• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar duramadım yine ortalığı toparladım makinaya çamasır attım bulasşık makinesini boşalttım nevresim değiştirdim akşama yemek sorunum yok kociş nöbetçi:37::37: bi kahve yapayımm kahve içenn varmıı??? :21::21:

kızlar duramadım yine ortalığı toparladım makinaya çamasır attım bulasşık makinesini boşalttım nevresim değiştirdim akşama yemek sorunum yok kociş nöbetçi:37::37: bi kahve yapayımm kahve içenn varmıı??? :21::21:[/QU

keşke ben de duramasam da iş yapsamm :)) bir sürü iş var hiç yapasım yok en iyisi ben de kendime bir kahve yapayım sana da afiyet olsun afiyet olsun .. :)

kızlar duramadım yine ortalığı toparladım makinaya çamasır attım bulasşık makinesini boşalttım nevresim değiştirdim akşama yemek sorunum yok kociş nöbetçi:37::37: bi kahve yapayımm kahve içenn varmıı??? :21::21:[/QU

keşke ben de duramasam da iş yapsamm :)) bir sürü iş var hiç yapasım yok en iyisi ben de kendime bir kahve yapayım sana da afiyet olsun afiyet olsun .. :)

teşekkürler canım sana da afiyet olsun.. bazen oluyo öyle iş oluyo ama yapacak psikoloji olmuyo bende ama işin bir ucundan başlayınca bir bakmışım tüm iş bitmiş yani önemli olan işe başlamakk :1::1:

evde olmak da kötü..oğluş oyuncak sepetini döktükçe tüylerim diken diken oluyor ev dağılıyor diye..başka türlü çocuk nasıl oynayacaksa :1::1:

kızlar duramadım yine ortalığı toparladım makinaya çamasır attım bulasşık makinesini boşalttım nevresim değiştirdim akşama yemek sorunum yok kociş nöbetçi:37::37: bi kahve yapayımm kahve içenn varmıı??? :21::21:

la ollum ne seviniyon gece yalnızsın
insan kocişi nöbette olunca sevinir mi
peeeeeeeeeeeeee
benim olsa varya her gece eve nöbet yazarım o ka:9:

bu arada o azi cadısına selam söyleyin beni arayıp sormuyo:4::4::4::4::4: kuzucumun yeni resimlerini de eklememiş
:4::4::4::4:
of bi rahatladım hadi kaçtım ben

peeeeeeeeeeeeee

kız kociş nöbetçi diye sevnirmiyimm yaaaa 1.5 yıl oldu hala alısamadımm:20::20: ben kahve içerseniz yapım anlamında sevinmiştimm ama yanlıs anlasıldım anlasılannn :52:

Merhaba güzel hatunlar...
Bugün çok yoruldum ama deydi yorgunluğuma...yatak odamı sildim süpürdüm tozunu aldım...bi tek camları kaldı ama yağmur yağacakmış yarın ondn yapmadım cam işlerimi...kapılarımı sildim banyomu temizledim yerlerimi çamaşır suyuyla elle ovdum mutfak holü falan dış kapıya kadar sildim yani...:9:...avizesini bile sildim...wcyi yıkadım cifledim...çamaşırları astım.bulaşık makinemi doldurdum boşalttım yerleştirdim...tabi bide bunları yaparken oğlumu doyurdum 2 defa peş peşe altını aldım...:84:uyuttum uyandı peşilmde gezdi durdu..:97:.....şimdi ocağa çorba koydum oğluma içireceğm..içim rahat etti ama her yer misss.....:34:daha brokoli haşlayacağm yoğurtlu olck eşimede makarna yapcm...anca kocam gelince işim biter...:97:

Bugün çok yoruldum ama deydi yorgunluğuma...yatak odamı sildim süpürdüm tozunu aldım...bi tek camları kaldı ama yağmur yağacakmış yarın ondn yapmadım cam işlerimi...kapılarımı sildim banyomu temizledim yerlerimi çamaşır suyuyla elle ovdum mutfak holü falan dış kapıya kadar sildim yani...:9:...avizesini bile sildim...wcyi yıkadım cifledim...çamaşırları astım.bulaşık makinemi doldurdum boşalttım yerleştirdim...tabi bide bunları yaparken oğlumu doyurdum 2 defa peş peşe altını aldım...:84:uyuttum uyandı peşilmde gezdi durdu..:97:.....şimdi ocağa çorba koydum oğluma içireceğm..içim rahat etti ama her yer misss.....:34:daha brokoli haşlayacağm yoğurtlu olck eşimede makarna yapcm...anca kocam gelince işim biter...:97:

maşallahhh ne çok iş yapmışınn helal olsun vallaa..

maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

akşam yemeği için yaptığım fırında makarna:17::17:
$fırın makarna.jpg

Rabyas gamyoncu sağolun kızlar...akşamda poğaça yaptım peynirli sade..telden girmesem koyardım resmini ama olmuyo telden...oğlum uyudu şimdide makarna yapcm.valla çok iş yaptım oğlum olmasa daha fazla yapardım ama oğlum biraz engel oldu.dünde aşı olmuştu onu üzmek istemedim.ilgi bekledi hep...şimdi uyudu sıpa...azerin nerelerde göremedim hiç...

ohh maşallah yanii daha da enerjin kalmış yanii ama bende yaptım mı tam yaparım yanii. Yapmadım mı hiç yapmam dermişim ya benim evde de çok iş var haftasonu ne yapacağımı şaşırdım işyerindne arkadaş taşınmıştı o kızları topluyor eve çağırdı, bir yandan temizlik yapmam lazım kızda bana çok yakın gitmesem ayıp olacak sanki, yılbaşı için alışverişim var pazar günü her yer çok kalabalık olur napcam bilmem çalışınca böyle işte olmadı işleri pazar günü yapıcam..

