• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kizlar yilbasi yapacaginiz her hanki bir mayonezli salatanizi bu sekilde susleye bilirsiniz:34:

1324719474_salat-novogodnyaya-elka.jpg

1324804421_dsc01366.jpg

picture87711.jpg

1356091042_2013-3.jpg

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kizlar ben tum islerimi bitirdim kizimi doyurup uyutup geldim:32:
bulasigi yikadim wc lavaboyu ovdum
supurdum sildim toz aldim
kuruyan camasirlari katladim
bizim kaynanamlara gitme isimiz kesinlesti gidiyoruz
o yuzden benim menu kaldi kaynanamin menusune uyucaz mecbur:27:
ee sizler ne yemekler yapicaksiniz

bu arada dejevu ya soz verdigim pastanin keki nin malzemelerini yaziyorum
4 yumurta
250 gr seker (1 su bardagi yani)
250 lt sud
250 lt aycicek yagi
vanilya
kabartma tozu
un
bunlari yapip guzelce firina atiyosun 180 derecede pisicek ardindan
2 kek yaparsan daha guzel olur
sonra keki yilbasi agaci seklinde kes
eger bir tane yapicaksan arasindan ikiye bolup krema surup ceviz serpip ardindan diger yarisini uzerine kapat
sonra uzerini kenarini yesil renkli kremle kapat
arta kalan keki avucunda ovarak kenarlarina yapistir
sonda kucuk renkli bonibon sekerleriyle ya da baska seylerle yilbasi agacini susle:34:
tort-elka-foto.jpg

nefis görünüyor-eline salık' zuli':29:,ben bu tarifi kelebek şekli yaparım bi ara:16::16:

kizlar yilbasi yapacaginiz her hanki bir mayonezli salatanizi bu sekilde susleye bilirsiniz:34:

1324719474_salat-novogodnyaya-elka.jpg

1324804421_dsc01366.jpg

picture87711.jpg

1356091042_2013-3.jpg

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ayy yıllannnn:53::53::53:.... valla ne yalan sölim ' YALANDAN KORKMAM YILANDAN KORKTUĞUM KADAR ':1: PATATESTEN CİVCİV YAAPRIM BENDE BAZEN ÇOK ŞİRİN OLURLAR,SONRA KAFASINDAN BAŞLAYARAK YERİM Bİ GÜSEL:52::27::27::27:

foto alinti canim yanlis anlasilmasin ben yapmadim :1:ama pastalarimin kekini yukarda yazdigim tarifle yapiyorum pamuk gibi oluyo:16:

benim keklerim son 5 6 defadır fırından çıkınca sönüyor:18::18: tariften mi fırndan mı,malzemeden mi kaynaklanıyor bilmiyorum bi ara senin tarifi de denim:34:

günaydın canım sanada iyi ve mutlu hafta sonları bu arada söylemeden edemiyceğim ha bire geziyon walla maşşalah sana:16::16::9:
heee yaa gezmeden de olmuyo ki :1::12:
ayy valla sormadan edemiycem:77::77::77::77: ya'züli' ne demek ? yahu bakmadığım sözlük,araştırmadığım site kalmadı:126:. kafayı yedim en son sorayım dedim...
züleyhanın kısaltışı
Selam kızlarr vuslatcım ordu soğukmu çok..bnm mimleket oraaa...:34:..

Nuryolu ismi o herhalde kısaltmasıdır sanırım:97:
Selam estalmus hadi bakalım eğlen biraz doğum günündede gel..ne hediye aldın bakem..çocukk çok küçükmü doğum günü olan...

Bugün bende fındık kırcm eşim akşam tutdurdu fındıkta fındık diye sıpa uyurken kırayım bari...

Ek besinlere yavaş yavaşta alıştır cnm vazgeçme sonra daha zor olur senin için ne kadarlık bebek...6 ayı geçtiyse artık yavaş yavaş ver...sade devam sütü yetmmez sonra bnmki 10 aylık zorlada olsa veriyorm alışmaya başladı önceden hep yarım kalırdı tabakları şimdi ara arada olsa bitirdiği oluyo...

