• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
askcım çok geçmiş olsun..
Misafirin hiç eksik olmuyor maşallah :9:
Arada sırada sen de gidebiliyor musun bir yerlere :))
Şaka bir yana bu ağrıyla da hiç çekilmez canım yaa geçmiş olsun tekrar...

İyi geceler kızlar
kaç gündür oğlumla uğraşıyorm sanırım diş çıkarıyor ne yatıyor ne yemek yiyor çok üzdü beni.yeni yıla bu stresle girdim inş dişi patlarda rahat ederim.birde daha öncede aldırdım ama tekrar rahim ağzında polip çıktı bende.kanama yapıyor tekrar aldırcm ama nasıl cesaretle gidicm bilmiyorum randevum var 14 ocak.inş içinizde aldıran vardır cesaret verir belki..bide doktor uyuşturmadan alıyor zor oluyor kasıyorm kendimi..inş korktuğum gibi olmaz.daha önce temiz çıkmıştı sonucu ama neden yine üredi bilmiyorm bıktm vala polipten,,:18:nolur dua edinde acımadan kurtulayım kızlarr
gecmis olsun canim insallah acisiz sizisiz atlatirsin:26:
Günaydııınnnn :)))
Kızlar moraller nasıl? İyisiniz inşallah :3:
benim_olan çok geçmiş olsun, Rabbim kendi şifasından versin inşallah..
dermet, gözün aydın canım çok sevindim :)))

Akşam hiçbir iş yapamadım..
Gezmeye gittim çünkü..
Çok meraklıydım sanki..
Gitmesem de olmayacaktı..
Aman yaa herşeyim yarım kaldı işte..
benim moralim cok iyi yine gezmelere gidiyorum:27::27:
günaydın kızlar bugün pek iyi değilim regli oldum sancım var ve akşamada misafir var:117::117:
dünden temizliğimi yapmıştım sadece evi toplıycam ve wc banyonun üstünden geçicem ardından yemeklerimi ve tatlımı yapıcam bu sancıyla nasıl ayaklanıcam onu hiç bilmiyorum:5::5:
askitom senin misafirlerden ben biktim sen bikmadin mi:9::9::9::9::9:

kizlar gunaydin:3::3::3::3::3:
yilbasinda esim bizi disari cikarmadi:43:ben de kustum arabada gelirken soylendim baya:27:bu gun aradi hazirlanin Bakuye gezmege goturucem sizi diye:32:Bakuyle aramizda 1.5 saatlik yol var :32:

Son düzenleme:
Kızlarrr nasılsınızz.. Neler yapıyorsunuz hamarat hatnlar. Benim dün ütüm vardı az ama yapamadm belim ağrıyordu bugün yapıcam ayırca oturma odamın ve yatak odamın tüllerini yıkıcam. Silip süpürme işini yarın akşamdan yapmayı planlıyorum çünkü c.tesi günü halı ve koltuk silicem eşimin sınav görevi var gözetmenlik yapacak okua gelip bende o arada halıyı koltuğu silerim hatta hava güzel olsa da abartsam camlarımı da silsem ne iyi olur bakıcaz artık.

günayddıınnn kızlarrrr nasılsınız??
mutfagı toparlıcam, camasırlar katlanacak, nevresim değişcek, yemek yapılacak, mutfak balkonu toparlancak bugunluk ısler bunlarr:32::32:

askcım çok geçmiş olsun..
Misafirin hiç eksik olmuyor maşallah :9:
Arada sırada sen de gidebiliyor musun bir yerlere :))
Şaka bir yana bu ağrıyla da hiç çekilmez canım yaa geçmiş olsun tekrar...

saol canım benim ya sorma çok fena bi durumdayım şu an kıvranarak iş yapıyorum:5:
benim hiç bi yere gittigim yok canım 15 günde bir anneme gidiyorum o kadar:25:
kayınvalidemlerin memleketinden misafirim hiç eksik olmuyo uzaktan gelincede yemege çagırıyorum mecbur:25:

Mutfağı topladım ama sag olsun kızım nerden bulduysa çay poşetini yere dökmüş:47:
Çamaşırları asacağım şimdi pitmesini bekliyorum size bişey soracağım mutfak dolaplarını icini
temizlemek İstiyorum hangi deterjani kullanıyorsunuz benim dolapların ici beyazda
İsil isil olsun istiyorum gitip mutfataki cayı supureyim evi toplayıp ütüye gecegim:10::10::10:

İyi geceler kızlar
kaç gündür oğlumla uğraşıyorm sanırım diş çıkarıyor ne yatıyor ne yemek yiyor çok üzdü beni.yeni yıla bu stresle girdim inş dişi patlarda rahat ederim.birde daha öncede aldırdım ama tekrar rahim ağzında polip çıktı bende.kanama yapıyor tekrar aldırcm ama nasıl cesaretle gidicm bilmiyorum randevum var 14 ocak.inş içinizde aldıran vardır cesaret verir belki..bide doktor uyuşturmadan alıyor zor oluyor kasıyorm kendimi..inş korktuğum gibi olmaz.daha önce temiz çıkmıştı sonucu ama neden yine üredi bilmiyorm bıktm vala polipten,,:18:nolur dua edinde acımadan kurtulayım kızlarr

canım cok gecmıs olsunn rabbım sıfa versın ınsallah hersey yolunda gıder hıc bır sıkıntı olmaz. oğluşta dişleri rahatça çıkarır ınsallah canım:16::16:

