- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.101
kızlar duramadım yine ortalığı toparladım makinaya çamasır attım bulasşık makinesini boşalttım nevresim değiştirdim akşama yemek sorunum yok kociş nöbetçi bi kahve yapayımm kahve içenn varmıı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar duramadım yine ortalığı toparladım makinaya çamasır attım bulasşık makinesini boşalttım nevresim değiştirdim akşama yemek sorunum yok kociş nöbetçi bi kahve yapayımm kahve içenn varmıı??? [/QU
keşke ben de duramasam da iş yapsamm :)) bir sürü iş var hiç yapasım yok en iyisi ben de kendime bir kahve yapayım sana da afiyet olsun afiyet olsun .. :)
kızlar duramadım yine ortalığı toparladım makinaya çamasır attım bulasşık makinesini boşalttım nevresim değiştirdim akşama yemek sorunum yok kociş nöbetçi bi kahve yapayımm kahve içenn varmıı??? [/QU
keşke ben de duramasam da iş yapsamm :)) bir sürü iş var hiç yapasım yok en iyisi ben de kendime bir kahve yapayım sana da afiyet olsun afiyet olsun .. :)
teşekkürler canım sana da afiyet olsun.. bazen oluyo öyle iş oluyo ama yapacak psikoloji olmuyo bende ama işin bir ucundan başlayınca bir bakmışım tüm iş bitmiş yani önemli olan işe başlamakk
Sümüklü oldum yaaa hapşura hapşura bi hal oluverdiimm
Sümüklü oldum yaaa hapşura hapşura bi hal oluverdiimm
kızlar duramadım yine ortalığı toparladım makinaya çamasır attım bulasşık makinesini boşalttım nevresim değiştirdim akşama yemek sorunum yok kociş nöbetçi bi kahve yapayımm kahve içenn varmıı???
la ollum ne seviniyon gece yalnızsın
insan kocişi nöbette olunca sevinir mi
peeeeeeeeeeeeee
benim olsa varya her gece eve nöbet yazarım o ka
Merhaba güzel hatunlar...
Bugün çok yoruldum ama deydi yorgunluğuma...yatak odamı sildim süpürdüm tozunu aldım...bi tek camları kaldı ama yağmur yağacakmış yarın ondn yapmadım cam işlerimi...kapılarımı sildim banyomu temizledim yerlerimi çamaşır suyuyla elle ovdum mutfak holü falan dış kapıya kadar sildim yani......avizesini bile sildim...wcyi yıkadım cifledim...çamaşırları astım.bulaşık makinemi doldurdum boşalttım yerleştirdim...tabi bide bunları yaparken oğlumu doyurdum 2 defa peş peşe altını aldım...:84:uyuttum uyandı peşilmde gezdi durdu..:97:.....şimdi ocağa çorba koydum oğluma içireceğm..içim rahat etti ama her yer misss.....daha brokoli haşlayacağm yoğurtlu olck eşimede makarna yapcm...anca kocam gelince işim biter...:97:
Bugün çok yoruldum ama deydi yorgunluğuma...yatak odamı sildim süpürdüm tozunu aldım...bi tek camları kaldı ama yağmur yağacakmış yarın ondn yapmadım cam işlerimi...kapılarımı sildim banyomu temizledim yerlerimi çamaşır suyuyla elle ovdum mutfak holü falan dış kapıya kadar sildim yani......avizesini bile sildim...wcyi yıkadım cifledim...çamaşırları astım.bulaşık makinemi doldurdum boşalttım yerleştirdim...tabi bide bunları yaparken oğlumu doyurdum 2 defa peş peşe altını aldım...:84:uyuttum uyandı peşilmde gezdi durdu..:97:.....şimdi ocağa çorba koydum oğluma içireceğm..içim rahat etti ama her yer misss.....daha brokoli haşlayacağm yoğurtlu olck eşimede makarna yapcm...anca kocam gelince işim biter...:97:
akşam yemeği için yaptığım fırında makarna
Eki Görüntüle 589909
merhaba canim hosgeldin
ben de 48 kiloyum
anam saat 7de nasil gidiyosunuz
masallah kuzuya
