Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

tuz lambasını duymuştum..
umarım gerek kalmaz ve eses'e taşınırız :))

hiç birini sevmiyorum,şimdi birde canavarım var 20 aylık,yapsakta sil baştan alt üst ediyor.

Tam coşma zamanları artık dur durak bilmez Allah kolaylıklar versin

Kızlar bu arada ben böyle deterjanlara falan çok meraklıyımdır sizdende öğreneyim
Mesela bulaşık deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz?
Mutfakta, banyoda temizlerken hangi deterjanları kullanıyosunuz?
Çamaşırlarınızda hangi deterjanları kullanıyosunuz? Renkliler ve beyazlar için ayrı ayrımı?
Birde çamaşır makinesine beyazları attığınızda çamaşır suyuda döküyomusunuz deterjan gözüne? Cevaplarsanız bi ara sevinirim

Amin canım inşallah, çok sağol
Oh ne güzel :) Bu aralar topic sessiz, aşkın kayınvalidesi geldi giremiyo, azerinde kayınvalidesinin yanına gidecekmiş
Buraları ıssız bırakmamak gerek

maşallahh kayınvalideler gelinleri boş bırakmıo:)
ıssız brakmayız inş. topiğ bizde emanete iyi bakarz :)
hosgeldiniz bacilar
kusura bakmayin aksam ugradim ama topige bi seyler oldu giremedim
aksam benim kizin camasirlarini yikadim utuledim hazir koydum
bu gun de ayakkabi almaya gidicem sonra gelip evi dip kose temizlicem
agda yapicam
tirnaklarima oje surucem
boyle iste
aaaaa o kadar soguk mu havalar kiz
Evet geneli öyle herhalde bu aralar epey serin :)
Bu arada ne alaka diceniz ama totomda sivilce çıkmış şimdi farkettim oturamıyorum yaa
sivilce mi cikmis
hosgeldin canim aramiza
kuf lekesi eger beyaz havludaysa kaynat havlularini klor falan dok cikiyo
ama renkliyse malesef zor
hiç birini sevmiyorum,şimdi birde canavarım var 20 aylık,yapsakta sil baştan alt üst ediyor.
sen de hosgeldin ilaydabenim de kizim 20 aylik bu arada

canim malesef ben bulasiklari elimde yikiyorum
temizlik malzemesi olarak Net(tuz ruhu) var siz de varmi bilmiyorum ama tuvalete yatmadan once dokuyorum yarin sabah kirlerin kopurup ciktigini goruyorum hakikaten cok guzel
bi de comet var onunla ovarim lavaboyu falan
camasir makinesine camasir suyu dokmuyorum ama merak ediyorum doken var mi:26:
camasirlari ariel le yikiyorum beyazlara ayri renklilere ayri

slm arkadaşlar bi sorum var yardımcı olursanız sevinirim bugün ayrıntılı bi ev temizlik işim var fakat benim koltukarım krem rengi onlarıda temizlemek istiyrm kumaşı silinebilir kumaş sizcedeterjan ne kullanmalıyım loc düşünyrm ne dersiniz????

merhaba canim hosgeldin ben hic loc kullanmadim ama vanish kullandim guzel
bazen sampuanli suyla da siliyorum

bi de beyaz kalip sabun ve tul parcayla ovarsaniz o da tertemiz yapiyo
sonra suyu makineyle cekicekmisin??

Son düzenleme:

ben çamaşır suyunu sadece klozeti temizlemekte kullanıyorum onun haricinde hiçbir yere koymuyorum. çok zehirli birşey çamaşır suyu yaa uzmanlar hayatımızdan çıkarmamız gerektiğini söylüyorlar. ama malum tuvalette çok kötü mikroplar olabiliyor orası için şart maalesef. bulaşık deterjanı olarakta bingo softun pembe olanını kullanıyorum. hem çok güzel kokuyor hem iyi çıkartıyor hemde ellere çok iyi geliyor. bu arada daha önce fairy ve prill kullandım ama bingo softun beyazı ve pembesi çok başka. mutfakta tezgah için falan cilit bangin mutfak için olanını banyo lavabosu ve küveti içinde cillit bang banyo için olanını kullanıyorum. ama benim evim laminant hem iyi leke çıkartan hem parlak gösteren hemde güzel kokan bir yer temizlik deterjanı istiyorum.ayrıca banyodaki yer fayansları içinde bir deterjan arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar. siz ne kullanıyorsunuz acaba?? çamaşırlarda da her ikisi içinde bingo kullanıyorum yumuşatıcı olarakta yumoş. bebeğim için ama omo baby ve dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum.

