• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İyi akşamlar kızlarrr bittim bugünde yine yahuuu ev işlerinden istifaa etmek istiyorum artıkk:84:...bide bu oğlanla öyle zorki herşey canıma okuyor 2si birleşince...

Bugün oğlumun üstünü değiştirdm.mama yaptm sabah sonra zar zor fındık kırdım eşime sabah öğleden sonra ancak ayıklayabildim oğlum yatmadı oyun istedi...sonra fındık işlm bitti evi topladım heryere sıçrıyo bu meret...banyomu yaptm mutfağımı toparladım vuslat ben lahanayı unutmuşum dolapta sararmış bende çorba yapacaktım attım çöpe içim gitti...bulaşık makinemi açtım oğlumu doyurdum köfte yedirdim sonrada yoğurt mayaladım...kalan yoğurduda oğluma yedirdim...bu arada kendimde zar zor atıştırdım...oğlum tekrar dağıttı mutfağı tekrar topladım.şimdi emzirdim uyuttum oyuncaklarını dağıtmış onları toplicam şlmdi...makineyi boşaltıcm.bigünde rahat oturamıyorm çocuk olduğundan beri napıcm bilmiyorum bu yorgunlukla..

estos anana yakalanican simdi:27::27::27:
yok kıs o mutfakta :9::27:
kizlar bunlar da yeni aldiklarim :16::16:uzerimde cok daha iyi duruyo:1:

Eki Görüntüle 591169
Eki Görüntüle 591170
pantolon koyu kahve
Eki Görüntüle 591171
Eki Görüntüle 591173
cizmelerin boyle durduguna bakmayin dizustu:1:
ve arkasindaki fermuara bayildim:16:
Eki Görüntüle 591175
Eki Görüntüle 591176

hepsi çok güzselmiş üstünde paralansın emi:33::33::33::33::27:
çizmelerine ayrıca bayıldım o da ayağında paralansın
düşmeden kalkmadan yürümeye çalış inşallah:111::111::111:

Azerin cicilerini güle güle giy cnm..tüylü kokoş yeleğin çok güzelmiş...gezmelere gidiceksin dimi bunlarlaa...:97: bende bişeyler almalıyım artık...

Fındıkları kavurdum fırından çıkardım şimdi.sıpa uyurken yaptm alev alevle lale devri arasında döneliyorm...makineyide hallettim yerleştirdim odayıda sildim hemen toz olmuştu yerler...offf off iş bitmiyoo

sana da mutlu hafta sonları tatlım:16::16::16::16:

inşallah canım... gezmek amaçlı gelince güzel bir yer burası özellikle boztepe...sırf boztepe için şehir dışından bir sürü kişi geliyor:31:

selam canım :80:bir hafta önce aşırı soğuk vardı 1-2 gündür ılıdı sanki biraz:31:
ordu merkez denmisin canım sen?

çok güzeller azerinim güle güle giy:12:çizmelerini ayrıca çok beğendim:16:
tesekkur ederim vuslatim:16::16::16:cizmeleri ben de sevdim tam cizmelere uygun cantam da vardi evde yarin onun fotosunu da eklesem mi acep:27:
güle güle giy,hepside çok güzeller... kazağın ve oluşturduğun renk uyumu çok hoş...
cok tesekkur ederim canim boyle bol durduguna bakmayin tam uzerime oldu:16:
benim iller bitti sayılır.
evi süpürdüm sildim,wc lavoboyu cifledim,yıkanan çamaşırları astım beyazları attım tekrar,
odunluğu temizledim, yemek için lahana doğrayıp tuzlu suya koydum birazdan çorbasını yapıcam.
kızım da annesine yardım etti bulaşıkları yıkadı:16:yemekten sonrada kuzularımı banyo yaptırıcam.
herkes yattıktan sonra da ütü yapıcam :50:
vuslat senin isler hic bitmiyo bacim:50:saat kacta uyuyosun sen:26:
azerinim en duygusal üye seçilmişsin tebrikler canım..!
:46::46::46::65::65::65::16::16::16:
ama berayın oyları red edilmiş heralde niye öyle oldu ki:44:
tesekkur ederim canim:16::16::16:aa red mi edilmis neden ki hic gormedim ben:26:
Bugün oğlumun üstünü değiştirdm.mama yaptm sabah sonra zar zor fındık kırdım eşime sabah öğleden sonra ancak ayıklayabildim oğlum yatmadı oyun istedi...sonra fındık işlm bitti evi topladım heryere sıçrıyo bu meret...banyomu yaptm mutfağımı toparladım vuslat ben lahanayı unutmuşum dolapta sararmış bende çorba yapacaktım attım çöpe içim gitti...bulaşık makinemi açtım oğlumu doyurdum köfte yedirdim sonrada yoğurt mayaladım...kalan yoğurduda oğluma yedirdim...bu arada kendimde zar zor atıştırdım...oğlum tekrar dağıttı mutfağı tekrar topladım.şimdi emzirdim uyuttum oyuncaklarını dağıtmış onları toplicam şlmdi...makineyi boşaltıcm.bigünde rahat oturamıyorm çocuk olduğundan beri napıcm bilmiyorum bu yorgunlukla..
e canim cocuk oldu mu cok zor oluyo tabi
ellerinle birlikte ayaklarin da calisiyo bi sure sonra:27:
mesela cocuga mama hazirlarken dolap kapisini kapatmak icin makinenin kapagini kapatmak icin:9:
yok kıs o mutfakta :9::27:

