• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
içimden böyle geldi bu sabah :9::9::9:

sen niye ajan oldun kız:27:

Hepsinin Bir sebebi Var kuzum. Bir ara anlatırım..

Şuan ki Konumumdan Hiçte Şikayetçi değilim. Ben Bunların Olacağını Bile Bile Yaptım zaten. Benimde Forumum vardı.

Ve ben üyelerimin aldıkları nefesi biliyodum. Beni de Bildiklerini Biliyodumm:34::34:

Hepsinin Bir sebebi Var kuzum. Bir ara anlatırım..

Şuan ki Konumumdan Hiçte Şikayetçi değilim. Ben Bunların Olacağını Bile Bile Yaptım zaten. Benimde Forumum vardı.

Ve ben üyelerimin aldıkları nefesi biliyodum. Beni de Bildiklerini Biliyodumm:34::34:

anlat bağalum bi ara

neyse berayım ben kaçar :9:

sana iyi acanlıklıar diliyorum

azerinnn - BeRayy - patsy - rabyas - ask1 - vuslat79 - benim_olan - _rana_ - nuryolu

twety - gamyoncu - pessimisticss - aedk - fantasy - dermet - gunesim

ve ismini hatırlayamadığım diğer arkidişler :44:

hepinize iyi bir haftasonu diliyorumm:16::16::16:

günaydın canım sanada iyi ve mutlu hafta sonları bu arada söylemeden edemiyceğim ha bire geziyon walla maşşalah sana:16::16::9:

kızlar günaydın yılbasında annemlere gitcektik ama malesef iptal oldu eşimin ogün izni yokmuş:5: bizde o yuzden bugün gidicez yarın akşam dönücez:16:
kociş daha uyuyo annemlere gtcegimiz gün bi türlü uyanamıyo nedense:1::1: neyse dün bütün işimi yaptım zaten bugüne iş kalmadı ,kahvaltı hazrlıycam kociş uyanana kadar yedikten sonra kirlileri makinaya atar sonra hazırlanıp çıkar gideriz kendinize ii bakın kızlar görüşmek üzere:38::3:

biz de haftaya gitcez kontrole, yazar bizim dr da heralde.
Ne yedireyim peki cnm? Yemiyo baska hic bisey. Devam sutu sadece. Esim de yemek seciyo bnm. Omer de benzerse yandim[/QUOTE]

sofradaki bütün yemeklerden tattır bacım yoksa o mamaların tadına alışıp hiiç yemek falan yemiyorlar:18:, mama tadı arıyorlar her yemekte:31::31:

canım tabiki ek besinlere alıştırmak gerekiyor demek istediğim bugün verdin istemedi 1-2 hafta sonra aynı şeyi tekrar dene. bir gün yoğurt birgün sebze veya meyve püresi... her ek besinin ayrı ayrı tadını alsın
canım ek besini mutlaka aç olduğu zaman vermeyi dene:31:

istanbul canım :16:ama 4 senedir ordudayım:50:

gideriz nur yolu izde gideriz
taş bağıda, sular dizde gideriz
bir gün akşam olur bizde gideriz
kalır dudaklarda şarkımız bizim...

senin nicki he gördüğümde bu mısra aklımdan geçiyor:1:üstadın şiirlerini çok seviyorum:16:

sevilmeyecek gibi değil valla...her biri insanı başka alemlere götürür ve her şiirinden herkese bi pay mutlaka vardır:16:... karadenizi oldum olası hep merak etmişimdir:53:.inş bi gün görebilmek nasip olur:29:

Günaydın Çilekli dondurmalarim:16:
Benim bu gün işim cok zaman kaybetmeden işe basliyim gelip rapor veririm
Foto da eklerim
Bu arada uzun zamandır kalinkaselin yok:26:

GÜNAYDIIN..... ayy 22 senelik ömrü haytımda bana 'çileli dondurmam' diyen tek insansın:38::16::16: anam bi huşuma gaçtı bi hoşuma gaçtı annatamam:27:

benimde sürüyle işim var , bi an evvel bitiveriyim şunları,sonra bi güzel yazarım:24:

benim de hiç işim yok

anneme gidicem birazdan öğleden sonra da oğluşun bi arkadaşının doğum günü var oraya gidicez

züli sana kolaygelsin :33:

ayy valla sormadan edemiycem:77::77::77::77: ya'züli' ne demek ? yahu bakmadığım sözlük,araştırmadığım site kalmadı:126:. kafayı yedim en son sorayım dedim...

Selam kızlarr vuslatcım ordu soğukmu çok..bnm mimleket oraaa...:34:..

Nuryolu ismi o herhalde kısaltmasıdır sanırım:97:
Selam estalmus hadi bakalım eğlen biraz doğum günündede gel..ne hediye aldın bakem..çocukk çok küçükmü doğum günü olan...

Bugün bende fındık kırcm eşim akşam tutdurdu fındıkta fındık diye sıpa uyurken kırayım bari...

