• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
gunaydin canim iyiz sen nasilsin:16:

koce kisisi kim yahu:26:

aaa bak bu yilbasi menusu super fikir:46:yapariz benim yapicagim yemekler her ne kadar kendi mutfagimizdan bile olsa belki icinde begendikleriniz cika bilir
ee ne de olsa damak zevklerimiz bir:16::16:
bu arada bi kac gune cok guzel yilbasi salata tarifleri yazicam bekleyin cok sekerler:16::16::16:

gecmis olsun canim havalar sogudu hemen basladi gripler falan:26:

ooo baya buyumus kiz:nazar:
gecen sordum ama gormedin heralde cinsiyeti falan belli mi kuzunun doktora gittin mi:nazar::16:

azerincim asayfalar bazen çok hılı ilerliyo takip edemediğim için hızlı hızlı geçiorum ondan görmemişimdir
doktora gittim canım dr erkeğe benzetiorum fakat emin diilim bir ay sonra kesin sonuç söleyebilirim ama erkek gibi dedi:)

Hanımlar sizde hangi buharlı temizleyici var? ben fakirin profesyonelini aldım ikisi bir arada. O kadar para verdim ama mükemmel sonuçlar aldım diyemem :( sizler hangi alanlarda nasıl kullanıyorsunuz?
canım ben alf aldım.aslında ihlas istiyordum ama pahalıydı.iyi çıkmazsa üzülürüm diye onu almadım.ben yerlerde fırında ve camda denedim,çok memnun kaldım.yanında birde dezenfektan verdiler.yerler için.gayet başarılı;)

Yüksek sıcaklığa dayanan bircok mikroplar var, mesela tuvalet pisliğinde üreyen rota virüsu gibi virüsler sıcakdan asla etkilenmez ve ancak kimyasal ile yok edilir. Özellikle tuvaletlerin kimyasal ile temizlenmesi lazımdır. Yerlerin temizliği deyip geçmeyin, eve uçarak mı geliyorsunuz, sokakda yürüyerek, insanlar sokaka tükürüyor ve her türlü pislik sokaklarda ve oradan da ayakkabılar ile evlerimizde.
Bu yüzden buhar gücüne pek güvenmeyin derim.

kimyasal kullanmak istediğimiz için buharlı makineler kullanmak istiyoruz. Tabii ki tuvaleti klozeti kimyasal ile temizlemek lazım genelde tehlikeli virüsler zaten tuvalette bulunur hastalık yapar ama yerler için aynı şey söz konusu değil evin dışında çıkartıyoruz ayakkabılarımızı direk silip direk ayakkabılığa koyarm. Sonuçta evde sokakta gezdiğimiz ayakkabılarla dolaşmıyoruz salonumuzda mutfağımızda benim eşim kimya mühendisi her seferinde yerler için parke temizleyiciler ve çamaşır suları kullanmamı sevmiyor kokusu biel tıkmaya yetiyor. Hiç kullanmamak değil en aza indirmek istiyoruz.

canım ben alf aldım.aslında ihlas istiyordum ama pahalıydı.iyi çıkmazsa üzülürüm diye onu almadım.ben yerlerde fırında ve camda denedim,çok memnun kaldım.yanında birde dezenfektan verdiler.yerler için.gayet başarılı;)

bende alfı merak ediyorum şahsen..

Ben bugün ev işlerinden oğlumdan fırsat bulup gelemedim yatmadan bi yazıp kaçayım saat çok geç oldu çünkü...

Banyomu her yerini parlattım.sonra mutfağımı topladım.evi süpürdüm yemek yaptm.mantı...şimdide beyazlarım makinede kalıp sabunu denedim ama makinem rresmen camının önüne attı sabunları kabul etmedi:9: bende toz sabun döktüm gündüzden beklettim şimdi tekrar açtım makineyi sabahta ascm beyazlarımı...çok yoruldm kızlar..

İyi geceler yarında kocam evde daha fazla iş çıkar bana hadi bakalım bayyyyy

demlik.gif

ben geldim kizlar :3::3::3:islerimi bitirip oyle geldim:32:
bulasiklari yikadim
mutfak dolaplarinin kapaklarini sildim
mutfagin duvari yine leke olmus onu sildim
copu topladim balkona biraktim
mutfagi salonu supurdum
yatagimi topladim
camasirlari katladim
yeni camasirlar attim makineye
cayimi da ictim
bu gun bi isim kalmadi yemegim de dunden vardi:32::32::32:
belki utu yaparim:37:

oo hosgeldin yelizim:16:nasilsin bu sabah sizinle gune baslamak cok guzel:16::16:
cayin da harika gozukuyo:126:

hoşbulduk azerinim
:16:sabah sabah ne hoş sözler bunlar :17:teşekkür ederim:16:
bu sabah bomba gibiyim
:46:dün akşamdam sabaha hiçbir iş bırakmadımm :46:oturuyorum öyleee:34:
afiyet bal şeker olsun tatlımmm
:16:

bulasiklari yikadim
mutfagi salonu supurdum
yatagimi topladim
camasirlari katladim
cayimi da ictim

maşallah hamarat hatuna:nazar::nazar::nazar:

azerincim asayfalar bazen çok hılı ilerliyo takip edemediğim için hızlı hızlı geçiorum ondan görmemişimdir
doktora gittim canım dr erkeğe benzetiorum fakat emin diilim bir ay sonra kesin sonuç söleyebilirim ama erkek gibi dedi:)
demek erkege benziyo kuzu:16::16::16:oy oyy yirim onu:nazar:aslinda saglikli olsun da cinsiyeti ne olursa olsun:16:
Ben bugün ev işlerinden oğlumdan fırsat bulup gelemedim yatmadan bi yazıp kaçayım saat çok geç oldu çünkü...

