- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.041
ben geldim
askitom yelizim pek bi uyusuk gordum sizi
estos bitmis islersaat kacta gelii hoca
gunesim fantasy gunaydin size de
hoşgeldin azerinim evet doğru tespittt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim
ben geldim
hoşgeldin azerinim evet doğru tespittt
ne yapim azerinim bugün hiç havamda deilim oyuzden
anaummm cıddımısınnn:):)
ayy neyse bişi demedımm ya bızım buyuk olaylar oldu aramzda kultur farkı yetısme tarzı farklılıgı var onlar egelı sayılırrrr yarı ben ıc anadoludan gelmeyım tamammen zıtızzz ben bıraz cıddıyım bazı durmlardaa o ole deılll sırnasıklıgı sevmem onlar sever hacı hoca ıslerını sevmem benmkıı bayılırrr oo daha bır suru sey .... cok derınlere ınmeyım barı heheehsukur esımde bazı seylerın farkında ama cok sorunlar yasadıkkk hamıleyn fln hastanelık oldum o derece yınede ben arayı guzl tutmaya calısyrm cocugum ıcın soncta aıle ılıskılerı cocuk ıcınde onemli hayrlısı hakkımzda:)
ne yapim azerinim bugün hiç havamda deilim oyuzden
benim yemek ve utu disinda isler tamam
onlari kizim uyuduktan sonra yapicam
yatagi topladim
bulasiklari yikadim
copleri topladim
mutfagin tezgahini ocagi sildim
battaniyeyi attim makineye 60 derecede evire cevire yikiyoe beyaz olunca oyle
wc lavaboyu ovdum
toz aldim
kuruyan camasirlari katladim
ne o heruflerle azucuk tartismisiniz gibi duruyosunuz
Ayy bnm kv geldi aklima. Biz yillardir konusmuyoruz. İlk zamanlar cok icime attim. Psikolojik baski yapiyodu. Bende esime anlatmazdim sonucta annesi diye. Hamile degildim ama bende hastanelik olmustum. Bayilmistim kafam kanamisti dikis attilar v.s. ve kadin bana ziyarete cubuk kraker ve yarim lt suyla gelmisti:26: bide esime hastalikli kiz aldin demisti ustelik. Neyse bunlar artik cok geride kaldi. Ama unutulmuyo tabiki.
ne o heruflerle azucuk tartismisiniz gibi duruyosunuz
yok canım herüf değilde dünden beri bir keyifsizim
ayy ewet azerinim nerden bildin
ah canim ya kadina bak yarim litre su ne yahu ay kusura bakma buna gulesim geldi
peki simdi iyi mi araniz:26:
ee kizim tecrube var heralde burda
uyusuk uyusuk konusmlar varsa
uzgun smileyleri secilmishse
en onemlisi nedenini bilmiyorum ama keyifsizim dediyse
herufle kavga etmistir
ay kadina bak ben o zamanlar yoktum malesef yoksa gelirdim burdan oraya yalniz mi gormus seniBende guluyorum artik cnm ama o zamanlar psikolojim altusttu tabii. Sorma ya. Yok konusmuyoruz. Kinamda bize beddua ettigini duydum. Dugunu yaptiktan sonra hepsini bildigimi, bir daha da konusmak istemedigimi soylemistim. O gun bu gundur konusmuyoruz. Esimi ariyo ama tabiki. Ona da karismiyorum ben. Bu arada bayildigimda daha evli bile degildim. tobe tobe ya. Dusun artik.
ewet cnm dogru teşhis
ben buzlugumu temizledim şimdi gidip bi ton ütü yapıcam nefret ediyorum ütüden
ewet cnm dogru teşhis
ben buzlugumu temizledim şimdi gidip bi ton ütü yapıcam nefret ediyorum ütüden
lan estos benim topige niye ugramiyon
vuslatim hosgeldinmigrenin mi var senin:26:
ay kadina bak ben o zamanlar yoktum malesef yoksa gelirdim burdan oraya yalniz mi gormus seni
efferin bu arada ben de herufle azicik tartustum aslinda tartismadan kustuk yaama benim keyfim iyi
bende yazışmanızı okuyodumda canım senı kendıme cok yakın hıssettım aynen benım kv de oyle vıcık vıcık hep gel gıt dıo bende pek gıtmıyorum hergun aramamı ıster hıc aramam.zamanında sırf ayrı eve taşınmak istedik die ıstemedı benı aramzı bzmak için neler neler yaptı bız esımle herseyı ayarladık onlara davetıye gonderdıkte evlendık dugunumde bıle bana neler neler yaptı hala daha eşimi hep doldurur.eşimde hala melek sanar onu.peki sen böyle uzak durunca eşin bişi diyomu?
hosgeldin cnm. Ben de sevmem ev isini ama mecburum. Her gun yapilmazsa sonra birikiyo, daha zor oluyo.
bende evlenip esimin memleketine geldim. Tamamen yalnizim. İlk zamanlar cok zor oldu alismam v.s. ama artik rayina oturdu hersey.
Oh masallah sana cnm ya. Ben daha baslamadim bile. sarma yapmak istiyorum ama oglum beni cildirtiyo. Deli olcam.
Her isim de yarim kaliyo. Pff
ben geldim
canım ya kıyamam sana hamile hamile hastanelik olmuşsun boşver takma kafana ailenle mutlu olmaya bak sen eşinde senden tarafsa no problem zaten bundan snra onlar düşünsün sen degl