Kızlarrr nasılsınızz.. Neler yapıyorsunuz hamarat hatnlar. Benim dün ütüm vardı az ama yapamadm belim ağrıyordu bugün yapıcam ayırca oturma odamın ve yatak odamın tüllerini yıkıcam. Silip süpürme işini yarın akşamdan yapmayı planlıyorum çünkü c.tesi günü halı ve koltuk silicem eşimin sınav görevi var gözetmenlik yapacak okua gelip bende o arada halıyı koltuğu silerim hatta hava güzel olsa da abartsam camlarımı da silsem ne iyi olur bakıcaz artık.
gunaydin canim:16::16::16:bizim burda sanki ilk bahar havasi var:16::16:
günayddıınnn kızlarrrr nasılsınız??
mutfagı toparlıcam, camasırlar katlanacak, nevresim değişcek, yemek yapılacak, mutfak balkonu toparlancak bugunluk ısler bunlarr:32::32:

gunaydin rabyasim:38:aa unutmustum ben onu ben de camasir attim makineye hava guzelken disariya sericem:32:
gecen koye giderken camasiri makinede unutmusum :9::9::9::9:3 gun kaldi kokmus resmen:9::9::9::9::9:

gecmis olsun canim insallah acisiz sizisiz atlatirsin:26:

benim moralim cok iyi yine gezmelere gidiyorum:27::27:

askitom senin misafirlerden ben biktim sen bikmadin mi:9::9::9::9::9:

canım napim misafir sonuçta çok degiller 3 erkek gelicek bakalım artık şu yemekleri halledebilsem aç kalmasınlar bari:1:

Mutfağı topladım ama sag olsun kızım nerden bulduysa çay poşetini yere dökmüş:47:
Çamaşırları asacağım şimdi pitmesini bekliyorum size bişey soracağım mutfak dolaplarını icini
temizlemek İstiyorum hangi deterjani kullanıyorsunuz benim dolapların ici beyazda
İsil isil olsun istiyorum gitip mutfataki cayı supureyim evi toplayıp ütüye gecegim:10::10::10:

benim kizi dun sekeri dokmek isterken son anda yakaladim:27::27::27:
canim beyazsa cilit bangla sile bilirsin tertemiz oluyo:16:

gunaydin canim:16::16::16:bizim burda sanki ilk bahar havasi var:16::16:

gunaydin rabyasim:38:aa unutmustum ben onu ben de camasir attim makineye hava guzelken disariya sericem:32:
gecen koye giderken camasiri makinede unutmusum :9::9::9::9:3 gun kaldi kokmus resmen:9::9::9::9::9:

aaaaaaaaa flash flash flash azerin camasırı makınede unuttu yılın olayıııııı:9::9::9::9: nasıl gectı yenı yılın kuzuşummm :16::16:

ben Locun genek temizleyicisi ile siliyorum sulandırıp ama brefte güzel. Benim dolaplarımda beyaz çok çabuk kirleniyor ama kolay siliniyor.

hamarat hanımlar bana adım adım halı sılme yontemı yazarmısınız mutfak halıma dun kociişş yemekte 1 bardak kola döktü geçen gelen misafirimde çayy:50::50::14::14: bez olarak neyle sılıyorsunuz ve hangı deterjanı oneririsiniz??

aaaaaaaaa flash flash flash azerin camasırı makınede unuttu yılın olayıııııı:9::9::9::9: nasıl gectı yenı yılın kuzuşummm :16::16:
napam kuzu ya heruf o ka konusuyo ki tepemde gec kaldik cabuk ol diye unutup cikmisim ben de:9::9:
hamarat hanımlar bana adım adım halı sılme yontemı yazarmısınız mutfak halıma dun kociişş yemekte 1 bardak kola döktü geçen gelen misafirimde çayy:50::50::14::14: bez olarak neyle sılıyorsunuz ve hangı deterjanı oneririsiniz??

canim ben arap sabunuyla silip makineyle duru+luyorum ama cogu arkadaslar aspirin sabun bi de sanirim deterjani karistirip oyle siliyo
ben fircayla siliyorum makineyle suyunu cektigim icin ama makine yoksa her hangi bi pamuklu bezle sile bilirsin

benim kizi dun sekeri dokmek isterken son anda yakaladim:27::27::27:
canim beyazsa cilit bangla sile bilirsin tertemiz oluyo:16:

ben Locun genek temizleyicisi ile siliyorum sulandırıp ama brefte güzel. Benim dolaplarımda beyaz çok çabuk kirleniyor ama kolay siliniyor.
Sag oluun canlarım :16:brefte hiç temizlemedim bide onula temizleyelim
bizim catlak bi komsumuz vardi eskiden
kapiyi birisi calinca icerden "evde kimse yooook" diye bagiriyodu sen de oyle yap:9::9::9::9:

:52::9::1:

Son düzenleme:
Back