hepsi çok güzselmiş üstünde paralansın emi:33::33::33::33::27:
çizmelerine ayrıca bayıldım o da ayağında paralansın
düşmeden kalkmadan yürümeye çalış inşallah:111::111::111:
sagol estosum :16:
kufur mu ettin kiz sen:9::9::9::9:
Azerin cicilerini güle güle giy cnm..tüylü kokoş yeleğin çok güzelmiş...gezmelere gidiceksin dimi bunlarlaa...:97: bende bişeyler almalıyım artık...

Fındıkları kavurdum fırından çıkardım şimdi.sıpa uyurken yaptm alev alevle lale devri arasında döneliyorm...makineyide hallettim yerleştirdim odayıda sildim hemen toz olmuştu yerler...offf off iş bitmiyoo

tesekkur ederim canim
masallah ya cocukla bi de findik kirip kavuruyosun:46::46:

azerinnnnnnnnnn süper kombin yapmışsın çizmelere bittimmm çok güzellerrr modayı da yakından takiptesinnnnn

ben evi topladım oğlum dağıttıı yine topladıım sonra evi süpürdüm ama silemedim
mutfak dolaplarını sildim düzenledim dağılmamışlardı ama yamuk duruyorlardı şimdi güxel ama buzdolabım kaldı ortalık yine dağınık yarın salonu yapayım diyorum yoksa arka odaları mı haftaya eşimin akrabalrı geliyor iş programı yapın banaaaa:18::18::18::18:

azerinnnnnnnnnn süper kombin yapmışsın çizmelere bittimmm çok güzellerrr modayı da yakından takiptesinnnnn

ben evi topladım oğlum dağıttıı yine topladıım sonra evi süpürdüm ama silemedim
mutfak dolaplarını sildim düzenledim dağılmamışlardı ama yamuk duruyorlardı şimdi güxel ama buzdolabım kaldı ortalık yine dağınık yarın salonu yapayım diyorum yoksa arka odaları mı haftaya eşimin akrabalrı geliyor iş programı yapın banaaaa:18::18::18::18:

tesekkur ederim tatlim:16::16:
e kendimce bi seyler yapmaya calisiyorum iste:17:
bence arka odalari yap salonu temizlesen de onlar gelene kadar cocuklar dagitacaktir yine:27:salonu sona sakla

doğru valla arka odalardan başlıyım ben yarım yatak odamı yapayım ona çok dikkat ettim derli toplu sadece tozunu alırım camını silerim yağmasa yağmur haaaa bi de arka ardiyem orası lazım ya nasıl toplayacağım bilmiyoru daha oraya dolap yaptırmadık herşey kutu içinde kıyafetleri de oraya koyacağım cekmeceli bişey mi alsam yoksa hurçta mı dursa şimdilik :44:

Merhaba güzel hatunlar...
Bugün çok yoruldum ama deydi yorgunluğuma...yatak odamı sildim süpürdüm tozunu aldım...bi tek camları kaldı ama yağmur yağacakmış yarın ondn yapmadım cam işlerimi...kapılarımı sildim banyomu temizledim yerlerimi çamaşır suyuyla elle ovdum mutfak holü falan dış kapıya kadar sildim yani...:9:...avizesini bile sildim...wcyi yıkadım cifledim...çamaşırları astım.bulaşık makinemi doldurdum boşalttım yerleştirdim...tabi bide bunları yaparken oğlumu doyurdum 2 defa peş peşe altını aldım...:84:uyuttum uyandı peşilmde gezdi durdu..:97:.....şimdi ocağa çorba koydum oğluma içireceğm..içim rahat etti ama her yer misss.....:34:daha brokoli haşlayacağm yoğurtlu olck eşimede makarna yapcm...anca kocam gelince işim biter...:97:

oyt sen anlatırken ben yoruldum kısııııııım....

