• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yataklar ve ev toplandı , temiz çamaşırlar katlandı yerleştirildi 2 parça diye giriştim ütüye dağ gibi bi yığın ütüledim:5:
wc ve lavaboyu ovdum bugünlük işim bu kadar:16::16::16:
Ohh benim de işlerim bitti kızı salliyorum uyudu bile yatağına bırakıp geliyorum
Sen de bi çay demle de karşılıklı içelim askitom:1:hem de iki lafın belini kiralim:9:
sadece evi topladım bi de ıspanak yemeği yaptım o kadar

canım çok sıkılıyo :25:hiçbişey yapasım yok:25:

Hayirdir neyin var estosum:26:

Ohh benim de işlerim bitti kızı salliyorum uyudu bile yatağına bırakıp geliyorum
Sen de bi çay demle de karşılıklı içelim askitom:1:hem de iki lafın belini kiralim:9:

Hayirdir neyin var estosum:26:

kız demledim bilem gel buzluktan açma ve poğacada çıkardım sıcacık revanimde var dünden :7::7:

Kizlar evim evim güzel evim formunda yeni bı topig var evimin pis halleri diye öyle pis ev gordumki
Allah a birkez daha şükrettim

ee askitom nasil basladi 2013 anlat bakalim guzel geciyo mu gunler:16:bana sanki cok guzel bi yil olucakmis gibi geliyo:16::16:

çok şükür canım gayet güzel geçiyo misafirlerle falan:9::9:
bana da bu yıl :9:çok güzel geçicekmiş gibi geliyo rabbim tüm içimizdeki dilekleri duaları kabul eder inş. ama önemlisi saglık , gerisi boş:16::16:

Evet canim ama gormussunuzdur çok piss

ewet cnm gördüm ama bi resim haricinde oda alıntı sanırım evler pis degil bebişlerden dolayı dagınık yani bende bu görüntüye hazırlamalıyım kendimi , görümcem yeni yılımı kutlarken 2013 te sizin gibi kara kaşlı kara gözlü tombul bi bebiş bekliyoruz dedi bende seneye inşallah dedim 2015 te de anca dogururum yani bebiş olsunda dagıtsın ne olcak gari :16::16::9:

Anladım..
İlginç bir zevk :)))
Yanlış anlama sakın bak, ben öyle bıktım ki..
Evde iki yetişkin erkek, iki kadın, iki de çocuk yaşıyoruz..
Ütü denilince ağlayasım geliyor..
İki sepet ne ki zarifincicim..
4,5 saat minimum ütü sürem..
Ve inan asla biriktirmem :37: :1: :1: :1:

ooo allah yardimcin olsun canim isin kolay degil... kiz cocugun var mi? büyüyünce ona yaptirirsin :34: ögrenmesi icin :1:

ESTALMUS ve AZerin:yardiminiz icin cok tesekkür ederim canlarim benim :38: bundan sonra annemden biseyimi saklamicam haklisiniz buna hakkim yok.. hepinizi cok seviyorummm

azerin nasılsın canım özlettin kendini yaww
iyim canim sen nasilsin:16:ben de ozledim valla sizi:38:
ooo allah yardimcin olsun canim isin kolay degil... kiz cocugun var mi? büyüyünce ona yaptirirsin :34: ögrenmesi icin :1:

ESTALMUS ve AZerin:yardiminiz icin cok tesekkür ederim canlarim benim :38: bundan sonra annemden biseyimi saklamicam haklisiniz buna hakkim yok.. hepinizi cok seviyorummm
biz de seni cok seviyoruz bebekim:38:
ewet cnm gördüm ama bi resim haricinde oda alıntı sanırım evler pis degil bebişlerden dolayı dagınık yani bende bu görüntüye hazırlamalıyım kendimi , görümcem yeni yılımı kutlarken 2013 te sizin gibi kara kaşlı kara gözlü tombul bi bebiş bekliyoruz dedi bende seneye inşallah dedim 2015 te de anca dogururum yani bebiş olsunda dagıtsın ne olcak gari :16::16::9:
sizden de ne bebeler olu ha askitom:27::16::16::16:
evet senin de dedigin gibi cocgunun evi oyuncak dolu:9:

iyim canim sen nasilsin:16:ben de ozledim valla sizi:38:

biz de seni cok seviyoruz bebekim:38:

sizden de ne bebeler olu ha askitom:27::16::16::16:
evet senin de dedigin gibi cocgunun evi oyuncak dolu:9:

kız seninki gibi tatlı olsun yeter bana:nazar::16::16:
ewet hep bebişlerin dagınıklıgı ne hale getiriyolar yahu evi:9::9:

Back