How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ayyy çıldıriiiciiiiimmm kızlar yaa

cadı sabahtan beri ağlıyo hiç bişey yapamadım

bi ara sustu evimi ve yataklarımı topladım

daha kahvaltı yapamadım cadıyı doyurdum

biraz önce de o ağlarken oğluşa yumurta pişirdim koydum yesin diye

ben de oturdum ayağımda sallıyorum şimdi :5::5::5:

uyumak üzere gibi :27:

ya ben de kahvalti yapmadan direk ogle yemegine daldim:9::9:ona da izin vermiyo cadi hemen gelip yemegimden yiyo:9::9:
ne oldu ki ya senin cadiya hasta felan olmasin:26:o da az cadi degil ha:9::9:

yahu cocuklar olmasa bu isler 2 saatlik bi sey ama cocuklarla 4 saat oluyo:27::27:

yaa lızlar benim cadı yaklaşık 1 aydır kakasını yaparken çok kasıyo

çoğu zmn da geri gönderiyo korkuyor mu acaba

ben de korkmasın diye gel kızım elimi tut cici kaka aferin fln diyorum

ama yine de ağlıyo çoğu zmn biraz önce de bu krizi yaşadık

sizde böyle sorun yaşayanınız var mı

çok yemek seçer yediği sadece

cicibebe+süt

mercimek çorbası (zorla)

pilav

ve hazır kaşık mamaları

başka hiçbişey yemiyo

aç bıraktım olmadı zorladım olmadı kendi başına yesin dedim olmadı

sadece aç bıraktığımda biraz işe yaradı

o da yine sulu yemek fln yemiyo yani

mercimek çorbasını fln isteyerek yiyo aç kaldığında

yok yok yok bi çözüm bulamadım

var mı önerileriniz

yaa lızlar benim cadı yaklaşık 1 aydır kakasını yaparken çok kasıyo

çoğu zmn da geri gönderiyo korkuyor mu acaba

ben de korkmasın diye gel kızım elimi tut cici kaka aferin fln diyorum

ama yine de ağlıyo çoğu zmn biraz önce de bu krizi yaşadık

sizde böyle sorun yaşayanınız var mı

çok yemek seçer yediği sadece

cicibebe+süt

mercimek çorbası (zorla)

pilav

ve hazır kaşık mamaları

başka hiçbişey yemiyo

aç bıraktım olmadı zorladım olmadı kendi başına yesin dedim olmadı

sadece aç bıraktığımda biraz işe yaradı

o da yine sulu yemek fln yemiyo yani

mercimek çorbasını fln isteyerek yiyo aç kaldığında

yok yok yok bi çözüm bulamadım

var mı önerileriniz

poposunda catlak falan olmasin estosum belki de aciyo kakasini yaptiginda:26:
valla ben de su istahsizlikla uzun sure savas veren biri olarak careyi sadece istah surubunda buldum
sonuna kadar vermedim ama istahi duzelince kestim simdi iyi masallah yiyo artik surup da vermiyorum en son eylulde vermistim

Allah seni ne etmesin züli yaa
bazı kuaförler 56 bazıları 6 bazıları 7,5 değişiyo işte
ben ödemedim kendim alıyorum
6 lira ne kızım yaa :53:3 - 5 tüy yolacak diye:27:
zaten ben de perşembe günü öğrendim o fiyatlarda olduğunu :53::53::53:
bi de kadın demez mi 2 yıldır aynı tarifeyi uyguluyorum zam yapmadım:52::52::52:

ya ben de kahvalti yapmadan direk ogle yemegine daldim:9::9:ona da izin vermiyo cadi hemen gelip yemegimden yiyo:9::9:
ne oldu ki ya senin cadiya hasta felan olmasin:26:o da az cadi degil ha:9::9:

yok kız hasta fln değil eşşek gibi

sırf cadılık

biliyomusun kendi kendine uyuyo diyodum ya dediğim günden beri kendi uyumuyo:4::4:

eski usule devam:27:

poposunda catlak falan olmasin estosum belki de aciyo kakasini yaptiginda:26:
valla ben de su istahsizlikla uzun sure savas veren biri olarak careyi sadece istah surubunda buldum
sonuna kadar vermedim ama istahi duzelince kestim simdi iyi masallah yiyo artik surup da vermiyorum en son eylulde vermistim

