• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ohhh azerın gez bızım yerımızeeede gezz:D yılbasında bızde evde pınekledıkk kocam sevmıı taklmayı

napam kuzu ya heruf o ka konusuyo ki tepemde gec kaldik cabuk ol diye unutup cikmisim ben de:9::9:

canim ben arap sabunuyla silip makineyle duru+luyorum ama cogu arkadaslar aspirin sabun bi de sanirim deterjani karistirip oyle siliyo
ben fircayla siliyorum makineyle suyunu cektigim icin ama makine yoksa her hangi bi pamuklu bezle sile bilirsin

şaka yapıyorum canım benım insanız yani aceleyle unutmann cok normal:16::16:

halı yıkama makınem yok aspırın beyaz sabun ve deterjan karısımını denıyeyım bakalımm halıya zarar vermez dımıı :26:

ohhh azerın gez bızım yerımızeeede gezz:D yılbasında bızde evde pınekledıkk kocam sevmıı taklmayı
tamam canim :9::9::9::9::9:bu arada senin bebe nasil canim:16:
kıss işe yarıycaksa yaparımda ben onlar kapıyı kırar yine girerler içeri:9::9::9:
o zaman yemek yapmaktan baska caren yok askitom:9::9::9::9::9:
şaka yapıyorum canım benım insanız yani aceleyle unutmann cok normal:16::16:

halı yıkama makınem yok aspırın beyaz sabun ve deterjan karısımını denıyeyım bakalımm halıya zarar vermez dımıı :26:
askitom siliyo oyle o anlatir simdi daha detayli sana:34:

saol canım benim ya sorma çok fena bi durumdayım şu an kıvranarak iş yapıyorum:5:
benim hiç bi yere gittigim yok canım 15 günde bir anneme gidiyorum o kadar:25:
kayınvalidemlerin memleketinden misafirim hiç eksik olmuyo uzaktan gelincede yemege çagırıyorum mecbur:25:

Hamarat olası geliyor insanın :))))

Azerinn o da bir şey mi :1:
O kadar unutmuşum ki çamaşırı, küflenmişti atletler :52: :52:

hayırlı günler. ne iş yapmaya halim var ne oturmaya hatta nefes almaya bile halim yok. dedem yoğun bakımda şu anda durumu çok kritik.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.

tamam canim :9::9::9::9::9:bu arada senin bebe nasil canim:16:

o zaman yemek yapmaktan baska caren yok askitom:9::9::9::9::9:

askitom siliyo oyle o anlatir simdi daha detayli sana:34:

iyi cnaım benımkıı baya masallah hafıf burn akıntısı vs var gıbı ama enerjısıı bol:) hahaha bıldgn bomba yanı sennkı nasıl

cok gecmis olsun canim:26:nesi var dedenin:26:insallah sagsalim cikar o hastaneden...

sağol bacım. kalp vardı zaten rahatsızdı şimdi böbreklerde ve ciğerlerde sorun çıktı . doktorlar hergün yeni bişey söylüyor. inşallah dediğin gibi sağ salim çıkar.diğer türlü düşüncesi bile yataklara düşürüyor insanı

askitomm yardımcı olurmusun banaaa :16::16:

mrb cnm ben halılarımı koltuklarımıda beyaz sabun aspirin ve kirçözle siliyorum hepsini ılık suya koyuyorum köpürte köpürte siliyorum en sonda temiz nemli bi havluyla duruluyorum pırıl pırıl oluyolar kolay gelsin şimdiden:16:

ay ben de bayilirim atletden toz bezi yapmaya:9::9::9::9:

Güzel siliyor ama napalım dimi :1: :1:
Eşim 1,5 senede 25 kilo aldığı ve tüm iç çamaşırları minicik kaldığı için toptan yeniledik..
Şimdi annemdeyim ihtiyacım yok ama tüm atletleri saklıyorum..
Ev alacağız ya Allah nasip ederse inşallah, çoook lazım olacak o zaman :1: :1: :1: :1: :1:

kizlar ben cikiyorum kizimi yedirip uyutup hazirlaniyim

Ben de yiyim geliyim :))
Görüşürüz kızlaarr...

kızlar çorbamı yaptım soso kaldı salatamı yaptım etimi pişirdim tavuk butlarım ve patateslerim fırınlanmaya hazır revani yaptım az önce fırına attım o arada şerbeti kaynattım bi tek pilavım kaldı onuda misafirler gelmeden yarım saat önce yapıcam ama mutfak şu an korkuluk durumda sancım şiddetlendi kalkamıyorum:5::5::5:

mrb cnm ben halılarımı koltuklarımıda beyaz sabun aspirin ve kirçözle siliyorum hepsini ılık suya koyuyorum köpürte köpürte siliyorum en sonda temiz nemli bi havluyla duruluyorum pırıl pırıl oluyolar kolay gelsin şimdiden:16:

çok teşekkürler canım beyaz sabun bıldıgımız kalıp sabun mu??? :26:

evettttt nevresim değistirdim mutfagı toparladım evi supurdum yeşil mercimek ısladım.. aksama eristeli mercımek, corba salata yapıcamm kızlar yemek olarak ne yapıyorsunuz paylasında fıkır olsunn :16::16:

Back