• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kişniş diye bir bitki var bilmem bilir misiniz...
Biz kinzi deriz, çok severiz yemeklere koyarız..
Onu çiğnemek inanılmaz bir ilaç...
Halam kemoterapi alırken oluşan aftlarını böyle önlüyordu..

duydum ama denemedım cnm onuda denyebılırım amaaaa acı bişeymi? gecen dr um dayanamadı dedı cok acır yaralrımdan bırtanesını yaktı
eeee oan cok acıdı sıstı ama sonra hafıfledı orann acısııı ama bırsuru var hangı bırını yaksınkı

duydum ama denemedım cnm onuda denyebılırım amaaaa acı bişeymi? gecen dr um dayanamadı dedı cok acır yaralrımdan bırtanesını yaktı
eeee oan cok acıdı sıstı ama sonra hafıfledı orann acısııı ama bırsuru var hangı bırını yaksınkı

Acı değil gunesim.. Hafif kokulu, Reyhan otu var ya ondan az değişik kokusu var..
Ağız yaralarına çok tavsiye edilir, ordan biliyorum..
kızkardeşimin de (10 yaşında) yememekten ağzında çok olur, vitaminsizlikten..
Hemen salataya bol doğrarız, atlatır..

Acı değil gunesim.. Hafif kokulu, Reyhan otu var ya ondan az değişik kokusu var..
Ağız yaralarına çok tavsiye edilir, ordan biliyorum..
kızkardeşimin de (10 yaşında) yememekten ağzında çok olur, vitaminsizlikten..
Hemen salataya bol doğrarız, atlatır..
tamammm dneıcem cnm bend e ole cok mızmızımdır:(:(

evet cnm yıllardır bu aft la ugrasırım ne bır care ne bişi bulundu kan demır ılacları vıtamınler ıce ıce bır hal oldum cıkınca tek tukde cıkmıyor bır cıkarsa 7-8 tane cıkıyor:( suan 5 tanenn uzerıne yenı 2 tane daha gelıyor delırcem yapcak bişide yok:(
işte dayanmaya claısyorum.:(

Gecmis olsun.hangi dismacununu kullanıyorsun?
Bunun sebeplerinden birinin de dismacunu olduğunu söylesem inanır mısın?

rapor vermeye geldim hanımlar:3:
ev dip köşe süpürüldü silindi toz alındı wc banyo ovuldu:21:
mutfak temizlendi , çamaşırlar makinaya atıldı asıldı, ütü yapıldı:6:
yeni duştan çıktım bi tek yemegim kaldı tavuklu makarna yapıcam yanınada köfteli un çorbası ve salata:56::56:

ortalığı topladım mutfak giriş ve salonu halısını süpürdüm
mutfak kaldı tuvalet ve banyo var hala başlayamadığım arka balkonum var onu nasıl düzenleyeceğim bilmiyorum
orda dolap yok hurçlarla çok çirkin oluyor kutu almaz çok kıyafet var vakumlularla düzgün durmuyor :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

AKŞAM BAKAYIM EVDEKİ SİGNAL SAnırım beyazlatıcılı olanmı neee:( yanı gelısıguzl almstm mutlaka vardrr ıcnd eo dedıkelrın:(

Tamam sen bakar söylersin.
Benim de onceden aftlardan Basım dertteydi.dis macunumu değiştikten sonra unuttum aft acısı nasil bir şeydi?:52: :1:
İnsallah sen de kurtulursun cok zor bilirim.

Ayrica gercekten kansiz degilsen sakin Demir hapı kullanma.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba azerinn ve diger hanimlar :3:

nasilsiniz?

umarim hersey yolundadir sizde.

yeni yiliniz hayirli ve hersey gönlünüze göre olsun.

azerinnn sana cok anlaticaklarim var :1: en önemlisinden basliyorum: dün ablasinla tanistim :17: bana beraber sinemaya gidelim mi diye sordu bende olur dedim ama dedi ablamda gelicek senin icin sorun olmazsa dedim yok olmaz gelsin. hep beraber sinemaya gittik :46:

isin kötü tarafi annemler biseyler cakmaya basladi :18: söylesemmi mi söylemesem mi diye düsünüyorum. gizli sakli bulusmak istemiyorum onunla :26: ama anneme söylersemde birinle görüstügümü hersey yine kötü olucak diye korkuyorum. bana yardim edim lütfen. anneme söyliyim mi söylemiyim mi?
merhaba şeker nasılsın
bence şöyle bi ağzını yokla sizinkilerin yani biri var görüşmek istiyo benimle 1 kere konuştuk efendi biri gibi fln desen
hani bi önyoklama yap baktın çok tepkililer orasına o zmn bakarız:44:
hem kendini biraz geri planda tut biraz ne bileyim çok sık görüşme
o gün başka işim var fln de biraz ağır al:31::38:
Kızlar ben geldim:3:daha yeni girdim kapıdan eşyaları bile yerleştirmeden koştum size hepinizi çok özledim:16:akşam giricem şimdi telden yazıyorum
hoşgeldin züloş nasıl geçti tatilin :38:

Tamam sen bakar söylersin.
Benim de onceden aftlardan Basım dertteydi.dis macunumu değiştikten sonra unuttum aft acısı nasil bir şeydi?:52: :1:
İnsallah sen de kurtulursun cok zor bilirim.

Ayrica gercekten kansiz degilsen sakin Demir hapı kullanma.

yok cnm demır degerım kan degerlerım çok dusuk ılacı kullnıyrm yukselır gıbıoluyor bırakınca dusuyor hemn napacagımıda sasrdım:(:(

Back