• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kocaman bir maşallah diyorum sana azerinimm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım iyileşmedi daha öksürüyor eşim gelicek dr.a götürücez

bende iyiyim canım bebişimle uğraşıyorum canım kaç gündür yılbaşına enerjin klalmıcak kuzum senin

geçmiş olsun cnm ya rabbim şifasını verir inş.
aynen öyle walla ben yılbaşını unutmuşum bile misafirlerim gitsin kendime zaman ayırıcam bol bol:27::27:

aaa niye canim ne dedi de kizdirdi seni:26:

ya cnm cok uzun burda anlatması zor aslında bııs yokken hıc olmdık sert konustu alısık deılımm bukdr sert tepkılerı olmazıd u son zamnrldaa cok kzıdımmm yanı ortada ykken pazr gunumzz rezıl oldu:(:( peff evllılıkk cok zoryaaa

nesi var kucuk kuzunun canim:26:topigin butun bebeleri hasta:1:

çok öksürüyor tatlım uyuyamıyor kuzum öksürükten:25:sorma canım kış geldi başladı hastalıklar benim kuzular hassas zaten birinde alerji astım kızlarda bronşt var üşütmeye gelmiyorlar hemen yatak döşek oluyorlar:2:
vuslatim avatari nerde yaptin cok guzel soyle de ben de yapiyim:16:

tatlım online resim düzenleme sitesinden yaptım Online Mükemmel Resim Düzenleme Programları burdan azerinim:40:

geçmiş olsun cnm ya rabbim şifasını verir inş.
aynen öyle walla ben yılbaşını unutmuşum bile misafirlerim gitsin kendime zaman ayırıcam bol bol:27::27:

sağol tatlım kışın gelmesini hiç istemiyorum bu yüzden:18:ayır tabii canım hep iş hep iş, kendimizede vakit ayırmak lazım dimi ama:108:

çok öksürüyor tatlım uyuyamıyor kuzum öksürükten:25:sorma canım kış geldi başladı hastalıklar benim kuzular hassas zaten birinde alerji astım kızlarda bronşt var üşütmeye gelmiyorlar hemen yatak döşek oluyorlar:2:

tatlım online resim düzenleme sitesinden yaptım Online Mükemmel Resim Düzenleme Programları burdan azerinim:40:

bende bende oksurukten kurtulamıyommm uyuyamıyorum kabus olduu artık esim diyer sen zaten cocuksun bebege nası bakacan dıyorrr evde de bır suru ıs varr yahuuu bu temilk malzemelerınden favoorı markalarınız var mı kıslarrrr

Son düzenleme:
bende bende oksurukten kurtulamıyommm uyuyamıyorum kabus olduu artık esim diyer sen zaten cocuksun bebege nası bakacan dıyorrr evde de bır suru ıs varr yahuuu bu temilk malzemelerınden favoorı markalarınız var mı kıslarrrr

Temizlik Markalarındann Ne İçin Mesela ??

Ben Sayim Sanaa :16::16: Bulaşıklarım için Fairy ve Domestos.

Ocağımı ve dolap yüzlerini Silmek için Marc Mutfak:10:

Banyo wc temizlemek için . Marc Banyo , Ve Cif krem.

Çamaşırlarımı Yıkamak için( Renkliler) : OMO ,Kosla Vanish Leke Çıkarıcı Ve Calgon. Yumuşatıcı olarak Yumoş Pembe.

Yine çamaşırlar için (Beyazlar) : Ariel Dağ esintisi, Kosla vanish Kristal beyaz ve Calgon.Yumuşatıcım aynı Yumoş.

Ve perdelerim İçinde Kosla Vanish Tül Kullanıyorumm. :52::52: Yeterince açıklayıcı oldumu Bilmiyorum:16::16:

burcuhayal, bence bir organik bulaşık deterjanı alıp kullanmaya başla. dünkü okuduğum bir yazıya göre kimyasal bulaşık deterjanları en fazla boğaz hastalıkları yapan sebeplerdenmiş. bir denemeni tavsiye ederim :31: bu arada ben ersağ'ın deterjanlarını hayatıma sokmaya çalışıyorum organik diye :44: banyo wc temizleyicisinden çok memnunum şimdilik, pas lekesi gibi lekeleri bile yok ediyor :53: diğerlerini henüz kullanmadım :31:

Temizlik Markalarındann Ne İçin Mesela ??

Ben Sayim Sanaa :16::16: Bulaşıklarım için Fairy ve Domestos.

Ocağımı ve dolap yüzlerini Silmek için Marc Mutfak:10:

Banyo wc temizlemek için . Marc Banyo , Ve Cif krem.

Çamaşırlarımı Yıkamak için( Renkliler) : OMO ,Kosla Vanish Leke Çıkarıcı Ve Calgon. Yumuşatıcı olarak Yumoş Pembe.

Yine çamaşırlar için (Beyazlar) : Ariel Dağ esintisi, Kosla vanish Kristal beyaz ve Calgon.Yumuşatıcım aynı Yumoş.

