- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.661
kizlar ben kacar islerim bitmisti bi tek yemek kaldi
cadi uyanmamishsa bi dus aliyim ben
cadi uyanmamishsa bi dus aliyim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocaman bir maşallah diyorum sana azerinimm
canım iyileşmedi daha öksürüyor eşim gelicek dr.a götürücez
bende iyiyim canım bebişimle uğraşıyorum canım kaç gündür yılbaşına enerjin klalmıcak kuzum senin
aaa niye canim ne dedi de kizdirdi seni:26:
askitom sonunda camasir suyuyla akraba olucaksiniz
nesi var kucuk kuzunun canim:26:topigin butun bebeleri hasta
vuslatim avatari nerde yaptin cok guzel soyle de ben de yapiyim
geçmiş olsun cnm ya rabbim şifasını verir inş.
aynen öyle walla ben yılbaşını unutmuşum bile misafirlerim gitsin kendime zaman ayırıcam bol bol
kizlar iste yilbasi agacimiz
isiklari da var ama oyle cekince foto guzel cikmiyo
Eki Görüntüle 586029
bu da kapi susumuz
Eki Görüntüle 586030
bu da kizimin dogum gunu icin yaptigim pasta ustunden aylar gecti ama telde gorunce ekliyim dedim
Eki Görüntüle 586032
çok öksürüyor tatlım uyuyamıyor kuzum öksürüktensorma canım kış geldi başladı hastalıklar benim kuzular hassas zaten birinde alerji astım kızlarda bronşt var üşütmeye gelmiyorlar hemen yatak döşek oluyorlar:2:
tatlım online resim düzenleme sitesinden yaptım Online Mükemmel Resim Düzenleme Programları burdan azerinim
bende bende oksurukten kurtulamıyommm uyuyamıyorum kabus olduu artık esim diyer sen zaten cocuksun bebege nası bakacan dıyorrr evde de bır suru ıs varr yahuuu bu temilk malzemelerınden favoorı markalarınız var mı kıslarrrr
evet canımmm gayet açıkkk ben calgon kullanmıyorum ama almak lazımmmmTemizlik Markalarındann Ne İçin Mesela ??
Ben Sayim Sanaa Bulaşıklarım için Fairy ve Domestos.
Ocağımı ve dolap yüzlerini Silmek için Marc Mutfak
Banyo wc temizlemek için . Marc Banyo , Ve Cif krem.
Çamaşırlarımı Yıkamak için( Renkliler) : OMO ,Kosla Vanish Leke Çıkarıcı Ve Calgon. Yumuşatıcı olarak Yumoş Pembe.
Yine çamaşırlar için (Beyazlar) : Ariel Dağ esintisi, Kosla vanish Kristal beyaz ve Calgon.Yumuşatıcım aynı Yumoş.
Ve perdelerim İçinde Kosla Vanish Tül Kullanıyorumm. Yeterince açıklayıcı oldumu Bilmiyorum
GECMİŞ OLSUN CNM bende ılac vermedım ınatla ama oksurugu falan arttık mecbr bu hafta antıbıyotıge basladım
burcuhayal, bence bir organik bulaşık deterjanı alıp kullanmaya başla. dünkü okuduğum bir yazıya göre kimyasal bulaşık deterjanları en fazla boğaz hastalıkları yapan sebeplerdenmiş. bir denemeni tavsiye ederim bu arada ben ersağ'ın deterjanlarını hayatıma sokmaya çalışıyorum organik diye :44: banyo wc temizleyicisinden çok memnunum şimdilik, pas lekesi gibi lekeleri bile yok ediyor diğerlerini henüz kullanmadım
teşekkür ederim güneş bacım.grip nezle gibi rahatsızlıklarda ilaç kullanımı çocuğun bünyesini zayıflatıyor,hastalıklara karşı dirençsiz hale getiriyormuş. onun için ilaç kullanmaya çekiniyorum açıkçası. öksürük için ben elma çayı yaparım süper etki ediyor bi zararıda yok hem.elmayı doğrayıp suyun içinde 4 dakika kaynatıyorum snra içine tarçın atıp suyunu bal,pekmez ile tatlandırıp 1 bardak içiriyorum.mükemmel bi etkisi var tavsiye ederim
bende mı yapsam aceppp:26:kebdumeee 1 haftadır cekıyorum ıhlamur,ballı limonlu çay ve şurup içiyorum ama gecelerı fena vuruyor
hıımmmmmm nerde satılıyor bıde frosh var bak oda orgaık urunler cıkarmıs
burcuhayal, bence bir organik bulaşık deterjanı alıp kullanmaya başla. dünkü okuduğum bir yazıya göre kimyasal bulaşık deterjanları en fazla boğaz hastalıkları yapan sebeplerdenmiş. bir denemeni tavsiye ederim bu arada ben ersağ'ın deterjanlarını hayatıma sokmaya çalışıyorum organik diye :44: banyo wc temizleyicisinden çok memnunum şimdilik, pas lekesi gibi lekeleri bile yok ediyor diğerlerini henüz kullanmadım
teşekkür ederim güneş bacım.grip nezle gibi rahatsızlıklarda ilaç kullanımı çocuğun bünyesini zayıflatıyor,hastalıklara karşı dirençsiz hale getiriyormuş. onun için ilaç kullanmaya çekiniyorum açıkçası. öksürük için ben elma çayı yaparım süper etki ediyor bi zararıda yok hem.elmayı doğrayıp suyun içinde 4 dakika kaynatıyorum snra içine tarçın atıp suyunu bal,pekmez ile tatlandırıp 1 bardak içiriyorum.mükemmel bi etkisi var tavsiye ederim
yap yap iyi gelir. ya kusura kalba bacı ama senin şu avatar ... yani... bakınca utanıveriym.değiştirme şansın varmı