güneşim, ben ersağa üye oldum. ersağla ilgili yorumları oku bence, araştırmadan bir şey alma. forumda organik bulaşık deterjanlarıyla ilgili bir başlık da var, orayı da oku. ondan sonra ersağ'da karar kılarsan ben senin üyeliğine vesile olabilirim, çünkü sponsor numarası isteniyor. henüz bulaşık deterjanını kullanmadım, dediğim gibi sadece banyo wc temizleyecisinden çok memnunum. memnun kalırsam tavsiye ederim tabi ki. diğer ürünleri bilmiyorum. baya araştırdım ve bunda karar kılınca diğerlerini unuttum tabi ki
ersağ kullandıktan sonra alerjisi hafifleyenler varmış, netteki yorumlarda görmüştüm. alerjiye yatkınsan organik kullanmaya özen göster, kimyasallara daha duyarlı oluyorlar çünkü. dediğim gibi araştır, ben durduk yere şu markayı kullan diyemem, çünkü denediğim bir marka yok. ama ersağa karar kılarsan yardımcı olurum. istanbuldaysan organik pazarlardan da bulabilirsin bence, clar diye bir markayı da övüorlardı sanki burda. kandırılmayalım da, ben en çok ondan korkuyorum. malum artık her şey bitkisel organik oldu