Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ya çok bunaldım... asıl derdim yemek.. temizlik hallediliyor ev küçük ama ne pişireceğimi şaşırıyorum.. adama soruyorum farketmez diyor ama asla beğenmiyor... her gün et ister.. hamur işi olacak,

ay erkek anaları allah aşkına çocuklarınızı alıştırmayın böyle..

bizimki köy çocuğu.. anası her sabah gün ağarmadan kalkar gözlemeleri çörekler yaparmış sıcak sıcak yesin okula gitsin diye..şimdi kahvaltıyı bile beğenmiyor.. her gün her gün aynıymış.. tevbe tevbeee... bıkmış yumurta çeşitlerinden..ay zaten gece yatmıyor bebeğim bir de sabahın nurunda kalkıp sana hamur mu açayım...

ben de ne doluymuşum:))

dolunmicak gibi degil ki bacim:KK1:isin zormus hakikaten daha 5 aylik bebegin var onunla bas edemezken bi de herufunun kaprisleri
ben herufe eskiden guzel guzel kahvaltilar hazirlardim cocuk oldu biraktim artik sabah cay bilem icmeden gidiyo ise oyle alistirmak gerek:KK1::KK1::KK1::KK1:

ya çok bunaldım... asıl derdim yemek.. temizlik hallediliyor ev küçük ama ne pişireceğimi şaşırıyorum.. adama soruyorum farketmez diyor ama asla beğenmiyor... her gün et ister.. hamur işi olacak,

ay erkek anaları allah aşkına çocuklarınızı alıştırmayın böyle..

bizimki köy çocuğu.. anası her sabah gün ağarmadan kalkar gözlemeleri çörekler yaparmış sıcak sıcak yesin okula gitsin diye..şimdi kahvaltıyı bile beğenmiyor.. her gün her gün aynıymış.. tevbe tevbeee... bıkmış yumurta çeşitlerinden..ay zaten gece yatmıyor bebeğim bir de sabahın nurunda kalkıp sana hamur mu açayım...

ben de ne doluymuşum:))

oldu gözlerim doldu hem bebeğin var hem kalkıp kahvaltı hazırlıyorsun birde beğenmiyormu eşin. valla iyi sabırlıymışsın canım ben çok sinirliyimdir bu konularda. bizim garibanda bir pazarları kahvaltıyı benim ellerimden yiyor o da ondan önce kalkarsam bazende pazarları bile kendisi hazırlıyor uyandırıyor beni. ilk zamanlar hep kahvaltısını hazırlıyordum ama çocuk olduktan sonra kendisi kalkıyor yiyor çkıyor valla uyanmıyorum bile. zaten gece çocuğa uyanıyorum birde kahvaltıyla uğraşamam hiç. rahata alıştırmamak lazım tatlım benimkisi hiçte şikayet etmez üstelik.

benim yerimde olsanız çıldırırdınız demek ki... köyde öğretmen lojmanında kalıyoruz.. tüm kış sular dondu, köy çeşmesinden su çektim.. bulaşık makinem yok zaten mutfak küçük... çamaşır makinesine deterjan gözünden güğümle su dökerek yıkıyordum... oda küçük, 2 çekyat var.. çamaşır askılığı koyacak yer yok. zaten soba vardı. çekyatın birini çarşaf serip çamaşırları kurutuyordum. bebeğim yeni doğmuştu.......

üff geri gelmesin o günler..

şimdi su akıyor şükür.. bahçem yeşerdi, çileklerim çıktı keyfim yerinde. bulaşığı elde yıkıyorum ama zaten ev hanımıyım şuan. sorun olmuyor

valla ben çıldırırdım orası kesin canım. bu arada bu topicte ev işlerinden muzdarip olan bir benim galiba hepinizi pek bir çalışkan becerikli gördüm maşallah:KK24:

benim yerimde olsanız çıldırırdınız demek ki... köyde öğretmen lojmanında kalıyoruz.. tüm kış sular dondu, köy çeşmesinden su çektim.. bulaşık makinem yok zaten mutfak küçük... çamaşır makinesine deterjan gözünden güğümle su dökerek yıkıyordum... oda küçük, 2 çekyat var.. çamaşır askılığı koyacak yer yok. zaten soba vardı. çekyatın birini çarşaf serip çamaşırları kurutuyordum. bebeğim yeni doğmuştu.......

