• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yok cnm demır degerım kan degerlerım çok dusuk ılacı kullnıyrm yukselır gıbıoluyor bırakınca dusuyor hemn napacagımıda sasrdım:(:(

Uzun süre Demir tedavisi gorupte hala kan degeri yükselmiyorsa ayrıntılı kan tahlili yaptir.
Belki de Kansizlik Demir eksikliğinden olmayabilir.
Akdeniz anemisi olabilir belki.
Şimdi ben tedirgin etmiyim de seni ama iste bazan istemesek te hasta olabiliyoruz....

Mrb kizlar artik ben de rapor vericem sizden guc aliyorum bir kac gundur tesekkurler mutfagimi sildim domestosla, camasir yikadim astim yemek yaptim bebisim var 10 aylik onu banyo yaptirdim, ona yemek yaptim, muhallebi yaptim ,kaş işimi hallettim saolsun kocacim supurge yapti uzuldu halime sanirim simdi de kuzeyguney izlicem oglus babasiyla oyun oynuyor.

kizlar gelirken markete girmistik evde bi sey kalmamisti ben direk temizlik malzemeleri satilan reyona daldim:9:cilit bang aldim:27:
eve geldik yemek yedik bulasik yikadim
ocagi sildim
wc lavaboyu ovdum
yerleri sildim toz aldim
sonra annemlere gittik onlarda bu gun geldi turkiyeden

Mrb kizlar artik ben de rapor vericem sizden guc aliyorum bir kac gundur tesekkurler mutfagimi sildim domestosla, camasir yikadim astim yemek yaptim bebisim var 10 aylik onu banyo yaptirdim, ona yemek yaptim, muhallebi yaptim ,kaş işimi hallettim saolsun kocacim supurge yapti uzuldu halime sanirim simdi de kuzeyguney izlicem oglus babasiyla oyun oynuyor.

hosgeldin canim:16::16:
birilerine yardimimiz dokunduysa ne guzel:16:

şu arka balkona elim varmıyor ya nasıl düzenlesem bilemedim hurçla çok çirkin görünüyor ne yapsam dolabı yok oranın

İyi geceler kızlar
kaç gündür oğlumla uğraşıyorm sanırım diş çıkarıyor ne yatıyor ne yemek yiyor çok üzdü beni.yeni yıla bu stresle girdim inş dişi patlarda rahat ederim.birde daha öncede aldırdım ama tekrar rahim ağzında polip çıktı bende.kanama yapıyor tekrar aldırcm ama nasıl cesaretle gidicm bilmiyorum randevum var 14 ocak.inş içinizde aldıran vardır cesaret verir belki..bide doktor uyuşturmadan alıyor zor oluyor kasıyorm kendimi..inş korktuğum gibi olmaz.daha önce temiz çıkmıştı sonucu ama neden yine üredi bilmiyorm bıktm vala polipten,,:18:nolur dua edinde acımadan kurtulayım kızlarr

İyi geceler kızlar
kaç gündür oğlumla uğraşıyorm sanırım diş çıkarıyor ne yatıyor ne yemek yiyor çok üzdü beni.yeni yıla bu stresle girdim inş dişi patlarda rahat ederim.birde daha öncede aldırdım ama tekrar rahim ağzında polip çıktı bende.kanama yapıyor tekrar aldırcm ama nasıl cesaretle gidicm bilmiyorum randevum var 14 ocak.inş içinizde aldıran vardır cesaret verir belki..bide doktor uyuşturmadan alıyor zor oluyor kasıyorm kendimi..inş korktuğum gibi olmaz.daha önce temiz çıkmıştı sonucu ama neden yine üredi bilmiyorm bıktm vala polipten,,:18:nolur dua edinde acımadan kurtulayım kızlarr

Canım çok gecmis olsun niye uyutmuyorki ben bundan 6sene önce aldırmıştım beni uyutu hiç bişey hissetmedim

günaydın kızlar..bugün oğluşum daha iyi çok şükür moralim yerinde..
kahaltı yaptık..sofrayı toparlıyacam,mutfakta pek iş yok lavaboyu elden geçirecem..
bi süpürge bi de mobilyaların tozu dedik mi bitti işim. yalnız evim çok küçük 100 metrekare haliyle dolaplar falanda küçük neyi nasıl yerleştirecem onu bilemiyorum bi türlü...
günlük temizlik dedin mi hiç yorulmam hergün tekrar tekrar yaparım ama cam kapı pencere işlerinde tembelim azcık.hiç yapmadım bekarken annem yapardı.evlendim annem gelince yaptı ya da yardıma gelen bayanlar yaptı..bu ev küçük yapsam yaparımda hiç içimden gelmiyorr..

Kizlar çok isim var dağıldım biraz:37::37:
Camişlari makineye koyarım :10:
mutfakgi toplayacağım :10:
Cok az ütüm var onu yaparım :10:
Bi kahve molasi veririm :7:Sora buraya bı bakar size. Rapor veriririm
bizim cadı kalktı gitip kahvaltısını hazirlayayayim şimdilik bbey:16:

ay yine işş
yatak odası oğlanın odası tamam mutfak tamam kiler tamam
salonu toplayayım sonra sürekli dediğim ama yapmadığım arka balkona sıra gelsin hepimize kolay gelsin kızlarrrrrrrrr:46::46::46::46::46:

Günaydııınnnn :)))
Kızlar moraller nasıl? İyisiniz inşallah :3:
benim_olan çok geçmiş olsun, Rabbim kendi şifasından versin inşallah..
dermet, gözün aydın canım çok sevindim :)))

Akşam hiçbir iş yapamadım..
Gezmeye gittim çünkü..
Çok meraklıydım sanki..
Gitmesem de olmayacaktı..
Aman yaa herşeyim yarım kaldı işte..

günaydın kızlar bugün pek iyi değilim regli oldum sancım var ve akşamada misafir var:117::117:
dünden temizliğimi yapmıştım sadece evi toplıycam ve wc banyonun üstünden geçicem ardından yemeklerimi ve tatlımı yapıcam bu sancıyla nasıl ayaklanıcam onu hiç bilmiyorum:5::5:

günaydın kızlar bugün pek iyi değilim regli oldum sancım var ve akşamada misafir var:117::117:
dünden temizliğimi yapmıştım sadece evi toplıycam ve wc banyonun üstünden geçicem ardından yemeklerimi ve tatlımı yapıcam bu sancıyla nasıl ayaklanıcam onu hiç bilmiyorum:5::5:

ayaklarınııı sıcak tut canım kendınıı yorma cok fazla ılk gun ben ıptal oluyorum.,

gunaydın kızlarrr....

Son düzenleme:
ayaklarınııı sıcak tut canım kendınıı yorma cok fazla ılk gun ben ıptal oluyorum.,

gunaydın kızlarrr....

aynen bende öyle çok agrılı geçiyo 2 çorap bi patik giymişim banamısın demiyo bismillah diyip başladım yavaş yavaş yapıcam artık:14:

Back