isim var
Herkese kolaylık diliyorum
biyere gidince işler hep kaliyi zati
olsun cnm bu daha başlangıç sen de zamanla rapor verdikçe,yaptıkça yapasın gelecek az kaldı
benim de çok işim var
evi topladım çamaşır yıkanıyo
kahvaltı hazırliicam bulaşık makinesi bitince onları yerleştirip yenilerini koyucam
evi süpürüp silicem toz alıcam
wc banyo lavabo yıkıiicam
kapının kulplarını silicem
bornozları yıkıiicam
yemek yapıcam
oğluşun dersleri var onlarla ilgilenicem
oğluşu kursa götürüp getiricem
akşama da bi mont almaya gidesim var ama burda da doğru düzgün bi mont beğenemedim
artık tam beğenmesem de alıcam bişi
hadi ben kaçar kızlar
be 22 yasindayim canim84 luyum canim ins yapariz bebekle bu kadar oluyo sen kac yasindasin azerin
gunaydin canim evet benim de baya bi isim varGünaydın kar herkes bu gün çok isim var
Herkese kolaylık diliyorum
daha nasil etsin kiz guzel olmus hem duygulu hem komikhemen anlatayım züli
aslında bu teklif işinin zamanı tartışılır kimine göre nişandan önce kimine göre sonra
bizimki de nişandan sonra oldu(sanki adet yerini bulsun der gibi)
işte düğüne az kalmıştı biz telde konuşuyoruz fln konu geldi işte evlenince şöyle yaparız böyle yaparız
ben;''davet edilmediğim yere gelmem ben'' falan diyorum
eşim;''ne daveti canım''diyo
ben; ''bilmem artık davet edilmeyen yere gitmem ben'' diyorum(zorla evlenme teklifi ettiricem ya)
neyse böyle konuşa konuşa sabah 4 falan oldu dediki benim işlerim var sabah erken kalkmam lazım
tamam dedim kapattık ben de uyudum hemen sonra sabah saat 08:00 civarı beni aradı
arka balkondan aşağı bak diye(arka balkon araziye bakıyordu)
kalktım baktım ne göreyim
kocamaaaaaannnnnn bi branda üzerinde ''BENİMLE EVLENİR MİSİN?'' yazıyordu
brandanın yanında da keni duruyo(öyle bi fırtına vardı ki ee tabi kışın ortası kar da var acıdım adama)
ben hemen ağlayarak ''anneeeeee'' diye bağırmışım haberim yok
annem koşa koşa bi de telaşlı geldi ki sorma
''nooldu diyo''
ben; ''bak anne mustafa ne yapmış'' diyorum
annem aşağı baktı ve
''Allah seni ne etmesin ben de bişey oldu sandım''
ben; bundan daha bomba bi cevap olmaz düşüncesiyle
''anne daha ne olsun evlenme teklif etti görmüyo musun'' diyorum
annem ikinci ama daha da bomba cevabı yapıştırıyo bana
''sanki evlenme teklif etmese evlenmiicen''
ben;altta kalmiicam ya ergenim ya ''evlenmezdim tabii''
annem; ''Allah akıl fikir versin''
ben; ''amin''
bu arada eşim aradı yaa bu bekçi tuhaf tuhaf bakıyo ben uzuyorum dedi :18:
ben;tamam git dedim
eşim;eeeee dedi cevabın ne
ben; ne cevabı
eşim;teklifin cevabı
ben;tabii ki evet
aradan yarım saat geçti
annem; git şu çuvalları topla
ben;hangi çuvalı topliim
annem;bahçedeki yazıyı
ben;
annem;biri görecek rezil olucaz
işte böyle bir hikayeydi canım bizimkisi de
aslında aklında bambaşka bi evlilik teklifi varmış ama ben telde davet de davet deyince onu gerçekleştirememiş
deme oyle canim her kadin hamarattir da bazilarimiz usengeciz birazValla senin ve buradaki hamaratlarin yarisi kadar olsam ne isterim
hemen anlatayım züli
aslında bu teklif işinin zamanı tartışılır kimine göre nişandan önce kimine göre sonra
bizimki de nişandan sonra oldu(sanki adet yerini bulsun der gibi)
işte düğüne az kalmıştı biz telde konuşuyoruz fln konu geldi işte evlenince şöyle yaparız böyle yaparız
ben;''davet edilmediğim yere gelmem ben'' falan diyorum
eşim;''ne daveti canım''diyo
ben; ''bilmem artık davet edilmeyen yere gitmem ben'' diyorum(zorla evlenme teklifi ettiricem ya)