kız kociş nöbetçi diye sevnirmiyimm yaaaa 1.5 yıl oldu hala alısamadımm:20::20: ben kahve içerseniz yapım anlamında sevinmiştimm ama yanlıs anlasıldım anlasılannn :52:

ha ölee diyosun yani ok bacım o zaman:)

:60::60::60::60::60::60::60::64::64::64::64::64::64::64::64:

ben her ikisinden de nefret ediyorum:47::84::84::84::84::84::84::84:

leeeey leeeyyy limi limi leyy

benim gayet yerinde çok şükür:nazar:
ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır:27::37:

c vitamini mutlaka almalısın yivruumm

:23::23::23::23::23::23:

iki soluk alaydın eyiydi :1:
,,kıs vakit mi var bana soluk almaya..:(

yaa fotoları yüklerken bişi oldu anlamadım
halbuki tek tek her resme yorum katarak yazdıydım:37:
ama fotolar sayfada görünmedi
anam ne bileyim oldu bişiler işte

siz de yorumsuz bakıverin:27:

günün özetine geçecek olursak

öğretmen,4 veli,eltim,ben ve benim cadıyı da sayarsak 9 çocuk olmak üzre

eve geldik biraz oturduktan sonra masaya geçtik yedik v.s.

son olarak da kapanışı türk kahvesi ve çikilatayla yaptım ooooohhhhhhh

ben de onlar da çok memnun kaldık :16:

kısım recimdeyis şurada niye böle yapıyon ki :(

kiz eline saglik cok lezzetli gorunuyolar ilk resimdeki ney borekmi oyle kabarik..
onlar bisey getirdimi yoksa elleri bosmu gelmisler:26:

he yaf ben de onu merak ettim neki ne??

doğru tabii hani nezaketen gibisinden :31:

varya sen söyleyene kadar aklıma bile gelmemişti :1:

anam ortaligimi karistirdim simdi :25::25:

yok be yani esimle gecen sene türkü bara gitmistik yani kutlamada sayilmazda gunahami giriyoz acaba yani yeni yili kutlamakla :26:

günaydın geç oldu emme anladın :):):)

yaa tivi şu mesajları sil de ban yemeyim yok yere:34:

hangi meşajları?? banlık ne yazdın kısııııııım

alıntılarımı silmeyi unutma bak

kıs hangileri onlar:...............

hangi mesaj kiz :26:

he işte bende onu diyom

banlik degilki o mesajlar ama duzelttim yinede :16:

tüh bi gorüvereydim be ne yazdığını meraktan ölürüm ben şimdi

tesekkur ederim tatlim:16::16:
e kendimce bi seyler yapmaya calisiyorum iste:17:
bence arka odalari yap salonu temizlesen de onlar gelene kadar cocuklar dagitacaktir yine:27:salonu sona sakla

bayan profesyonel
aziyi dinle aziyii:)

bu arada azi ben de 48 kilo olsam benimde üzerimde herşey hoş durur:4::4::4::4::4::4:

Ben de o yüzden bekletmeden yapıyorum lahanayı. 1 gün bile beklese 2. gün sararmaya başlıyor:30:
tesekkur ederim vuslatim:16::16::16:cizmeleri ben de sevdim tam cizmelere uygun cantam da vardi evde yarin onun fotosunu da eklesem mi acep:27:

tesekkur ederim canim:16::16::16:aa red mi edilmis neden ki hic gormedim ben:26:

Bitmiyor malesef canım çocuk çok olunca... Ben süpürüyorum siliyorum arkamdan savaş alanına dönüyor her yer:30:
Ben uykusuzluğa alışkınım azerinim, 1 saat bile uyusam gündüz ayakta tutuyor beni. 2 gece 2 gündüz hiç uyumamış biriyim, 3. gece artık dayanamayıp
elimde iğneyle oturduğum yerde uyumuştum:1::1:
Bende bilmiyorum canım ama baktım beray önde oy olarak ama 1. başkaydı:26:
Yelizin de aynı şekilde olmuş, ben de anlamadım niye böyle oldu ki acaba:44::44:

Bazen öyle canıma okuyorki allahım diyorum bana bi daha çocuk verme bununla baş edemiyorum daha diyorum:84:...bazende bir gülüyor bir anne diyor ne saçmaladım ben diyorum..:97:...anne olmak bu kadar zor bişeymiş...ama şu bi gerçekki 2 ci çocuğu gözüm hiçç kesmiyor ... Bu saat oldu hala uyumadı ama bni bitirdi...enerji falan kalmadı...yarın ola hayır ola...