üff geri gelmesin o günler..

şimdi su akıyor şükür.. bahçem yeşerdi, çileklerim çıktı keyfim yerinde. bulaşığı elde yıkıyorum ama zaten ev hanımıyım şuan. sorun olmuyor
ay ay valla eli opulesi kadinsin
cok zor gunler gecirmisin insallah bi daha olmaz tayinle mi gittiniz??
evet net markasını burada görmedim hiç görürsem alırım bende. sen azerbeycandasın galiba değil mi ??

laminat parke temizliğinde beyaz sirke, alkol ve suyu hepsinden birer bardak olmak üzere karıştırıyormuşsun sonra içine 3 damla normal buşalık deterjanı damlatıyormuşsun, çok iyi oluyormuş ama ben daha denemedim çünkü beyaz sirkem yok, inşallah kötü kötü kokmuyordur:KK37:

anladım canım o zaman şimdiden hayırlı olsun diyelim.

sagolasin canim:KK19:evet azerbaycanda yasiyorum
aa oyle mi valla benim de beyaz sirkem yok malesef
bu sirke de nelere kadirmis arkadas:KK1:

Son düzenleme:
oldu gözlerim doldu hem bebeğin var hem kalkıp kahvaltı hazırlıyorsun birde beğenmiyormu eşin. valla iyi sabırlıymışsın canım ben çok sinirliyimdir bu konularda. bizim garibanda bir pazarları kahvaltıyı benim ellerimden yiyor o da ondan önce kalkarsam bazende pazarları bile kendisi hazırlıyor uyandırıyor beni. ilk zamanlar hep kahvaltısını hazırlıyordum ama çocuk olduktan sonra kendisi kalkıyor yiyor çkıyor valla uyanmıyorum bile. zaten gece çocuğa uyanıyorum birde kahvaltıyla uğraşamam hiç. rahata alıştırmamak lazım tatlım benimkisi hiçte şikayet etmez üstelik.

valla ben çıldırırdım orası kesin canım. bu arada bu topicte ev işlerinden muzdarip olan bir benim galiba hepinizi pek bir çalışkan becerikli gördüm maşallah:KK24:

niye kiz ev isi beceremezmisin:KK1:
bebek kac aylik:emir_bebek::nazar:

Slm cnm :) nasılsın ? bugün Bakü çok rüzgarlı fırtına kopuyor :)

Ev işleri....daha yeni alıştım diyebilirim.Şimdilik bir sıkıntım yok.1,5 aylık evli biri olarak memnunum şuanda :)

hosgeldin canim
iyiyim sagolasin
Baku ruzgarlar sehri alismalisin artik buna:KK34:
aa daha yeni evlisin tebrik ederim canim:KK19:

eşim beni asla beğenmez ama... fedakarlık demez..

tayinle gelmedik maalesef eşimin kendi köyü.. tercihlerde burayı yazmış...tutmuş..

boşver yaa Allah görüyor nasılsa yaptıklarını zaten islamda kadınlar değil ev işi yemek falan çocuğunu bakmaya bile mecbur değillerki. eğer kadın yapmıyorsa kocası yardımcı tutmak zorundaymış. mesela arabistanda falan kadınlar elini hiçbirşeye sürmezlermiş hep hizmetçileri yaparmış işleri. o yüzdende bizim yaptığımız işler ibadet yerine geçiyormuş. sen cennetliksin bu durumda:KK9:

yapabiliyorum tabii, yemek temizlik falan iyi bilirim ama içimden gelmiyor pek bebekten önce yapardım ama. benimki 5 aylık daha, 5 aydır saldım kendimi toparlanamıyorum:KK1:
ona bakarsan benim de icimden gelmiyo ama napalim kader:KK1::KK1::KK1:

kizlar gecen bu videoyu izledim bu teknikle tum dolabi 15 dakikada katladim supeeeer bi bakin:KK9::KK9::KK9::KK9:

[video=youtube;gDr-LX5YtFE]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=gDr-LX5YtFE[/video]

ilk evlendiğimde daha zordu.. bildiğim yemekleri bile unutmuştum ve eşimle damak tadlarımız taban tabana zıttı..

