• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bana getir ben yapayim cnm. :10: utu yaptigimda zihnim acilyo, dusunuyorum planliyorum butun islerimi kafamda cozuyorum:9: ben asil toz almaktan nefret ediyorum:25:

ayy canım öyle duamı alırsınki benim için işkence resmen hele nevresimleri ütülüyorum kalp krizinden gitcek gibiyim pofff:36:

tünaydın :80::80:
ortalığı topladım bebemi doyurup alt bakımını yaptım,bulaşığımı geceden yıkadım,
makinadan çamaşırları çıkarttım astım,
çocukların kahvaltısını hazırladım yediler
şimdi okul için hazılanıyorlar, onları gönderdikten sonra evi süpürücem silicem sonra bebemi dr.a götürücem
gelince de wc lavobo hallederim artık:31:

ogle arası dısarı cıkıp gelcm kızlar hava almaya ıhtıycm varyaaaaa offf bazn nefes alamıyorum gıbı oluyor ozllkle kv mevzularına dalınca hehehe dusunmemek en ıyısııı:26:

herkese tünaydın:42::42: dündendir hiç bi iş yapamadım malesef sular kesik ... su kesik olunca elektrik süpürgesi yapılabilinir,toz alınabilinir,kıyafetler katlanabilinir,ütü yapılabilinir ama sanki su yok hiiç bi iş yapamayacakmışım gibi geliyor, BELKİ DE İŞİME ÖYLE GELİYOR:1::1::1:

He he sorma, ben de saf sanmistim ki ben yalnizim burda kimsem yok, bana anne baba olcaklar. Amaan, bu gunlerde gundeme geldiler. Yillardir beni insan yerine koymayan kadin esimi arayip Torunum nasil diyo.:47: Torunmus. İyy nerden geldiler aklima ya. Bugun benden hayir gelmez artik:31:
hehe yok kiz birazdan guleriz keyifimiz acilir yine:9::9::9::9::9:
bilmiyorum ki azerinim:26::26::26::26:

hadi canim ya biz yabancimiyiz yine bebek yuzunden mi:26:

Gecmis olsun cnm.:5:

Niiye cnm hayirdir:26:

bilmiyorum tatlım ya dünden beri böyleyimmm:ssz::ssz::ssz:

hehe yok kiz birazdan guleriz keyifimiz acilir yine:9::9::9::9::9:

hadi canim ya biz yabancimiyiz yine bebek yuzunden mi:26:

yok tatlım sizden saklar mıyım hiç bebek değil ya diğer topikte makara bile yapıyoruz insan bazen içine çeekilir ya bende öyleyimmm:30::30::30:

niye kiz:26::26:

hosgeldin canim :38:
senin oglan iyilesiyo sanki ne guzel
benim kiz da sanki burnu akicak gibi duruyo:26:

HOŞBULDUK AZERİNİM:29::29: , ayy nasıl korkuyordum hasta olacak diye sarıp sarmalardım,dışarı çıkınca lahana gibi yapardım yavrucağı yinr de hastalandı. sakınan göze çöp batıyor galiba. amannn dikkat et bacım valla hastalık mahfediyor bebeleri:43:

ortalığı topladım bebemi doyurup alt bakımını yaptım,bulaşığımı geceden yıkadım,
şimdi okul için hazılanıyorlar, onları gönderdikten sonra evi süpürücem silicem sonra bebemi dr.a götürücem
vuslatim hosgeldin:16:
yine neden goturuyosun kuzuyu doktora kotulesti mi:26:
ogle arası dısarı cıkıp gelcm kızlar hava almaya ıhtıycm varyaaaaa offf bazn nefes alamıyorum gıbı oluyor ozllkle kv mevzularına dalınca hehehe dusunmemek en ıyısııı:26:
hepinize ne oldu yahu kimsenin keyfi yok:27::27:
herkese tünaydın:42::42: dündendir hiç bi iş yapamadım malesef sular kesik ... su kesik olunca elektrik süpürgesi yapılabilinir,toz alınabilinir,kıyafetler katlanabilinir,ütü yapılabilinir ama sanki su yok hiiç bi iş yapamayacakmışım gibi geliyor, BELKİ DE İŞİME ÖYLE GELİYOR:1::1::1:
evet oyle oluyo ya ben de oyle yapiyorum su yoksa hayat duruyo sanki:27:

cnm eskıden esım kzıardı abartıyorsun vs bılmem ne soguk durma cart curt daha sonra bazı seylerı oda gordu benım le alaksı olmayan baska olaylarda gelıstı allah ısteee gercegı bır sekılde gosterıyor kendı aralrnda karıstılar yalanlar dolanlr vs sonra oda resmı su araaaa:( aslnda ben hıc memnun deılım bu durmdan ısterdımkı onlarla ıyı olayım sonucta aılem yanmda deıl mutlaka destege ıhtycm var ama budefada ısı dusuyr muhabbetıne donustu...

cnm evet zamanla hersy rayına oturyr ama fevrı davrnslarla cok kalp kırldı bızlerde bakalım ınss duzelırrr soncta eısmın aılesı

evet cnm artık takmıyorum cocugu da kendı tarafım aaldım kafam raht cok kapı arasında cocugumu verıp gonderdıler konusmadılr surt yaptılr ...:( cocuguma kendıne anne bıle dedırttı zamannda ama gectı gıttı sukur:D:D guluyorum sımdı

azerın gunaydın cnm nasılsınnn?
Biz onlarsiz oturttuk rayina.:)) simdi biz egede onlar karadenizde. Cekirdek ailemizle huzurluyuz cok sukur. Ama iste bir tel.kadar da yakinlar:31:
ayy canım öyle duamı alırsınki benim için işkence resmen hele nevresimleri ütülüyorum kalp krizinden gitcek gibiyim pofff:36:
benmi anormalim yksa ya, ankette de utu den nefret ediliyo:9:

Hg cnm. Bende banyo temizligine gectim. Bi taraftan da size yaziyorum. Yoksa yapmazdim bugun hic. Konu kv oldumu o gun ben iptal oluyorum.
ayni ben iste. Skma canini yinede, Allahtan herseyin hayirlisi cnm

Back