Eki Görüntüle 589909

eline sağlık canım çok güzel gözüküyor hmmmm..

merhaba canim hosgeldin:38:

ben de 48 kiloyum:33::33::33::33::33::33::33:

anam saat 7de nasil gidiyosunuz :30::30::30:

masallah kuzuya:46::nazar:
size bi sey soyliyim de catlayin:9::9::9:biz suyu istedigimiz gibi harcayip ayda sadece 4 lira oduyoruz sayac yok:27::9::9:

vuslatim hosgeldin:38:migrenin mi var senin:26:

tweety hosgeldin bacim:38:nerelerdesin bi ara kocisten UI yedigini duydum:27: tekrar donus yapmisin:9::9::9:

ben bile telaslandim yahu ya yetisemezsen diye:1:
estosum bu ka ikramdan sonra senin oglana bi yildizli peki verir ha ne dersin:27::27:

ohh daha ne olsun:46::46::46:

hehehe onun oglanla benim kizi nisanladik tweety :9::9::9::9::9:

gunaydin canim:38:sen her sabah bunlari yapip da mi ise gidiyosun:26:

valla kılı kılına yetiştim ama deydi yani süper geçti:46::46::46:

herkese mehaba kızlar ben yeni üyeyim.ya buaralar hiç ama hiç temizlik yapmak istemiyorum eşim bile farketti.sizede böyle oldugu oluyomu?severek mi yapıosunuz yoksa
hoşgeldin fantazi :23::27::37:
ben genelde severek yapıyorum ütü ve toz alma dışında:27:
ama istemeyerek de yaptığım oluyo tabi
evet cnm calısıyorum:(

birde çocuk var :) 2.5 yass valla yoruluyorum ne yalan solım ole yardımcı olack anne baba kısmemde yok yapayalnızım bu sehırdeee vallaa cok acıklı oldu ama:(:(:(
çocuklu olup da bir de çalışmak daha da zordur eminim
Allah yardımcın olsun canım

ewet cnm kayınvalide sürekli ısrar ediyo yapın torun sevelim diye biz henüz erken diye geçiştiryoruz onla iyi anlaşıyoruz çok şükür genç olmasındanmıdır nedir anlayışlıdır saolsun 39 yasında kendisi:16:
nerede olursan ol önemli olan eşinle mutlu olabilmen nerde oldugunun bi önemi yok yani helede evladınız var daha ne olsun:16::16:
39 yaşında mı :46::46::46::46:
ben de evlendiğimde annem 40 k.v. de 42 yaşındaydı :26:
hosgeldin cnm. Ben de sevmem ev isini ama mecburum. Her gun yapilmazsa sonra birikiyo, daha zor oluyo. :31:

bende evlenip esimin memleketine geldim. Tamamen yalnizim. İlk zamanlar cok zor oldu alismam v.s. ama artik rayina oturdu hersey. :34:

Oh masallah sana cnm ya. Ben daha baslamadim bile. :14: sarma yapmak istiyorum ama oglum beni cildirtiyo. Deli olcam. :52:
Her isim de yarim kaliyo. Pff
benim cadı da çıldırtıyo hatta sarmayı sararken uyanmıştı
onu ayağımda sallayark sardım:31:
ben geldim:3::3:
askitom yelizim pek bi uyusuk gordum sizi:20:
estos bitmis isler:46:saat kacta gelii hoca:27:
gunesim fantasy gunaydin size de:38:

okul çıkışı cnm

saat 15:05 te zil çalıyo
ee toplan et fln yaklaşık 15:30 da geldik eve

ay kadina bak :41::41:ben o zamanlar yoktum malesef yoksa gelirdim burdan oraya yalniz mi gormus seni:41::41::4::4:

efferin bu arada ben de herufle azicik tartustum aslinda tartismadan kustuk ya:27:ama benim keyfim iyi:27::27:
:60::60::60::60::60::60::60::64::64::64::64::64::64::64::64:
Bana getir ben yapayim cnm. :10: utu yaptigimda zihnim acilyo, dusunuyorum planliyorum butun islerimi kafamda cozuyorum:9: ben asil toz almaktan nefret ediyorum:25:
ben her ikisinden de nefret ediyorum:47::84::84::84::84::84::84::84:
tiwimm gelmiş hoşgelmişş:16::16:
leeeey leeeyyy limi limi leyy
vuslatim hosgeldin:16:
yine neden goturuyosun kuzuyu doktora kotulesti mi:26:

hepinize ne oldu yahu kimsenin keyfi yok:27::27:

evet oyle oluyo ya ben de oyle yapiyorum su yoksa hayat duruyo sanki:27:
benim gayet yerinde çok şükür:nazar:
teşekkürler canım sana da afiyet olsun.. bazen oluyo öyle iş oluyo ama yapacak psikoloji olmuyo bende ama işin bir ucundan başlayınca bir bakmışım tüm iş bitmiş yani önemli olan işe başlamakk :1::1:
ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır:27::37:
Sümüklü oldum yaaa :30: hapşura hapşura bi hal oluverdiimm :5:
c vitamini mutlaka almalısın yivruumm
peeeeeeeeeeeeee
:23::23::23::23::23::23:
bu arada o azi cadısına selam söyleyin beni arayıp sormuyo:4::4::4::4::4: kuzucumun yeni resimlerini de eklememiş
:4::4::4::4:
of bi rahatladım hadi kaçtım ben
iki soluk alaydın eyiydi :1:
güle güle kirletin:27:
Eki Görüntüle 589909
afiyyet olsun cnm görüntü çok güzel
tadı da öyledir eminim :56:

Back