Banyomu her yerini parlattım.sonra mutfağımı topladım.evi süpürdüm yemek yaptm.mantı...şimdide beyazlarım makinede kalıp sabunu denedim ama makinem rresmen camının önüne attı sabunları kabul etmedi:9: bende toz sabun döktüm gündüzden beklettim şimdi tekrar açtım makineyi sabahta ascm beyazlarımı...çok yoruldm kızlar..

İyi geceler yarında kocam evde daha fazla iş çıkar bana hadi bakalım bayyyyy
canim sen uyumuyosun galiba saate baksana:53:
valla helal olsun iki arada bi derede manti da mi yaptin:46::46:
senin makina alismamis sabuna :9:

günaydın azerinim :3::3::3:ben kalktım çayımı demledim :21::21::21:sizi bekliyorum nerdesiniz :30::30::30:

çok güzel gözüküyorr :5:

bulasiklari yikadim
mutfagi salonu supurdum
yatagimi topladim
camasirlari katladim
cayimi da ictim

hoşbulduk azerinim
bu sabah bomba gibiyim

ohh kızlar işler bitmiş çatın keyfinizi bakalımm bende işyerinde akşamın işlerini kurayım kafamda. Bu akşam kaynanama gidicez, yemeğim var dünden kuru fasulye yaptım yanıda gidince bir pilav, turşu tamamdır. Ütülerim var benimde onlar yapılacak. Birde banyomun dolabını silicem düzenlicem.

ohh kızlar işler bitmiş çatın keyfinizi bakalımm bende işyerinde akşamın işlerini kurayım kafamda. Bu akşam kaynanama gidicez, yemeğim var dünden kuru fasulye yaptım yanıda gidince bir pilav, turşu tamamdır. Ütülerim var benimde onlar yapılacak. Birde banyomun dolabını silicem düzenlicem.

afiyet olsun tatlımm:16::16::16:

hoşbulduk azerinim
bu sabah bomba gibiyim
masallah bak hep boyle ol :46:simdi sen uyusup kalirsin bu gun pc basinda:1:e olsun bu gunluk:9::9:

gunaydin canim sen okulda ogretmenmiydin:26:
e kaynanaya gidicekseniz yemegi orda yersiniz iste:9:
kuzum pasta tarifi istemishsin sanirim kizimi oglen uykusuna yatirip yazarim tarifi:16:

sagol kuzum:17:
ee senin ne isin var bu gun
dun gardroplari katladin mi:27:

evet canım
:46::46:katladım düzenledim çarşaflarımı düzenledim :46::46::46: amaşır yıkadım astım kuruyanları yerleştirdim akşam yemeği yaptım patlıcan musakka pilav sonra bulaşıkları yıkadım evi toparladım banyo yaptım ve pilim bitti hemen uyumuşum saat 1 e geliyordu

afiyet olsun tatlımm:16::16::16:

sağol canımmm.. :16:

masallah bak hep boyle ol :46:simdi sen uyusup kalirsin bu gun pc basinda:1:e olsun bu gunluk:9::9:

kuzum pasta tarifi istemishsin sanirim kizimi oglen uykusuna yatirip yazarim tarifi:16:

yok canım değilim ben Eskişehir'de üniversitede yabancı dillerde kütüphane sorumlusuyum ama belli de olmuyor mesela 8 ay kadar müd. yard. sekreterliğide yaptım burada her an her yerd olabiliyoruz oradan bir bayan doğum iznine ayrılmıştı geldi bende kendi yerime geri dndüm yalnızım buradaki beyi aldılar yanımdan başka yere verdiler bazen öyle yoğun oluyor kii.

Sağol canım ya unutmamışsın teşekkür ederim.. Yılbaşında pastayı kendim yapayım diyorum.. :16:

aşk olsun azerinim yaa:14::14::14:
biraz sonra kalkıcam süüpürge açıcam saat biraz geçşin onu bekliyorumm
:27::27::27:

kızlar günaydın ben geldim:16:
dün misafirlerimi çok güzel bi şeklde agırladım yolculadım alnımın akıyla çıktım işin içinden kayın validemi arıyıp beni övmüşler çok memnun kaldıklarını söylemişler ee bende çok mutlu oldum tabi:16::16:
şu saate kadar güzel bi uyku çektim baya yorulmuşum üst üstte misafir agırlamak baya yordu beni bugün hiç bi işim yok kendime tatil günü ilan ettim kendimle ilgilenicem:27::27::27:

Back