• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yok cnm oğlum bu sene 1. sınıfa başladı ya

öğretmenini çağırdım yanında da 4 tane veli

ee haliyle de 5-6 çocuk olacak cnm onun için

aslında geçen perşembe geleceklerdi herşeyim hazırdı masam bile

ama kar birden bastırdı tipiye döndü yollar fln felaketti o yzden iptal olmuştu gelemediler

ben de işimi garantiye alayım bi daha kar yağmur gelmeden çağırayım dedim

iyi yapmissin eline saglik marifetli hatun e ne yaptin o yemekleri bi pasta olsada yyesem:56:

günaydın ev hanımları arkadaşlarım şimdi uyandım başlıcam işe :52:
ortalığı geceden toplamıştım bir tek yataklarımızı toplayacağım sonra evi süpüreceğim sileceğim toz alacağım tuvaleti yıkacağım banyoyu yıkadım demin ehehehe zamanım kalırsa kahvaltı edip işe gideceğimmmmmm:50::50::50::50::50:

Herkese merhaba kızlar nasılsınz?
merhaba canim hosgeldin:38:
canım bende 55 kiloyum ve kendimi gayet fit hissediyorum varsın bize iştahlı desinler:33::33::33:
ben de 48 kiloyum:33::33::33::33::33::33::33:
Sağol abla var okul sabah 7 de başlıyor 11.50 de bitiyor işte :31:
anam saat 7de nasil gidiyosunuz :30::30::30:
Selam canlar neler yaptınız bakem benm oğlum kızamık aşısı oldu bugün kilosuda 10 kiloyu geçmiş sevindim dışarda azda olsa yürüttüm onu çok yormak istemedim hemşirelerde şok oldu erken yürümesine malum daha 10cu ayına girdi şubatta 1 yaşında olck inş..

Ev iş dünden sonra bugün sadece ortalığı topladım balkonumu yıkadım çiceğimi suladım hava güzelken evi havalandırdım su faturam gelmiş 34 iyi gelmiş bu ay yarında tüllerimi yıkayacağım camı sileceğm hava güzelken istda..
masallah kuzuya:46::nazar:
size bi sey soyliyim de catlayin:9::9::9:biz suyu istedigimiz gibi harcayip ayda sadece 4 lira oduyoruz sayac yok:27::9::9:

ben hiç bir iş yapmadım sabahtan beri başım ağrıyordu migrenim tuttu
daha yeni yeni hafiflemeye başladı duş aldım iyi geldi biraz:31: bebişimle bile babası ilgilendi hep
kuzumu uyuttum bende yatayım :10:
vuslatim hosgeldin:38:migrenin mi var senin:26:
lan estos benim topige niye ugramiyon:22:
tweety hosgeldin bacim:38:nerelerdesin bi ara kocisten UI yedigini duydum:27: tekrar donus yapmisin:9::9::9:
kızlar bugün neler yaptım neler

kahvaltı yaptım,mercimek çorbası,orman kebabı ve pilav yaptım

çocukların ve bizim nevresimleri değiştirdim yıkadım yerleştirdim

oğluşun battanyesini yıkadım kuruttum

alışverişe gittim cadıyı uyuttum saat oldu 15:00

muzlu kivili pastanın pandispanyasını yaptım ardından etimek tatlısını yaptım

elmalı turtayı yaptım

bunları yaparken arada bir de oğluşun dersiyle ilgilendim

cadı uyandı onun gönlünü yapmaya çalıştım onu doyurdum

sonra evi süpürdüm,toz aldım eşim geldi

yaprak sarmasının içini ve ıspanaklı böreğin iç harcını hazırladım

peynirli böreği tepsiye döşedim attım dolaba yarın öğleye doğru pişiricem

ıspanaklı böreğimi de yaptım o da tepside bekliyo

sonra mutfağı yemek hazırlayabilecek kadan topladım akşam yemeği hazırladım yedik afiyetle

sonra sarmayı sarmaya başladım ama zilli altını kirletti onu yıkadım

oğluşu yatırdım onlar uyuduktan sonra sarmaya devam edeyim dedim

benim düdüklü tencere yine ötmeye başladı aldım ayağıma hem salladım hem sarma sardım

sarmalar da bitince kızı yatırdım mutfağı topladım kendime meyve tabağı hazırladım onu yedim

oyuncaklar heryere dağılmıştı onları toparlayayım,evi sileyim wc,lavabo ovup yatarım diyordum ki

cadı yine uyandı bunlar da yarına kaldı

şimdi de ayağımda sallıyorum ve size rapor yazıyorum

ama çok uykum var kız da uyumuyo

neyse yarına bi tek salatam ve pasta süslemem kalacak

evi de silerim wc,lavabo evi toparla masayı hazırla kendin hazırlan okula git derken

zaten ancak yetişirim
ben bile telaslandim yahu ya yetisemezsen diye:1:
estosum bu ka ikramdan sonra senin oglana bi yildizli peki verir ha ne dersin:27::27:
bu arada işin özeti yarınki menü