size bi sey soyliyim de catlayinbiz suyu istedigimiz gibi harcayip ayda sadece 4 lira oduyoruz sayac yok
vuslatim hosgeldinmigrenin mi var senin:26:
tweety hosgeldin bacimnerelerdesin bi ara kocisten UI yedigini duydum tekrar donus yapmisin
ben bile telaslandim yahu ya yetisemezsen diye
estosum bu ka ikramdan sonra senin oglana bi yildizli peki verir ha ne dersin
ohh daha ne olsun
hehehe onun oglanla benim kizi nisanladik tweety
gunaydin canimsen her sabah bunlari yapip da mi ise gidiyosun:26:
hoşgeldin fantaziherkese mehaba kızlar ben yeni üyeyim.ya buaralar hiç ama hiç temizlik yapmak istemiyorum eşim bile farketti.sizede böyle oldugu oluyomu?severek mi yapıosunuz yoksa
çocuklu olup da bir de çalışmak daha da zordur eminimevet cnm calısıyorum
birde çocuk var :) 2.5 yass valla yoruluyorum ne yalan solım ole yardımcı olack anne baba kısmemde yok yapayalnızım bu sehırdeee vallaa cok acıklı oldu ama
39 yaşında mıewet cnm kayınvalide sürekli ısrar ediyo yapın torun sevelim diye biz henüz erken diye geçiştiryoruz onla iyi anlaşıyoruz çok şükür genç olmasındanmıdır nedir anlayışlıdır saolsun 39 yasında kendisi
nerede olursan ol önemli olan eşinle mutlu olabilmen nerde oldugunun bi önemi yok yani helede evladınız var daha ne olsun
benim cadı da çıldırtıyo hatta sarmayı sararken uyanmıştıhosgeldin cnm. Ben de sevmem ev isini ama mecburum. Her gun yapilmazsa sonra birikiyo, daha zor oluyo.
bende evlenip esimin memleketine geldim. Tamamen yalnizim. İlk zamanlar cok zor oldu alismam v.s. ama artik rayina oturdu hersey.
Oh masallah sana cnm ya. Ben daha baslamadim bile. sarma yapmak istiyorum ama oglum beni cildirtiyo. Deli olcam.
Her isim de yarim kaliyo. Pff
ben geldim
askitom yelizim pek bi uyusuk gordum sizi
estos bitmis islersaat kacta gelii hoca
gunesim fantasy gunaydin size de
ay kadina bak ben o zamanlar yoktum malesef yoksa gelirdim burdan oraya yalniz mi gormus seni
efferin bu arada ben de herufle azicik tartustum aslinda tartismadan kustuk yaama benim keyfim iyi
ben her ikisinden de nefret ediyorum:84::84::84::84::84::84::84:Bana getir ben yapayim cnm. utu yaptigimda zihnim acilyo, dusunuyorum planliyorum butun islerimi kafamda cozuyorum ben asil toz almaktan nefret ediyorum
leeeey leeeyyy limi limi leyytiwimm gelmiş hoşgelmişş
benim gayet yerinde çok şükürvuslatim hosgeldin
yine neden goturuyosun kuzuyu doktora kotulesti mi:26:
hepinize ne oldu yahu kimsenin keyfi yok
evet oyle oluyo ya ben de oyle yapiyorum su yoksa hayat duruyo sanki
ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdırteşekkürler canım sana da afiyet olsun.. bazen oluyo öyle iş oluyo ama yapacak psikoloji olmuyo bende ama işin bir ucundan başlayınca bir bakmışım tüm iş bitmiş yani önemli olan işe başlamakk
c vitamini mutlaka almalısın yivruummSümüklü oldum yaaa hapşura hapşura bi hal oluverdiimm
la ollum ne seviniyon gece yalnızsın
insan kocişi nöbette olunca sevinir mi
peeeeeeeeeeeeee
benim olsa varya her gece eve nöbet yazarım o ka
iki soluk alaydın eyiydibu arada o azi cadısına selam söyleyin beni arayıp sormuyo kuzucumun yeni resimlerini de eklememiş
of bi rahatladım hadi kaçtım ben
güle güle kirletinMerhaba güzel hatunlar...
afiyyet olsun cnm görüntü çok güzelakşam yemeği için yaptığım fırında makarna
Eki Görüntüle 589909
tadı da öyledir eminim