• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
frosh u duymadım, burda araştırdım araştırdım en sonunda ersağı bulabildim, üye oldum :44: froshu hiç görmedim ama, amway var, akar mı öyle bir şey var, forever var. ersağ temsilciler yoluyla satılıyor, ama bayilikleri de var galiba. yaşadığın şehir büyükse kesin vardır. bence memnuniyet derecelerini araştırıp bir tane organik ürüne başla bulaşıklar konusunda. astıma, alerjiye de iyi gelen ürünler organikler. ben artık kimyasal kullanmak istemiyorum. içinde slpp midir nedir o maddeden, fosfattan, parabenden, silikondan olmayan ürünlere bakıyorum. ki benim herhangi bir şikayetim de yoktu. araştırmaya ilk defa kullanmaya başladığım bulaşık makinemden çıkan şeylerin ağzı kapalı olduğu halde, bir süre sonra kullanmazsam dibinde toz gibi tortu oluşmasından sonra başladım. kandırılmış hissettim kendimi :50:
evet yaaa bardakların dıbınde bende beyaz tortular goruyorumm sudan gecırmeden ıcmeıyorum bısey bıkere ıcın badragın dıbıyle goz goze gelınce tıksındım acıkcası dedgın urunlere bakayım bı sanırım mıgrsota gordum frosh ve bı turk urunu

güneşim, ben ersağa üye oldum. ersağla ilgili yorumları oku bence, araştırmadan bir şey alma. forumda organik bulaşık deterjanlarıyla ilgili bir başlık da var, orayı da oku. ondan sonra ersağ'da karar kılarsan ben senin üyeliğine vesile olabilirim, çünkü sponsor numarası isteniyor. henüz bulaşık deterjanını kullanmadım, dediğim gibi sadece banyo wc temizleyecisinden çok memnunum. memnun kalırsam tavsiye ederim tabi ki. diğer ürünleri bilmiyorum. baya araştırdım ve bunda karar kılınca diğerlerini unuttum tabi ki :9: ersağ kullandıktan sonra alerjisi hafifleyenler varmış, netteki yorumlarda görmüştüm. alerjiye yatkınsan organik kullanmaya özen göster, kimyasallara daha duyarlı oluyorlar çünkü. dediğim gibi araştır, ben durduk yere şu markayı kullan diyemem, çünkü denediğim bir marka yok. ama ersağa karar kılarsan yardımcı olurum. istanbuldaysan organik pazarlardan da bulabilirsin bence, clar diye bir markayı da övüorlardı sanki burda. kandırılmayalım da, ben en çok ondan korkuyorum. malum artık her şey bitkisel organik oldu :19:

güneşim, ben ersağa üye oldum. ersağla ilgili yorumları oku bence, araştırmadan bir şey alma. forumda organik bulaşık deterjanlarıyla ilgili bir başlık da var, orayı da oku. ondan sonra ersağ'da karar kılarsan ben senin üyeliğine vesile olabilirim, çünkü sponsor numarası isteniyor. henüz bulaşık deterjanını kullanmadım, dediğim gibi sadece banyo wc temizleyecisinden çok memnunum. memnun kalırsam tavsiye ederim tabi ki. diğer ürünleri bilmiyorum. baya araştırdım ve bunda karar kılınca diğerlerini unuttum tabi ki :9: ersağ kullandıktan sonra alerjisi hafifleyenler varmış, netteki yorumlarda görmüştüm. alerjiye yatkınsan organik kullanmaya özen göster, kimyasallara daha duyarlı oluyorlar çünkü. dediğim gibi araştır, ben durduk yere şu markayı kullan diyemem, çünkü denediğim bir marka yok. ama ersağa karar kılarsan yardımcı olurum. istanbuldaysan organik pazarlardan da bulabilirsin bence, clar diye bir markayı da övüorlardı sanki burda. kandırılmayalım da, ben en çok ondan korkuyorum. malum artık her şey bitkisel organik oldu :19:

evet arastrmak lazım organık dıye satılan bır cok urununnde dogrulugu suphelıı guven vermesı sart bakayım bı bendee saol cnmm

Krem rengi.asprinle sildim cikmadi.sac spreyi siktim yine cikmadi.cifte cikarmadi.saf alkolum yok ya:(

mrb cnm benim koltugumada geçenlerde saç boyası akıtmıştım deri kısmına simsiyah oldu ne denediysem çıkmadı hatta konu bile açtım bakabilirsin eczaneden amonyak aldım ve sildim işe yaradı tamamen gitmesede göze batmıyo yani:34:

Kızlar özellikle bebeğim olduktan sonra deterjan konusuna daha hassas davrandım ve piyasadaki neredeyse tüm organik- bitkisel denen urunleri inceledim.paylasmak istiyorum.

