• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
vuslatim hosgeldin:16:
yine neden goturuyosun kuzuyu doktora kotulesti mi:26:

hoşbuldum azerinim :38:kontrol için götürücem canım:31:

geçmiş olsun canım:71: bizde de durumlar aynı:2::2:

ayy çok geçmiş olsun.senin bebeğin daha ufak daha zorlanıyorsundur:43::43:

evet canım zor oluyor sürekli ağlama krizlerinde kuzum:84:

Günaydınnn Kuzularımmmmm:52::52::52::52::54::54::54::54::54::54::54::54::24::24::24::24::24::24::24::3::3::3::3::3::21::21::21::21::21::42::42::42::42::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::32::32::32::32::32:

hoşgeldin tatlımm:48:

HOŞBULDUK AZERİNİM:29::29: , ayy nasıl korkuyordum hasta olacak diye sarıp sarmalardım,dışarı çıkınca lahana gibi yapardım yavrucağı yinr de hastalandı. sakınan göze çöp batıyor galiba. amannn dikkat et bacım valla hastalık mahfediyor bebeleri:43:
Gecfmis olsun cnm. Aman dikkat edin bu ara salgin varmis.
Günaydınnn Kuzularımmmmm:52::52::52::52::54::54::54::54::54::54::54::54::24::24::24::24::24::24::24::3::3::3::3::3::21::21::21::21::21::42::42::42::42::16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::32::32::32::32::32:

Gunaydinmiii:53::52::52::52::52:

Biz onlarsiz oturttuk rayina.:)) simdi biz egede onlar karadenizde. Cekirdek ailemizle huzurluyuz cok sukur. Ama iste bir tel.kadar da yakinlar:31:
benmi anormalim yksa ya, ankette de utu den nefret ediliyo:9:

Hg cnm. Bende banyo temizligine gectim. Bi taraftan da size yaziyorum. Yoksa yapmazdim bugun hic. Konu kv oldumu o gun ben iptal oluyorum.
ayni ben iste. Skma canini yinede, Allahtan herseyin hayirlisi cnm

benim eşim önceleri cok tepkiliydide aramıosun az gıdıosun dıe şimdi pek bişey demiyo.eşimle haftada 1 falan gidiyoruz.ya kızlar kv nefret edıyorum resmen napıcam yüzünü bile görmek istemiyorum okadar yalancı ve yapmacık kı oglunun yanında suratıma guluyo olmadıgında bambaşka.sizce ne yapmalıyım bana bırı akıl versın..

hoşbuldum azerinim :38:kontrol için götürücem canım:31:

Hoşbuldumm Bebekimmmm Benimm:52::52::52::52::52::8::8::8::8::8:

Yaa ne yapim Kuzumm uyudumm birazcık bu saat olmuşş:9::9::9::52::52::52::52:
iyiki birazcik uyumussun cnm. Soyle adam gibi uyuyim deseydin aramiza yarin doncektin demekki :1::1:

benim eşim önceleri cok tepkiliydide aramıosun az gıdıosun dıe şimdi pek bişey demiyo.eşimle haftada 1 falan gidiyoruz.ya kızlar kv nefret edıyorum resmen napıcam yüzünü bile görmek istemiyorum okadar yalancı ve yapmacık kı oglunun yanında suratıma guluyo olmadıgında bambaşka.sizce ne yapmalıyım bana bırı akıl versın..
Allah sabir versin cnm, ne diyim. Esinin ailesi sonucta. Ben dedigim gibi bisey yapmam gerekmedi. Esim kendi sahit olddu olanlara. İnsallah sizin icin de herse duzelir. Allah buyuk. Seninki yuzune guluyo en azindan. Bnm kv ben yaninda otursam dahi esime ranaya sunu soyle yapmasini soylemedinmi falan derdi. Ben yoktum yani onun icin. O yuzden yillardir hakettigi davranisi sergiliyorum

Biz onlarsiz oturttuk rayina.:)) simdi biz egede onlar karadenizde. Cekirdek ailemizle huzurluyuz cok sukur. Ama iste bir tel.kadar da yakinlar:31:
benmi anormalim yksa ya, ankette de utu den nefret ediliyo:9:

Hg cnm. Bende banyo temizligine gectim. Bi taraftan da size yaziyorum. Yoksa yapmazdim bugun hic. Konu kv oldumu o gun ben iptal oluyorum.
ayni ben iste. Skma canini yinede, Allahtan herseyin hayirlisi cnm

hakkımızda hayırlısı artık napalımmm:):)

hatunlar ben geldim huhu şöyle bi kendime geldim:16:bismillah dedim başladım;
buzlugum temzilendi, nevresimlerim ütülendi, çamaşırlarım katlandı yerleştirildi,mutfagım toplandı süpürüldü silindi, wc ovuldu bi tek yemek kaldı:16::16::16:

Gecfmis olsun cnm. Aman dikkat edin bu ara salgin varmis.

teşekkür ederim:29::29:.evet salgın var ,o kadar dikkat ettim yine de yakalandık işte, gece 5 6 kere üzerini ört, sebze meyve ağırlıklı besle,ılık olmayan hiç bi şeyi yedirme , 5-6 kat kıyafet giydir(kalöriferli evde) çorap papuçsuz dolaştırma yine de hasta olsun:53: ... olacağı varmış demekten başka diyecek bişey kalmıyor:1::1::1::1:

buzlugum temzilendi, nevresimlerim ütülendi, çamaşırlarım katlandı yerleştirildi,mutfagım toplandı süpürüldü silindi, wc ovuldu bi tek yemek kaldı:16::16::16:

çalışkan hatunsun vesselam. ne yemek yapacaksın ask1 bacı belk bana da ışık tutarsın:56::56:

iyiki birazcik uyumussun cnm. Soyle adam gibi uyuyim deseydin aramiza yarin doncektin demekki :1::1:

Allah sabir versin cnm, ne diyim. Esinin ailesi sonucta. Ben dedigim gibi bisey yapmam gerekmedi. Esim kendi sahit olddu olanlara. İnsallah sizin icin de herse duzelir. Allah buyuk. Seninki yuzune guluyo en azindan. Bnm kv ben yaninda otursam dahi esime ranaya sunu soyle yapmasini soylemedinmi falan derdi. Ben yoktum yani onun icin. O yuzden yillardir hakettigi davranisi sergiliyorum

inş benım eşimde bigun farkına varır gerçi farkına varsada kendı annesı sonucta pek tepki gosterıcegını sanmıyorum oyuzdende zaten hıcbısı anlatmam eşime.

çalışkan hatunsun vesselam. ne yemek yapacaksın ask1 bacı belk bana da ışık tutarsın:56::56:

teşşekkr ederim cnm elimden geleni yapıyorum dünden patlıcan sarmam ve patates çorbam var ama az, yanına baharatlı tavuk butları kızartıcam bide pilav salata bu kadar:9::9:

ohh işler bıtmıss ne guzellll

benım aksama yemegım yok prartık ne yaparım bılmıyorum eve gıdınce kcoada erken gelıyor buaralrrr:( erken dedgım yanı benımlee aynı saatte:D

teşşekkr ederim cnm elimden geleni yapıyorum dünden patlıcan sarmam ve patates çorbam var ama az, yanına baharatlı tavuk butları kızartıcam bide pilav salata bu kadar:9::9:

afiyet olsun şimdiden:34:. bende nette fırın makarna tarifi buldum onu denim bi... güzel olursa foto koyarım:32:

Back