-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Benimde kafama göre çünkü eşimin iş düzeni karışık bende ona uyuyorum
benimde ayni
su toz isine sasirdim ya hergun hergun tozmu alinir ben haftada bir aliyorum :26:
hosgeldin tweetyazerinnn topigin hayirli olsun baci ne zaman actin kiz iki ara bi derede daha yeni gordum,
bana kalirsa ben hic bir ev isini sevmemama titizimdir rahat edemem,
en cok utu yapmayi sevmiyorum birde toz almak
yemek yapmayi becerebilsem sevcemde bi turlu tutturamiyorum,
bulasik yikamayi severim camasirida yikamayi severimde katlamayi sevmem
wc banyo hergun temizlemekten biktim ama mecbur,
daha neler neler yazsam roman olur zaten ben ankette hepsini sevmiyorum olarak isaretledim
malesef evettozlari hergunmu aliyorsunuz :26::26:
Türkiye'nin tozu bitmezBabam Almanyaya gittiğinde hiç toz yok yerler falan tertemiz diyodu, ben evde siliyorum arkamı dönüyorum tozlar birikmeye başlıyo
hosgeldin ikizimBen ütü yapmayı sevmiyorum..ama yemek ve pasta yapmayı çok seviyorum
aynen bacim ben de bulasik yikamaktan nefret ederimBenm temizlik gunum cumartesi
Bende temizlik hastaligi var fakat bulasik yikamaktan nefret ediyorumm
selam kızlar
ev işlerinin coğunu sevmiyorumhaftada 1 evi süpürür siler,toz alırım
çalışırken daha da zor oluyordu artık evdeyim ev işlerine ısındım birazcık
azerinnn ben burayı yeni gördüm ben ütüden nefret ederim gerçi şimdi çok işi yapamıyorum yaşlandım ama temizlik yapmaya bayılırım evde kimse olmayacak ben deli gibi temizlik yapacam halı silmek hariç
ben hiçbirini sevmiyorum yaakeşke yardımcı bir bayan tutsak o yapsa yine ilerinde en yakın olduğum bulaşık sanırım ama onuda makine yıkıyor zaten hep ben tezgahı siliyorum bir
gunaydin bebeler 7verengul ask ask ask
bu gun pek bi isim yok zor isi yarina sakladim diger gun koye gidicem ya evi dip kose temizliyip oyle gidicem
yemek
bi de bol bol utu yapicam bu gun
bi de tuylerimi alicam
Bu arada ütü yaparken ütü suyuna yumuşatıcı katıp ütülemeyi denedim..
Önce tersinden ütüledim giysileri leke bırakırsa diye ama hiiç leke falan yapmadı çokda güzel koktu.
Fakat şöylede birşey var ütüye her ütü yapışınızda koyarsanız güzel bi fikir ancak birinde yumuşatıcı ekleyip diğer ütü yapışınızda eklemezseniz ütüden acayip kötü bi koku geliyo
nasil yumusatici cnm ? :26: normal camasir makinasina koydugumuzdanmi :26:
Evet canım bildiğimiz yumuşatıcı :) Öyle di duyum almıştım çok güzel kokuyo çamaşırlar falan demişlerdi bende denedim. Gerçekten güzel oluyo, çok hoş ve kalıcı kokuyo. Tabi çok koymuyosun azbişey suyuna damlatıyosun
aa niye noldu acaba buzdolabina:26:Bende bugün yerleri süpürdüm, toz aldım..
Dün yaprak sarmıştım bugün onu pişirdim...
Bugün yemek yapmıycam dün türlü, pirinç pilavı ve çorba yapmıştım onlardan var bugün onları bitiricez
Buzdolabımda bi sorun var anlamadım :26: Yoğurdu falan çok çabuk ekşitiyo, sebzelerim 1 hafta durmadan bozuluyoServisi çağrıcam daaaa bizim köye ne zaman gelir bilmiyorum
denenmistir diyosun yaniBu arada ütü yaparken ütü suyuna yumuşatıcı katıp ütülemeyi denedim..
Önce tersinden ütüledim giysileri leke bırakırsa diye ama hiiç leke falan yapmadı çokda güzel koktu.
Fakat şöylede birşey var ütüye her ütü yapışınızda koyarsanız güzel bi fikir ancak birinde yumuşatıcı ekleyip diğer ütü yapışınızda eklemezseniz ütüden acayip kötü bi koku geliyo
iyi günler hanımlarr:)
7verenGUL nasılsın ?
Selam kızlar
topik çok güsel olmuş yaa insanı işe iştahlandırıyor en azından beni
bazı zamnlar yerimden kalkmayı canım istemez fakat böyle iş yapanları okuyunca yada birisi temizlik yapıyor derse hemen iştahım gelir yapmaya başlarım bende
Herkes ütüden şikayet etmiş bende aksine ütü yapmayı çok severim ama bulaşıktan nefret ediyorum makineeye bile yerleştirmeyi sevmiyorum sırf mecburiyettenyoksa sileyim süpüreyim hatta tezgahı çamaşır suyuyla ovalayım dolapları sileyim ama bana bulaşık demeyin
aa niye noldu acaba buzdolabina:26:
ben de sulu kofte yaptim bol bol camasir yikadim bu gun
birazdan kizi parka yollayip utu yapicam yine
bavulumu hazirlicam
denenmistir diyosun yanitamam ben de yaparim
penyez bacim hosgeldin
ne zmandir ugramiyosun
tesekkür ederim cnmanneme söyliyimde denesin yada ben deniyim en iyisi
iyi günler hanımlarr:)
7verenGUL nasılsın ?