Amway : bitkisel değil aksine full kimyasal ve Amerika ürünü
Klar: bitkisel değil Alman ürünü
Friendly: bitkisel değil Amerika ürünü

Bu liste böyle uzar gider kızlar eger sormak isterseniz diğer markalarida sonra açıklarım ama unutmayalım ki bitkisel ifadesi cok farklıdır mutlaka sertifikalı olması gerekir.
Yani camasirsuyunun icine lavanta kokusu koydular diye bitkisel mı oldu.tabiki değil lutfen kandirilmayalim.
Bilmemek ayıp değil bir bilene sormak gerek...

Kızlarr okudum alıntı yaptım, yaptım ama sonuna gelemeden sayfaların hep işim çıktı öğrenciler baskın verdi kütüphaneye kitap alan alana şimdi ortaya yazıyorum yok yazamıyorum çünkü yoğunluktan;

Azerinn canım menüleri sabırsızlıkla belicem salata falan valla. Pasta da süpermiş bana pasta tarifi verir misin..

Ben de dünden kurufasulye ısladım bu akşam onu yapıcam ama yarına kalır artık dün akşamda tavuk sote yapmıştım ama bitti maalesef çok az kaldı bu akşam napcam ben bir de ütüm var bir koca sepet dün yıkadım kurumuşlardır.

Kızlar özellikle bebeğim olduktan sonra deterjan konusuna daha hassas davrandım ve piyasadaki neredeyse tüm organik- bitkisel denen urunleri inceledim.paylasmak istiyorum.

Amway : bitkisel değil aksine full kimyasal ve Amerika ürünü
Klar: bitkisel değil Alman ürünü
Friendly: bitkisel değil Amerika ürünü

Bu liste böyle uzar gider kızlar eger sormak isterseniz diğer markalarida sonra açıklarım ama unutmayalım ki bitkisel ifadesi cok farklıdır mutlaka sertifikalı olması gerekir.
Yani camasirsuyunun icine lavanta kokusu koydular diye bitkisel mı oldu.tabiki değil lutfen kandirilmayalim.
Bilmemek ayıp değil bir bilene sormak gerek...

cnm ozmn bıtkısel olark bıldgıın deterjanlar varsa ısım ver bzde arastırıp bakalımmm deneyelım;)

cnm ozmn bıtkısel olark bıldgıın deterjanlar varsa ısım ver bzde arastırıp bakalımmm deneyelım;)

Tabiki bilgiler paylasildikca deger kazanır.

Buradan bir arkadasın bahsettigi gibi (krizsavar)
Ersag urunleri organik bitkisel serifikaya sahiptir.saglik bakanlığından onayli hem de Denizli'de üretimi olan Türk firmasidir.
İcinde kullanılan bitki temizlik ısinden sorumludur. İcinde hayvansal katki kullanılmıyor helal sertifikaları var.
Cok cok cok araştırdıktan sonra artık bende kullanıyorum.
Bence sizlerde araştırın mutlaka.

Tabiki bilgiler paylasildikca deger kazanır.

Buradan bir arkadasın bahsettigi gibi (krizsavar)
Ersag urunleri organik bitkisel serifikaya sahiptir.saglik bakanlığından onayli hem de Denizli'de üretimi olan Türk firmasidir.
İcinde kullanılan bitki temizlik ısinden sorumludur. İcinde hayvansal katki kullanılmıyor helal sertifikaları var.
Cok cok cok araştırdıktan sonra artık bende kullanıyorum.
Bence sizlerde araştırın mutlaka.

tamam tesekkurlerrrr bunu arastrcm bendee kullancm inş...

selam hanımlar..ersağ gerçekten çok iyi..pahalı gibi görünüyor başta ama konsantre olduğundan aslında uzun süre dayanıyor..evde çocuk da olunca parkelerin temizliğinde falan daha güvenli..ama benim yeni favorim hiç detarjan gerektirmeyen buharlı temizleyiciler.düşünen varsa düşünmeden alın derim..2 saatlik işi yarım saate indiriyor..

selam hanımlar..ersağ gerçekten çok iyi..pahalı gibi görünüyor başta ama konsantre olduğundan aslında uzun süre dayanıyor..evde çocuk da olunca parkelerin temizliğinde falan daha güvenli..ama benim yeni favorim hiç detarjan gerektirmeyen buharlı temizleyiciler.düşünen varsa düşünmeden alın derim..2 saatlik işi yarım saate indiriyor..

Bende buharlı düşünüyorum ama emin olamıyorum yaa hep deterjansız temizlenmezmiş gibi geliyor ama alakası yok aslında deterjanla temizliğin o buhar çk daha iyi dezenfekte sağlıyor ve mikropları öldrüyor.