neyse böyle konuşa konuşa sabah 4 falan oldu dediki benim işlerim var sabah erken kalkmam lazım
tamam dedim kapattık ben de uyudum hemen sonra sabah saat 08:00 civarı beni aradı
arka balkondan aşağı bak diye(arka balkon araziye bakıyordu)
kalktım baktım ne göreyim
kocamaaaaaannnnnn bi branda üzerinde ''BENİMLE EVLENİR MİSİN?'' yazıyordu
brandanın yanında da keni duruyo(öyle bi fırtına vardı ki ee tabi kışın ortası kar da var acıdım adama)
ben hemen ağlayarak ''anneeeeee'' diye bağırmışım haberim yok
annem koşa koşa bi de telaşlı geldi ki sorma
''nooldu diyo''
ben; ''bak anne mustafa ne yapmış'' diyorum
annem aşağı baktı ve
''Allah seni ne etmesin ben de bişey oldu sandım''
ben; bundan daha bomba bi cevap olmaz düşüncesiyle
''anne daha ne olsun evlenme teklif etti görmüyo musun'' diyorum
annem ikinci ama daha da bomba cevabı yapıştırıyo bana
''sanki evlenme teklif etmese evlenmiicen''
ben;altta kalmiicam ya ergenim ya ''evlenmezdim tabii''
annem; ''Allah akıl fikir versin''
ben; ''amin''
bu arada eşim aradı yaa bu bekçi tuhaf tuhaf bakıyo ben uzuyorum dedi :18:
ben;tamam git dedim
eşim;eeeee dedi cevabın ne
ben; ne cevabı
eşim;teklifin cevabı
ben;tabii ki evet
aradan yarım saat geçti
annem; git şu çuvalları topla
ben;hangi çuvalı topliim
annem;bahçedeki yazıyı
ben;
annem;biri görecek rezil olucaz
işte böyle bir hikayeydi canım bizimkisi de
aslında aklında bambaşka bi evlilik teklifi varmış ama ben telde davet de davet deyince onu gerçekleştirememiş
Kissss dur hele okurken basım dondübiyere gidince işler hep kaliyi zati
olsun cnm bu daha başlangıç sen de zamanla rapor verdikçe,yaptıkça yapasın gelecek az kaldı
benim de çok işim var
evi topladım çamaşır yıkanıyo
kahvaltı hazırliicam bulaşık makinesi bitince onları yerleştirip yenilerini koyucam
evi süpürüp silicem toz alıcam
wc banyo lavabo yıkıiicam
kapının kulplarını silicem
bornozları yıkıiicam
yemek yapıcam
oğluşun dersleri var onlarla ilgilenicem
oğluşu kursa götürüp getiricem
akşama da bi mont almaya gidesim var ama burda da doğru düzgün bi mont beğenemedim
artık tam beğenmesem de alıcam bişi
hadi ben kaçar kızlar
gecmis olsun kuzum:26:keske o kadar ilac icmeseydin:26:bos ver sen isleri falan dinlen bu gun tekrar gecmis olsun askitom:26:günaydın kızlar çok kötüyüm gece acile götürdü eşim beni ateşlendim çarpıntım olmaya basladı bende kalp yetmezliği var saat gece 3 tü hastaneye gittik
doktor muayane etti normalde benim hiç bi ilaç kullanmamam lazım agrı kesici vss. misafirlerin gelecegi gün sancım dinmediği için 3 tane agrı kesici içmiştim meger o kalbime dokunmuşş bi iğne vurdular şimdi çok şükür iyiyim eşiminde sınavı vardı bugün onuda dogru dürüst yatırmadım bütün gece benle ilgilendi uykusuz gitti sınava
güya bugün eşim evde yok diye koltukları silcektim balkonları temizliycektim ama bu halde hiç bişey yapamıyorum yarın kendimi iyi hissedersem yarın yaparım artık
topiginizde sohbetinizde cok cok hos
bazen araniza dalmak geliyora ama yapamiyorum
zaman sorunu var
ama anladim kadariyla hergun bir yeri toparlamak ise yariyor
bende bundan sonra size neler yaptimi yazacam
3 cocuk ve zayiflamaya calismak hic kolay olmuyor
ama bana gaz veriyorsunuz
sizin ablaniz yasinda olsamda
15 yillik gibi bir evlilik tecrubem olsada
sizden hep birseyler ogreniyorum sagolun
bugun elbise dolaplarini gozden gecirecem
yoooooooooo hic az gelmesin size