Napim azerin kocamın canı çekmiş 2 gündür fındık fındık başımın etini yedi.zar zor yaptm...sanki kıymet bilecekte işte...maksat gönlü olsn...oda bi çocuk farkı yok...:84:...

İyi gecelr canlar....

gunaydin kizlar:16:
1 saat sonra yola cikiyoruz girip sizlerin yilbasini kutliyim dedim:16:
ben tum islerimi yaptim dus alip uzerimi giyicem bi tek
bu arada regl oldum:32::32::32:yola cikmami bekliyomus megersem:9::9:

estalmus patsy ask1 gamyoncu vuslat79 Rana benim olan Beray loveli gunesim kalinkaselin nuryolu rabyas pessimistics sara28 dejavu one dermet zarifinci

umarim ismini unuttugum biri yoktur:26:
hepinizin yeni yilini kutlarim:16::16::16::16:
evli cocuklu olanlar Allah tum yil boyunca huzurlu saglikli mutlu bi sene nasip etsin hepimize eslerimizle cocuklarimizla birlikte :16:
evli olup bebegi olmayanlara ve isteyenlere Allah 2013 senesinde minik bebekler nasip etsein insallah:16:
evli olup daha bebek dusunmegenlere esleriyle nice seneler nasip etsin Allah im istedikleri zaman da saglikli bebeler versin insallah:16:
evli olmayanlara guzel kismetler nasip etsin insallah:16:mutlu bi yuva kursun hepsi:16::16::16:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:16::16::16:

hepinizin yeni yili bi daha kutlu olsun canlariiiim:16::16::16::16:

yeni-yil-gifleri-3.gif

Son düzenleme:

cok tesekkur ederim canim boyle bol durduguna bakmayin tam uzerime oldu:16:

e canim cocuk oldu mu cok zor oluyo tabi
ellerinle birlikte ayaklarin da calisiyo bi sure sonra:27:
mesela cocuga mama hazirlarken dolap kapisini kapatmak icin makinenin kapagini kapatmak icin:9:

sagol estosum :16:
kufur mu ettin kiz sen:9::9::9::9:

tesekkur ederim canim
masallah ya cocukla bi de findik kirip kavuruyosun:46::46:
:9::9::9:
niye beddua edeyim çikolatam
iyi günlerde kullan bebeeemmm
oyt sen anlatırken ben yoruldum kısııııııım....

ha ölee diyosun yani ok bacım o zaman:)

:60::60::60::60::60::60::60::64::64::64::64::64::64::64::64:

ben her ikisinden de nefret ediyorum:47::84::84::84::84::84::84::84:

leeeey leeeyyy limi limi leyy

benim gayet yerinde çok şükür:nazar:
,,kıs vakit mi var bana soluk almaya..:(

kısım recimdeyis şurada niye böle yapıyon ki :(

he yaf ben de onu merak ettim neki ne??

günaydın geç oldu emme anladın :):):)

hangi meşajları?? banlık ne yazdın kısııııııım

kıs hangileri onlar:...............

he işte bende onu diyom

tüh bi gorüvereydim be ne yazdığını meraktan ölürüm ben şimdi

bayan profesyonel
aziyi dinle aziyii:)

bu arada azi ben de 48 kilo olsam benimde üzerimde herşey hoş durur:4::4::4::4::4::4:
evet patsy börek bi kabardı ki sorma fırının rezistansına değdi ve yandı değen yer:37:
yılbaşı ile ilgili bişi yazdıydım cnm
hani müslümanlıkta yeri olmadığını v.s.
dini konular konuşmak yasak ya o bakımdan
yani biri alıntı yapar bişi yazar ben duramam cevap veririm fln iş büyümesin diyerekten şettim:34:
Bazen öyle canıma okuyorki allahım diyorum bana bi daha çocuk verme bununla baş edemiyorum daha diyorum:84:...bazende bir gülüyor bir anne diyor ne saçmaladım ben diyorum..:97:...anne olmak bu kadar zor bişeymiş...ama şu bi gerçekki 2 ci çocuğu gözüm hiçç kesmiyor ... Bu saat oldu hala uyumadı ama bni bitirdi...enerji falan kalmadı...yarın ola hayır ola...