kavurma makarna yapmıştım mesela daha tabağı görür görmez "ben bunu yemem " demişti..

ayyyy ramazanda sahurda biz kahvaltılık yerdik, annem gündüzden hazırladığı pasta börek türü şeylerden de koyardı sofraya..ne bileyim üzüm falan... ilk ramazanımızda gündüz 6 çeşit tatlı tuzlu börek mörek yaptım.. sahurda surat asık...onlar bitene kadar suratı asık.. bir gün kaynanam sahurda bizdeydi. "ben de diyorum bu oğlan niye zayıfladı. aç kalıyormuş.. sahurda yemek yapmıyor musun" dedi:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30: ayyy meğer bunlar ramazanda sahurda da erken kalkıp iftar gibi yemek yaparmış..

üstelik iftardaki yemekten farklı olacak.. bir gün ısıtayım dedim ona da söylendi...üşenmişim de gündüzki yemeği ısıtmışım da...

boşver yaa Allah görüyor nasılsa yaptıklarını zaten islamda kadınlar değil ev işi yemek falan çocuğunu bakmaya bile mecbur değillerki. eğer kadın yapmıyorsa kocası yardımcı tutmak zorundaymış. mesela arabistanda falan kadınlar elini hiçbirşeye sürmezlermiş hep hizmetçileri yaparmış işleri. o yüzdende bizim yaptığımız işler ibadet yerine geçiyormuş. sen cennetliksin bu durumda:KK9:
aaaa oyle mi ilk defa duyuyorum iyimis o zaman:KK9:

sende ki de sans be canim nasil da tutmus:KK1:
ee ne kadar ordasiniz yoksa hep orda mi kalicaksiniz:KK30:

eşim 7 yıldır burada..ben 2...tayin istedik ilçe merkezine. dua edin de olsun..

inşallah diyeyim.. alık bilmedi Halık bilir inşallah

ilk evlendiğimde daha zordu.. bildiğim yemekleri bile unutmuştum ve eşimle damak tadlarımız taban tabana zıttı..

kavurma makarna yapmıştım mesela daha tabağı görür görmez "ben bunu yemem " demişti..

ayyyy ramazanda sahurda biz kahvaltılık yerdik, annem gündüzden hazırladığı pasta börek türü şeylerden de koyardı sofraya..ne bileyim üzüm falan... ilk ramazanımızda gündüz 6 çeşit tatlı tuzlu börek mörek yaptım.. sahurda surat asık...onlar bitene kadar suratı asık.. bir gün kaynanam sahurda bizdeydi. "ben de diyorum bu oğlan niye zayıfladı. aç kalıyormuş.. sahurda yemek yapmıyor musun" dedi:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30: ayyy meğer bunlar ramazanda sahurda da erken kalkıp iftar gibi yemek yaparmış..

üstelik iftardaki yemekten farklı olacak.. bir gün ısıtayım dedim ona da söylendi...üşenmişim de gündüzki yemeği ısıtmışım da...

aaa adam anasina cekmis iste:KK30::KK30:
sagol kizim demiyo da bi de cocugum niye zayifladi mi diyo?yuh yani:KK47:
siz annesine yakin mi oturuyosunuz??

aman boşver desinler sen bildiğini yap niye uğraşıp kendini yıpratıyorsunki nasılsa ne yapsan beğenmiyormuş sende kafana göre basit basit şeyler yap zayıflasın zayıf insan iyidir:KK14:

aaa adam anasina cekmis iste:KK30::KK30:
sagol kizim demiyo da bi de cocugum niye zayifladi mi diyo?yuh yani:KK47:
siz annesine yakin mi oturuyosunuz??

aynı köyde.. 2 adım mesafe..
aman boşver desinler sen bildiğini yap niye uğraşıp kendini yıpratıyorsunki nasılsa ne yapsan beğenmiyormuş sende kafana göre basit basit şeyler yap zayıflasın zayıf insan iyidir:KK14:

valla dediğin gibi.. bazen bulaşık sabaha kalıyor.. söyleniyor.. ay cins herif... mesela gelir hemen sofra ister.. çocuğu iki dakika tut hazırlayayım derim, ona bile kızar.. yorgun gelmişşşşş de bir de bebekle uğraşamazmış

X