çocuk çok küçük değil 7 yaşında işte
daha bişey almadım giderken alıcaam:18:
inşallah bulurum

benim keklerim son 5 6 defadır fırından çıkınca sönüyor:18::18: tariften mi fırndan mı,malzemeden mi kaynaklanıyor bilmiyorum bi ara senin tarifi de denim:34:

dene canim
benim kiz firinin kapagini oyle bi hale getirdi ki artik ski kapanmiyo ona ragmen cok guzel oluyo kek
hem pasta keki cok kabarmamali yoksa suslemesi zor oluyo

azerinnn - BeRayy - patsy - rabyas - ask1 - vuslat79 - benim_olan - _rana_ - nuryolu

twety - gamyoncu - pessimisticss - aedk - fantasy - dermet - gunesim

ve ismini hatırlayamadığım diğer arkidişler :44:

hepinize iyi bir haftasonu diliyorumm:16::16::16:

sana da mutlu hafta sonları tatlım:16::16::16::16:

sevilmeyecek gibi değil valla...her biri insanı başka alemlere götürür ve her şiirinden herkese bi pay mutlaka vardır:16:... karadenizi oldum olası hep merak etmişimdir:53:.inş bi gün görebilmek nasip olur:29:

inşallah canım... gezmek amaçlı gelince güzel bir yer burası özellikle boztepe...sırf boztepe için şehir dışından bir sürü kişi geliyor:31:

Selam kızlarr vuslatcım ordu soğukmu çok..bnm mimleket oraaa...:34:..

selam canım :80:bir hafta önce aşırı soğuk vardı 1-2 gündür ılıdı sanki biraz:31:
ordu merkez denmisin canım sen?

kizlar bunlar da yeni aldiklarim :16::16:uzerimde cok daha iyi duruyo:1:

Eki Görüntüle 591169
Eki Görüntüle 591170
pantolon koyu kahve
Eki Görüntüle 591171
Eki Görüntüle 591173
cizmelerin boyle durduguna bakmayin dizustu:1:
ve arkasindaki fermuara bayildim:16:
Eki Görüntüle 591175
Eki Görüntüle 591176

çok güzeller azerinim güle güle giy:12:çizmelerini ayrıca çok beğendim:16:

selamlar:16:
bugün güne geç başladım. bebişim sabaha karşı uyudu saat 10 da uyandı emzirdim altını aldım yine uyudu.
çocuklarda 11 de uyandılar 12 yi geçiyordu kahvaltı yaptığımızda:1:
şuan sadece sobayı yaktım ortalığı topladım, çocukların formalarını makineye attım.
şimdi evi süpürücem, silicem, toz alıcam, wc lavobo ciflicem,çocukların nevresim takımlarını değiştiricem
en son akşam kuzularımı banyo yaptırıcam.

sana da mutlu hafta sonları tatlım:16::16::16::16:

inşallah canım... gezmek amaçlı gelince güzel bir yer burası özellikle boztepe...sırf boztepe için şehir dışından bir sürü kişi geliyor:31:

selam canım :80:bir hafta önce aşırı soğuk vardı 1-2 gündür ılıdı sanki biraz:31:
ordu merkez denmisin canım sen?

çok güzeller azerinim güle güle giy:12:çizmelerini ayrıca çok beğendim:16:

güle güle giy,hepside çok güzeller... kazağın ve oluşturduğun renk uyumu çok hoş...

benim iller bitti sayılır.
evi süpürdüm sildim,wc lavoboyu cifledim,yıkanan çamaşırları astım beyazları attım tekrar,
odunluğu temizledim, yemek için lahana doğrayıp tuzlu suya koydum birazdan çorbasını yapıcam.
kızım da annesine yardım etti bulaşıkları yıkadı:16:yemekten sonrada kuzularımı banyo yaptırıcam.
herkes yattıktan sonra da ütü yapıcam :50:

Back