Napim azerin kocamın canı çekmiş 2 gündür fındık fındık başımın etini yedi.zar zor yaptm...sanki kıymet bilecekte işte...maksat gönlü olsn...oda bi çocuk farkı yok...:84:...

İyi gecelr canlar....
biz de seninle hep aynı zamanda fındık kırıyoruz hee:27::9:
benim de bitti yine kırmam lazım da boş bi vakitte inşallah hallederim

estalmus patsy ask1 gamyoncu vuslat79 Rana benim olan Beray loveli gunesim kalinkaselin nuryolu rabyas pessimistics sara28 dejavu one dermet zarifinci

evli cocuklu olanlar Allah tum yil boyunca huzurlu saglikli mutlu bi sene nasip etsin hepimize eslerimizle cocuklarimizla birlikte :16:
evli olup bebegi olmayanlara ve isteyenlere Allah 2013 senesinde minik bebekler nasip etsein insallah:16:
evli olup daha bebek dusunmegenlere esleriyle nice seneler nasip etsin Allah im istedikleri zaman da saglikli bebeler versin insallah:16:
evli olmayanlara guzel kismetler nasip etsin insallah:16:mutlu bi yuva kursun hepsi:16::16::16:

yeni-yil-gifleri-3.gif

ooooooooyyyyyy oooooooooooyyyyyyyyyyyy ooooooooooooooyyyyyyyyyy

ne güzel içten dilemişsin kuzum benim
bu dileklerinin kat kat fazlası senin için olsun cnm
hayırlı yolculuklar size
senin de yeni yılın kutlu olsun cnm :38:

Selam kızlarr. Bende dün evi sildim süpüdüm yenek yaptım yedik. Bugün sabahtan markete gittik yılbaşı alışverişimizi tamamladık geldik kahvaltı ettik şimdi birkaç işim daha var evde sonra yarın akşam için mamaları hazır edicem ben yaırn akşama kadar mesaideyim çünkü. Çorbamı yapıcam, böreği sarıp dolaba koyucam, rulo pastamı yapıcam bir gün dolapta bekleyince daha güzel oluyor, tavuğu haşlıcam bir fırna vermesi kalacak, yeşillikleri yıkıcam doğrucam hazır etcem sos koymadan. Yarın işten gelince tavuğu atarım fırına, pilavı koyarım, patates ve börekleri kızartırım, yaprak sarma alıcam hazır bir de rus salatası hazır alıcam. Kırmızı biberlerim buzlukta çıkarcam sıcak suda çözdürüp sirkeli salata yapıcam, çorbamı ısıtıcam iştee sofram hazır.. Eşim içki içmiyor ben kendime aldım iki kutu bira götürcem ohh sefam olsunn.. Dün de balık almaya gittiğimde şapka,maske aldımm :21::21:

Son düzenleme:

yeni-yil-gifleri-3.gif

Ahh canım ne güzel ne içten dilekler bunlar böylee.. Allah razı olsunn.. Allah sana da gönlüne göre versin yeni yılda istediğin ne varsa gerçek olsun bu yıl bittiğinde harikaydı süperdi dersin İnşallah.. Evinden huzur, sağlık, bereket eksik olmasınn.. :16::16:

yeni-yil-gifleri-3.gif

Ben de DUA na ''amin'' diyorum canım...
Sana da sağlıklı, mutlu, hayırlı seneler diliyorum azerinim:16::16::16::16::16:

Azerincim güle güle git güle güle gel inş...arkandan su döktüm farzet cnm...sanada sağlık mutluluk para para aşk dolu bir yıl dilerim benide unutmamışın sağol cnm....evladlarımızla ailemizle sağlıklı geçen bir yıl olur inş....

Azerincim güle güle git güle güle gel inş...arkandan su döktüm farzet cnm...sanada sağlık mutluluk para para aşk dolu bir yıl dilerim benide unutmamışın sağol cnm....evladlarımızla ailemizle sağlıklı geçen bir yıl olur inş..:34:...ve az temizlik yapacağımız bir yıl olsn ve az yorulacağımız.....

Back