Ek besinlere yavaş yavaşta alıştır cnm vazgeçme sonra daha zor olur senin için ne kadarlık bebek...6 ayı geçtiyse artık yavaş yavaş ver...sade devam sütü yetmmez sonra bnmki 10 aylık zorlada olsa veriyorm alışmaya başladı önceden hep yarım kalırdı tabakları şimdi ara arada olsa bitirdiği oluyo...

Son düzenleme:
ya benım ev ıslerıyle ılgılı bır sorunum yok bır tek utuyu sevmem... ama benımde yatak odam sıyah gıttım delı gıbı tamamen sıyah aldım şık ve asıl duruyor dıye:))) baslıyacam asilliğine nerden gıttımde aldım her gun toz alıyorummm bıktım artık... ıkı yıldır kullanıyorum bı an eskısede beyaz alsam dıyorum.......nasıl eskıtebılırım:)))

azerinnn - BeRayy - patsy - rabyas - ask1 - vuslat79 - benim_olan - _rana_ - nuryolu

twety - gamyoncu - pessimisticss - aedk - fantasy - dermet - gunesim

ve ismini hatırlayamadığım diğer arkidişler :44:

hepinize iyi bir haftasonu diliyorumm:16::16::16:

ay ay ay ay ne güzel bir giriş olmuş estoşşşş:16::16: herkese kocaman günaydınnn:16:

kizlar ben tum islerimi bitirdim kizimi doyurup uyutup geldim:32:
bulasigi yikadim wc lavaboyu ovdum
supurdum sildim toz aldim
kuruyan camasirlari katladim
bizim kaynanamlara gitme isimiz kesinlesti gidiyoruz
o yuzden benim menu kaldi kaynanamin menusune uyucaz mecbur:27:
ee sizler ne yemekler yapicaksiniz

bu arada dejevu ya soz verdigim pastanin keki nin malzemelerini yaziyorum
4 yumurta
250 gr seker (1 su bardagi yani)
250 lt sud
250 lt aycicek yagi
vanilya
kabartma tozu
un
bunlari yapip guzelce firina atiyosun 180 derecede pisicek ardindan
2 kek yaparsan daha guzel olur
sonra keki yilbasi agaci seklinde kes
eger bir tane yapicaksan arasindan ikiye bolup krema surup ceviz serpip ardindan diger yarisini uzerine kapat
sonra uzerini kenarini yesil renkli kremle kapat
arta kalan keki avucunda ovarak kenarlarina yapistir
sonda kucuk renkli bonibon sekerleriyle ya da baska seylerle yilbasi agacini susle:34:
tort-elka-foto.jpg

Son düzenleme:
ya benım ev ıslerıyle ılgılı bır sorunum yok bır tek utuyu sevmem... ama benımde yatak odam sıyah gıttım delı gıbı tamamen sıyah aldım şık ve asıl duruyor dıye:))) baslıyacam asilliğine nerden gıttımde aldım her gun toz alıyorummm bıktım artık... ıkı yıldır kullanıyorum bı an eskısede beyaz alsam dıyorum.......nasıl eskıtebılırım:)))

hic sormayın yaa o dert bende de vardı.bir de ben 2 yatak odası takımı siliyordum neden mi? :1:
benim mobilyalar , komidinler ve tuvalet masası cift katlı yani mobilya üzerinde 15 cm sonra bir de cam raf var.
yaniii bir mobilya raf bir de cam raf sil her gün hergün olüyodum.ama şimdi cok şükür kurtuldum.haftada bir siliyorum.
:46: kurtuldummm.
burada daha önce paylaşmıştım galiba.
hepinize kolay gelsin arkadaşlar...

kizlar ben tum islerimi bitirdim kizimi doyurup uyutup geldim:32:
bulasigi yikadim wc lavaboyu ovdum
supurdum sildim toz aldim
kuruyan camasirlari katladim
bizim kaynanamlara gitme isimiz kesinlesti gidiyoruz
o yuzden benim menu kaldi kaynanamin menusune uyucaz mecbur:27:
ee sizler ne yemekler yapicaksiniz

bu arada dejevu ya soz verdigim pastanin keki nin malzemelerini yaziyorum
4 yumurta
250 gr seker (1 su bardagi yani)
250 lt sud
250 lt aycicek yagi
vanilya
kabartma tozu
un
bunlari yapip guzelce firina atiyosun 180 derecede pisicek ardindan
2 kek yaparsan daha guzel olur
sonra keki yilbasi agaci seklinde kes
eger bir tane yapicaksan arasindan ikiye bolup krema surup ceviz serpip ardindan diger yarisini uzerine kapat
sonra uzerini kenarini yesil renkli kremle kapat
arta kalan keki avucunda ovarak kenarlarina yapistir
sonda kucuk renkli bonibon sekerleriyle ya da baska seylerle yilbasi agacini susle:34:
tort-elka-foto.jpg

maşallah maşallah:nazar:

ne güzel bir pasta bu ! sen mi yaptın?
ellerine sağlık ne beceriklisin vavvvv....

Back