Bende buharlı düşünüyorum ama emin olamıyorum yaa hep deterjansız temizlenmezmiş gibi geliyor ama alakası yok aslında deterjanla temizliğin o buhar çk daha iyi dezenfekte sağlıyor ve mikropları öldrüyor.

kesinlikle canım..işin hijyen boyutunun yanı sıra bir de işi hızlandırıyor..öyle dakikalarca fırın lavabo ovmaya gerek kalmıyor mesela..cam silmek içinde çok pratik..tavsiye ederim

belki konuyla çok alakalı değil ama bişey danışmak istiyorum
benim yakından tanıdığım bi ev hanımı var titizliğiyle nam yapmış tüm ailde bu hanım
evine gittiğimde evet çok temzi pırıl pırıl evi bal dök yala. bense temiz sayılır ama titizlik derecesinde takıntılarım yoktur fakat dikatimi çeken ve benim asla tahammül edemeyeceğim bişey var iki küçük çocuğu var ikiside ayaklarındaki çorapla wc ye giriyorlar balkona çıkıyorlar veee mutfak tezgahının üstüne çıkıyorlar kadın mutfaktayken o çocuklarda tezgah üzernd eoyalnoyolar ayaklarıyla basıyrlar sonra biz o teggahta keislen ekmeği hamuru yiyoruz sonra yemek yediğimiz masaya çıkıyorlar anneleri ise gayet normal karşılıyor hatta masanın üstünde oynuyor onlarla ve yine aynı masada yemek yiyoruz. sizce normal mi bu ? yani sonuçta o ayaklar her yere basıyorve sonra hoop yemek yediğimiz yerlere değiyor. ben çok tiksiniyorum ama dediğim gibi kadın titizliği ile hava bile atıyor benimkadar temizi var mı bu ailede diye. uyarmalı mıyım sizce ?

belki konuyla çok alakalı değil ama bişey danışmak istiyorum
benim yakından tanıdığım bi ev hanımı var titizliğiyle nam yapmış tüm ailde bu hanım
evine gittiğimde evet çok temzi pırıl pırıl evi bal dök yala. bense temiz sayılır ama titizlik derecesinde takıntılarım yoktur fakat dikatimi çeken ve benim asla tahammül edemeyeceğim bişey var iki küçük çocuğu var ikiside ayaklarındaki çorapla wc ye giriyorlar balkona çıkıyorlar veee mutfak tezgahının üstüne çıkıyorlar kadın mutfaktayken o çocuklarda tezgah üzernd eoyalnoyolar ayaklarıyla basıyrlar sonra biz o teggahta keislen ekmeği hamuru yiyoruz sonra yemek yediğimiz masaya çıkıyorlar anneleri ise gayet normal karşılıyor hatta masanın üstünde oynuyor onlarla ve yine aynı masada yemek yiyoruz. sizce normal mi bu ? yani sonuçta o ayaklar her yere basıyorve sonra hoop yemek yediğimiz yerlere değiyor. ben çok tiksiniyorum ama dediğim gibi kadın titizliği ile hava bile atıyor benimkadar temizi var mı bu ailede diye. uyarmalı mıyım sizce ?
Bu nasil bir temizlik anlayışıdır mideme kramplar girdi okuyunca.
O kadını fazla pofpoflamislar bence.
Siz onlaragidince cocuk öyle davraninca cocuğa söyler gibi yapın ' aaaa o çoraplara yerlerde geziyorsun Masaya cikmamalisin burada yemek yeniyor' bakalım annesi ne diyecek ? Daha sonra olayı daha rahat izah edersiniz.

Yüksek sıcaklığa dayanan bircok mikroplar var, mesela tuvalet pisliğinde üreyen rota virüsu gibi virüsler sıcakdan asla etkilenmez ve ancak kimyasal ile yok edilir. Özellikle tuvaletlerin kimyasal ile temizlenmesi lazımdır. Yerlerin temizliği deyip geçmeyin, eve uçarak mı geliyorsunuz, sokakda yürüyerek, insanlar sokaka tükürüyor ve her türlü pislik sokaklarda ve oradan da ayakkabılar ile evlerimizde.
Bu yüzden buhar gücüne pek güvenmeyin derim.

nasil gidiyo okul ozel hayat falan:23:simdi daha yogunsun galiba hic ugrayamiyosun:26:

Hiç sorma ablam sınav hazırlıklarına basladım artık nete bile girmiyorum bu aralar bi ugrayım dedimdi :1: Özel hayat iyi ya :16: Eğitim özel hayat karışık yürütmeye çalısyorummm :21::1: Öyle işte tatluş ne yapıyor :) hamile misin bağammm :16:

Hanımlar sizde hangi buharlı temizleyici var? ben fakirin profesyonelini aldım ikisi bir arada. O kadar para verdim ama mükemmel sonuçlar aldım diyemem :( sizler hangi alanlarda nasıl kullanıyorsunuz?

Back