kızlar akşamdan beri sinir tepemde ve evin halini gördükçe de hiç azalmasına imkan yok
yyaa dün o kadar temizlik yaptım bazaların altına kadar süpürüp sildim o vakit darlığında
benim uyuz eşim de bugün için kombinin bakımını falan yapıcaktı bağlantı borularını değiştirecekti
ben de iyi dedim kapatırım mutfağın kapısını sadece orası kirlenir tekrar temizlerim diye düşündüm
ama yok bizim ki geldi dün akşam mutfağı komple dışarı çıkardı halı masa sandalye v.s.
daha evi bugün temizledim sonra yap dedim yok yok kirlenmiicek dedi(onun kirlenmiicek dediğinin nasıl olacağını ben biliyorum)
neyse bu başladı işe banyoya girip çıktı hole geldi derken evi mahvetti
sonra bi de salona gelmez mi peteğin borusunu değiştirip peteğin borularını temizleyecekmiş
masayı aldı orta yere halıyı kaldırdı bi de sinirli stresli olur ki iş yaparken ee cadı da yanına gelmek istiyo
rahat iş yapamıyo yardım istiyo arada fln iyice sinir oldum
akşam 18:00 gibi başlayıp gece 02:30'a kadar sürdü işi ondan sonra da yattı
neden yattı diyorum çünkü ben yatamadım cadı kızım uyandı ve ağlayıp durdu sabah 05:30 gibi uyudu
ayağımda salladım hep
sabah 08:00 de de uyandılar
kocam olacak düşüncesiz şahsiyet hala uymakta
ben de sinirimi atamadım ağlamam lazım akşam çocukların yanında ağlamayayım diye sıktım
gece de cadı kızımdan bana sıra gelmedi ee şimdi de yine uyanıklar
varya ağız tadıyla ağlayamadım bile
evi nasıl temizliicem bu çocuklarla bilmiyorum ayy deliricem
peteğin ve kombini içinden çıkan su resmen zift gibiydi wc berbat ooooffffff ooooooofffffffffffffff
bugün yemek fln yok ona