Ve perdelerim İçinde Kosla Vanish Tül Kullanıyorumm. :52::52: Yeterince açıklayıcı oldumu Bilmiyorum:16::16:
evet canımmm gayet açıkkk ben calgon kullanmıyorum ama almak lazımmmm
bende bulşık için prill hijyen makına için calgonit
çamaşır:persil sıvı beyaz ve renklı siyahlar için perwoll yumuşatıcı vernel mor
yersil:domestos yenı cıkan gercek cok gusel
çamasır suyu domestos kar beyazı
banyo için:cif ve mr musle
tuvalet tabletı breff top gıbı olanlar
toz almak için:pronto toz savar
camsil,asprin v.s:21::21::21::21:

Son düzenleme:
GECMİŞ OLSUN CNM bende ılac vermedım ınatla ama oksurugu falan arttık mecbr bu hafta antıbıyotıge basladım:(

teşekkür ederim güneş bacım.grip nezle gibi rahatsızlıklarda ilaç kullanımı çocuğun bünyesini zayıflatıyor,hastalıklara karşı dirençsiz hale getiriyormuş. onun için ilaç kullanmaya çekiniyorum açıkçası. öksürük için ben elma çayı yaparım süper etki ediyor bi zararıda yok hem.elmayı doğrayıp suyun içinde 4 dakika kaynatıyorum snra içine tarçın atıp suyunu bal,pekmez ile tatlandırıp 1 bardak içiriyorum.mükemmel bi etkisi var tavsiye ederim

burcuhayal, bence bir organik bulaşık deterjanı alıp kullanmaya başla. dünkü okuduğum bir yazıya göre kimyasal bulaşık deterjanları en fazla boğaz hastalıkları yapan sebeplerdenmiş. bir denemeni tavsiye ederim :31: bu arada ben ersağ'ın deterjanlarını hayatıma sokmaya çalışıyorum organik diye :44: banyo wc temizleyicisinden çok memnunum şimdilik, pas lekesi gibi lekeleri bile yok ediyor :53: diğerlerini henüz kullanmadım :31:

hıımmmmmm nerde satılıyor bıde frosh var bak oda orgaık urunler cıkarmıs

teşekkür ederim güneş bacım.grip nezle gibi rahatsızlıklarda ilaç kullanımı çocuğun bünyesini zayıflatıyor,hastalıklara karşı dirençsiz hale getiriyormuş. onun için ilaç kullanmaya çekiniyorum açıkçası. öksürük için ben elma çayı yaparım süper etki ediyor bi zararıda yok hem.elmayı doğrayıp suyun içinde 4 dakika kaynatıyorum snra içine tarçın atıp suyunu bal,pekmez ile tatlandırıp 1 bardak içiriyorum.mükemmel bi etkisi var tavsiye ederim

bende mı yapsam aceppp:26:kebdumeee 1 haftadır cekıyorum ıhlamur,ballı limonlu çay ve şurup içiyorum ama gecelerı fena vuruyor

hıımmmmmm nerde satılıyor bıde frosh var bak oda orgaık urunler cıkarmıs

frosh u duymadım, burda araştırdım araştırdım en sonunda ersağı bulabildim, üye oldum :44: froshu hiç görmedim ama, amway var, akar mı öyle bir şey var, forever var. ersağ temsilciler yoluyla satılıyor, ama bayilikleri de var galiba. yaşadığın şehir büyükse kesin vardır. bence memnuniyet derecelerini araştırıp bir tane organik ürüne başla bulaşıklar konusunda. astıma, alerjiye de iyi gelen ürünler organikler. ben artık kimyasal kullanmak istemiyorum. içinde slpp midir nedir o maddeden, fosfattan, parabenden, silikondan olmayan ürünlere bakıyorum. ki benim herhangi bir şikayetim de yoktu. araştırmaya ilk defa kullanmaya başladığım bulaşık makinemden çıkan şeylerin ağzı kapalı olduğu halde, bir süre sonra kullanmazsam dibinde toz gibi tortu oluşmasından sonra başladım. kandırılmış hissettim kendimi :50:

froshla ilgili de sadece kkda bulabildiğim bilgiler, daha demin baktım da. ulaşman mümkünse onu da deneyebilirsin. umarım sağlığınıza ve size biraz yardımım dokunmuştur, en azından fikir vermiş oldum :16:

istanbuldaysan macrocenter diye bir site satışını yapıyormuş, şimdi buldum :31: neyse konuyu böldüm, kusura bakmayın hanımlar. hoşçakalın :16:

yaa benımde bogazım hep yaraaaaa eskıden bukadr olmazdı zaten allerjık bunyeye sahıbım evde 1 senelık bulasık deterjanı var ama su bıtkısel markalrdan banada soylersenız en azınddan cocugumuda korumuss olurum bu konuuudan bahsettgınızz ıyı oldu:(

cnm bıtkısel coks ey denıyorum ama bunuda denerım mutlakaaa bende beklıyorm 1 hafta 2 hafta hastlk gecmezse mecbur ılac baslıyorum cunuu ılerlersee oksurugu daha kotu oluyorr bu hafta dus bıle aldıramadm baya kotydu baklm hafta ıcı artık

yap yap iyi gelir. ya kusura kalba bacı ama senin şu avatar:17: ... yani:17:... bakınca utanıveriym.değiştirme şansın varmı

haha bacum degsıtrmez seksuu hanım o :):)):):24::24::27:

Back