-peynirli börek

-ıspanaklı börek

-yaprak sarması

-karışık sebzeli salata

-elmalı turta

-etimek tatlısı

-muzlu kivili pasta
ohh daha ne olsun:46::46::46:
bu hazirlik ne icin kizimi verdin oglanimi nisanladin :27::27:
hehehe onun oglanla benim kizi nisanladik tweety :9::9::9::9::9:
günaydın ev hanımları arkadaşlarım şimdi uyandım başlıcam işe :52:
ortalığı geceden toplamıştım bir tek yataklarımızı toplayacağım sonra evi süpüreceğim sileceğim toz alacağım tuvaleti yıkacağım banyoyu yıkadım demin ehehehe zamanım kalırsa kahvaltı edip işe gideceğimmmmmm:50::50::50::50::50:
gunaydin canim:38:sen her sabah bunlari yapip da mi ise gidiyosun:26:

6555Animation18T.gif

benim bu gun pek bi isim yok
dun islerimi yaptim
lavaboyu ovucam
toz alicam
yemek
bulasik
utu
battaniyemi yikicam hava guzelken
ay iyi ki bi isim yokmus:37:
simdi kuzum uyandi onu rahatliyim:16:

Günaydın ben bugün evde hiçbir iş yapmıcamm nedennn çünkü işteyimm :9::9:

Akşam nevresimleri değiştiricem bir de banyo dolabımı silicem yemeğim yok balık alıp kızartmayı düşünüyorum. Bir de yatak odası ile oturma odasının tüllerini yıkayabilirim salonunkileri yeni yıkadım. Cam da silmek istiyorum gerçi haftasonu ama hava buz gibi eşim hayatta sildirmez. Bir de arkadaşa gidicem yeni eve taşındı da o çağırdı c.tesi gününe .

6555Animation18T.gif

benim bu gun pek bi isim yok
dun islerimi yaptim
lavaboyu ovucam
toz alicam
yemek
bulasik
utu
battaniyemi yikicam hava guzelken
ay iyi ki bi isim yokmus:37:
simdi kuzum uyandi onu rahatliyim:16:

günaydın azerinim benimde bugün hiç keyfim yok nedense :50:
bol bol ütü yapıcam bugün nevresimlerim ütülenecek, buzlugum dagılmış orayı temizliyip yerleştiricem , wc ovucam,yemek yapıcam , çamaşırlarımı katlıyıp yerleştiricem sonra tekrardan makinaya çamaşır atıcam bu kadar:ssz:

merhaba canim hosgeldin:38:

ben de 48 kiloyum:33::33::33::33::33::33::33:

anam saat 7de nasil gidiyosunuz :30::30::30:

masallah kuzuya:46::nazar:
size bi sey soyliyim de catlayin:9::9::9:biz suyu istedigimiz gibi harcayip ayda sadece 4 lira oduyoruz sayac yok:27::9::9:

vuslatim hosgeldin:38:migrenin mi var senin:26:

tweety hosgeldin bacim:38:nerelerdesin bi ara kocisten UI yedigini duydum:27: tekrar donus yapmisin:9::9::9:

ben bile telaslandim yahu ya yetisemezsen diye:1:
estosum bu ka ikramdan sonra senin oglana bi yildizli peki verir ha ne dersin:27::27:

ohh daha ne olsun:46::46::46:

hehehe onun oglanla benim kizi nisanladik tweety :9::9::9::9::9:

gunaydin canim:38:sen her sabah bunlari yapip da mi ise gidiyosun:26:
yok canım nerdeeeee dersimin boş olduğu günlerde eve geliyorum okul yakın çünkü ya da geç başlıyorsa yapıyorum hafta sonları daha derin hafta içi derleme toplama görünen yerlerin süpürülüp silinmesi işleri yapıyorum
herkese mehaba kızlar ben yeni üyeyim.ya buaralar hiç ama hiç temizlik yapmak istemiyorum eşim bile farketti.sizede böyle oldugu oluyomu?severek mi yapıosunuz yoksa

isteyerek yaptığım yok mecburum ben yapmasam kimse yapmayacak bari birikmesin de daha az yorulayım diyorum canım yoksa ipin ucu bir kaçıyor kiiiiiiii evi bişeyler götürüyor

günaydınnnn cnm bendeee iyymmm iş bası yaptık işteeeee:):)
buhafta nedn se cok zor gecıt calısmak ıstemedım hıccc yogunda deılız amaa pekk:(

çalışıyomusun cnm sen kolay gelsin:16:
yoruyodur seni tabi hem ev işi hem de çalışmak çok normal rabbim yardımcın olsun :16:

Back