ben fairy kullaniyorum fena degil
bingoyu da denemek lazim bu kadar anlattigina gore
valla tatlim ben net kullaniyorum fayanslar icin falan piril piril oluyo ama burdaki bazi markalar turkiyede yok

hosgeldin bacim gel gel
benim bulasik makinem ay sonu gelecek o yuzden elimde yikiyorum malesef
keske sihirli olsam diyorum hep bi parmakla hepsini halletsem

hoşbuldum canım saol.
ayy bulaşık makinemin bozulduğunu düşünemiyorum bile yanarım valla inş seninkide bir an önce düzelir.
aynen bende öyle olsam ya da bir temizlik yapsam mesela 1 ay pislenmeden kalsa diyorum

dimi cok sey mi istiyoruz sanki
yok bacim benim bulasik makinesi bozulmadi daha bu ay alicam makineyi

hosgeldin canim
aa ne diyosun cidden mi
Allahdan benim heruf oyle degil
ama annem cildirticak beni

ya çok bunaldım... asıl derdim yemek.. temizlik hallediliyor ev küçük ama ne pişireceğimi şaşırıyorum.. adama soruyorum farketmez diyor ama asla beğenmiyor... her gün et ister.. hamur işi olacak,

ay erkek anaları allah aşkına çocuklarınızı alıştırmayın böyle..

bizimki köy çocuğu.. anası her sabah gün ağarmadan kalkar gözlemeleri çörekler yaparmış sıcak sıcak yesin okula gitsin diye..şimdi kahvaltıyı bile beğenmiyor.. her gün her gün aynıymış.. tevbe tevbeee... bıkmış yumurta çeşitlerinden..ay zaten gece yatmıyor bebeğim bir de sabahın nurunda kalkıp sana hamur mu açayım...

ben de ne doluymuşum:))

benim yerimde olsanız çıldırırdınız demek ki... köyde öğretmen lojmanında kalıyoruz.. tüm kış sular dondu, köy çeşmesinden su çektim.. bulaşık makinem yok zaten mutfak küçük... çamaşır makinesine deterjan gözünden güğümle su dökerek yıkıyordum... oda küçük, 2 çekyat var.. çamaşır askılığı koyacak yer yok. zaten soba vardı. çekyatın birini çarşaf serip çamaşırları kurutuyordum. bebeğim yeni doğmuştu.......

üff geri gelmesin o günler..

şimdi su akıyor şükür.. bahçem yeşerdi, çileklerim çıktı keyfim yerinde. bulaşığı elde yıkıyorum ama zaten ev hanımıyım şuan. sorun olmuyor

ben fairy kullaniyorum fena degil
bingoyu da denemek lazim bu kadar anlattigina gore
valla tatlim ben net kullaniyorum fayanslar icin falan piril piril oluyo ama burdaki bazi markalar turkiyede yok

evet net markasını burada görmedim hiç görürsem alırım bende. sen azerbeycandasın galiba değil mi ??

laminat parke temizliğinde beyaz sirke, alkol ve suyu hepsinden birer bardak olmak üzere karıştırıyormuşsun sonra içine 3 damla normal buşalık deterjanı damlatıyormuşsun, çok iyi oluyormuş ama ben daha denemedim çünkü beyaz sirkem yok, inşallah kötü kötü kokmuyordur

dimi cok sey mi istiyoruz sanki
yok bacim benim bulasik makinesi bozulmadi daha bu ay alicam makineyi

anladım canım o zaman şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…