Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Azerincim hosbuldum su 1haftadir gelen gidenim bitmedi nete hic giremedim desem yeri.haftasonuda hava cok guzeldi piknik falan derken
Hic gelemedim buralara

7verengul iyiyim canim saolasin.test yaptin mi cnm var mi gebelik?

Canım test yapmama gerek kalmadan kırmızılarım geldiler malesef 5 gün gecikmiş reglim, sanırım stresten Eşimin varikosel olduğunu öğrenmiştik bu ay
Benim kırmızılar gelince eşimle hastaneden randevu aldık, varikosel ameliyatı olacak 19 haziranda hayırlısı bakalım :106:
Senin neden gelenin gidenin bitmedi? Hayırdır bir sebepmi vardı :)

hadi hayırlısı olsun hakkınızda.Allah gönlünüze göre versin inş.
arkadaşlar gelip gitti biz misafirliğe gelip gittik derken zaman geçip gitti :)

hadi hayırlısı olsun hakkınızda.Allah gönlünüze göre versin inş.
arkadaşlar gelip gitti biz misafirliğe gelip gittik derken zaman geçip gitti :)

Amin canım inşallah, çok sağol
Oh ne güzel :) Bu aralar topic sessiz, aşkın kayınvalidesi geldi giremiyo, azerinde kayınvalidesinin yanına gidecekmiş
Buraları ıssız bırakmamak gerek

Amin canım inşallah, çok sağol
Oh ne güzel :) Bu aralar topic sessiz, aşkın kayınvalidesi geldi giremiyo, azerinde kayınvalidesinin yanına gidecekmiş
Buraları ıssız bırakmamak gerek

maşallahh kayınvalideler gelinleri boş bırakmıo:)
ıssız brakmayız inş. topiğ bizde emanete iyi bakarz :)

maşallahh kayınvalideler gelinleri boş bırakmıo:)
ıssız brakmayız inş. topiğ bizde emanete iyi bakarz :)

Aynen Senin kv. çağırmıyomu seni
Bakarız evvelAllah :)
Bugün nevresimlerimi yıkadım içerde kuruttum yumuşatıcının kokusu dağılmasın diye
Birazdanda sobayı yakıcam burası çok soğuuuk yaaa :18::18:

yok canım benim kv çağırmazda gelmezde herkez yerinde iyi olsun der sağolsun :)
maşallah yaa baya iş yapmışsın benim mutfak duruo daha hiç iş yapasım yok çamaşrlar kurudu onları kaldırcam ama elim gitmio bir türlü pek bi uyuşuk oldum valla

bizim burasıda akşamlar serin oluo daha tam ısınmadı havalarımız.ama petekler 20 gün önce söndü maalesef şükürki aşır soğuk değil

Son düzenleme:

En güzeli valla :) Benim kv. çok meraklı ama gelemiyo
Pek bişey yapmadım canım ya :) 1-2 aya taşınma ihtimalimiz var eşimin görev yeri değişicek inşallah :) Lojmanımız çok rutubetli burdan kurtulmak istiyorum artık Bu yüzden neredeyse 2-3 günde 1 nevresimleri yıkıyorum :106: Hayırlısı bakalım :)
Senin evin nasıl büyükmü odaların falan?

bizim burasıda akşamlar serin oluo daha tam ısınmadı havalarımız.ama petekler 20 gün önce söndü maalesef şükürki aşır soğuk değil

Evet geneli öyle herhalde bu aralar epey serin :)
Bu arada ne alaka diceniz ama totomda sivilce çıkmış şimdi farkettim oturamıyorum yaa

taşınmak zor olur yaa kolay gelsin şimdiden ama evinden memnun değilmişsin inş. çok daha güzel bi eve geçersin :)
bana göre baya iş yapmışsın valla yinede maşallah yani
bizim evimiz 3 oda 1 salon.odalarımın 1tanesi yatak odamız,diğeri misafir odası tek kişilik yatak ve küçük bir tanede dolap var,sonuncu odamdada fazla eşyalar valizler falan var bi neyi ardiye gibi kullanıoruz.ben şükür evimden memnunumda daha öncede söylediğim gibi şehirden memnun değilim :)

Eminim zor olacak ama ben o zorluğa seve seve katlanıcam..
Rabbim kimseyi rutubetli evde yaşatmasın bacım çok zor
Dur ben şu sobayı yakıyım geliyimde öyle yazıyım

Hadi yaa
Hı ne diyoduk rutubetli ev çok zor çoook Elbiselerimi falan dolabıma yerleştiremiyorum sepetlerde duruyo Kötü kokusumu dersin, küf gibi izlerimi dersin amaaaann illallah dedirtti valla bana

haklısın canım rutubet zor inş. bi an önce taşınırsınız.
şehir değiştirmiosun demi ?

Hadi yaa
Hı ne diyoduk rutubetli ev çok zor çoook Elbiselerimi falan dolabıma yerleştiremiyorum sepetlerde duruyo Kötü kokusumu dersin, küf gibi izlerimi dersin amaaaann illallah dedirtti valla bana

canım bende senin gibi rutubetli evde yaşıyorum.seni kendime çok yakın hissettim :)
bizde taşınmayı düşünüyoruz.
sana birşey sorucam belki bilgin vardır:)
banyo havlusunda lekeler oluştu rutubetten.yıkadım makineye attım ama gitmedi napmak gerek acep biliyormusun ?:)

ohh nee güzel sıcacık sıcacık oturun :)

haklısın canım rutubet zor inş. bi an önce taşınırsınız.
şehir değiştirmiosun demi ?

He valla oturuyoruz sıcak sıcak :)))
Yok canım şehir değiştirmiyoruz ama ilçe olarak değişicek gibi :106:

Canım Allah kolaylıklar versin, kesinlikle taşının imkanınız varsa. Çünkü rutubet insan sağlığı içinde çok zararlıymış. Ciğerleri mahvediyomuş.
İnsanda halsizlik yapıyomuş ve yattığın zaman hiç kalkasın gelmiyomuş o havadan
Küf nasıl çıkar bilmiyorum ben makinede yıkayınca çıkıyo :26: Link veremiyorum yasak olduğu için ama google.dan giysideki küf lekeleri nasıl çıkar yazarsan orada bikaç öneride bulunanlar olmuş belki faydasını görürsün??

teşekkür ederim canım
araştırıcam.
aynen sabahları kalkamıyorum cidden.sakaryada oturuyoruz şehir olarak nemli bir yer.ben esk liyim alışık olmadığıum için beni mahvetti buranın havası.nefes almaktada zorlanıyorum ben.inşallah esk e taşınma düşüncemiz var bakalım..
sende biran önce taşınırsın inşallah

Rica ederim canım ya keşke daha yardımcı olabilseydim :)
Biz taşınmasaydık hani şu Çankırının meşhur tuz lambaları varya işte onlardan deneyecektik.. Oda nemi çekiyormuş sanırım. Zaten astım gibi biçok rahatsızlıktada kullanılıyo. Eğer taşınmazsanız falan onuda deneyebilirsiniz.
Eskişehir güzel yer canım inşallah sizde taşınırsınız

hiç bi işte yapmadım ama çok yorgunum uykum geldi valla azıcıkta kocişle sohbet edeyimde sonrada uyuyayım gözlerim çift görmeye başladı
hadi ii gecelerrr yarın görüşürz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…