geçenlerde baktım vardı çatlak krem fln sürdüm geçti
ama hala çok zorlanıyo
bişey de yemediği için sert yapıyo çoğu zmn

bi de 1-2 ay önce hastalandığında fitil vermiştim acaba ondan mı böyle kasıyo

neyse uyudu nihayet ben de kahvaltımı yapayım bari

sonra da evi temizlerim

yemeğim var bugün rahatım

bi de ütü yaparım biter

hadi bye

Allah seni ne etmesin züli yaa
bazı kuaförler 56 bazıları 6 bazıları 7,5 değişiyo işte
ben ödemedim kendim alıyorum
6 lira ne kızım yaa :53:3 - 5 tüy yolacak diye:27:
zaten ben de perşembe günü öğrendim o fiyatlarda olduğunu :53::53::53:
bi de kadın demez mi 2 yıldır aynı tarifeyi uyguluyorum zam yapmadım:52::52::52:

yok kız hasta fln değil eşşek gibi

sırf cadılık

biliyomusun kendi kendine uyuyo diyodum ya dediğim günden beri kendi uyumuyo:4::4:

eski usule devam:27:
ben da ayda bir aldiriyorum kuaforde kendim de ala biliyorum ama onlar gibi olmuyo:27:kil tuy basimiza bela:9:
nazarimiz degdi cocuga estos:60::60::60::60::60::60::60:

geçenlerde baktım vardı çatlak krem fln sürdüm geçti
ama hala çok zorlanıyo
bişey de yemediği için sert yapıyo çoğu zmn

bi de 1-2 ay önce hastalandığında fitil vermiştim acaba ondan mı böyle kasıyo

neyse uyudu nihayet ben de kahvaltımı yapayım bari

sonra da evi temizlerim

yemeğim var bugün rahatım

bi de ütü yaparım biter

hadi bye
psikolojik de ola bilir estos
heralde catlaklardan felan korkuyo kuzu:31:
hadi sana afiyet olsun estosum:56:

imdattttttt benim cadi beni yolukladi:30::30::30::30:
napuyonur.biz subat ayindan sonra tasinicaz insallah.cok isimiz var:ssz::ssz:simdi dus alicam sonra kizima yemek yapip edirciem:10::10::10:bide kocisle ev topluycaz.:6::6::6:

ben da ayda bir aldiriyorum kuaforde kendim de ala biliyorum ama onlar gibi olmuyo:27:kil tuy basimiza bela:9:
nazarimiz degdi cocuga estos:60::60::60::60::60::60::60:
:27::27::27::27::27::27::27:
psikolojik de ola bilir estos
heralde catlaklardan felan korkuyo kuzu:31:
hadi sana afiyet olsun estosum:56:

bilmiyorum bakalım bi de hep bezimi değiştir diyo kendince

kaka yok kızım diyorum ama yok

acaba bezini mi istemiyo

böyle devam ederse götürürüm bi dr a

sağol cnm

imdattttttt benim cadi beni yolukladi:30::30::30::30:
napuyonur.biz subat ayindan sonra tasinicaz insallah.cok isimiz var:ssz::ssz:simdi dus alicam sonra kizima yemek yapip edirciem:10::10::10:bide kocisle ev topluycaz.:6::6::6:
hosgeldin canim valla benim gucum yetse kendi cadimi susturucam ama bizim onlara gucumuz yetmez:9::9:
hayirli olsun nihayet tasiniyosunuz demek ee 2 bebis de geliyo buyuk ev lazim:16:
:27::27::27::27::27::27::27:

bilmiyorum bakalım bi de hep bezimi değiştir diyo kendince

kaka yok kızım diyorum ama yok

acaba bezini mi istemiyo

böyle devam ederse götürürüm bi dr a

sağol cnm

valla estos ben omru hayatimda senin kadar doktora giden gormedim:9::9::9::9::9:

bebeem biz kari koca basak burcuyuz sen bi de bizim evi dusun:27:

Düşünemiyorummmm :18::18:

ojgeldin beaa kimsin necisin rapor et bakalım

Hojbuldukk. Ben 29 yaşındayım ocakta 30 oliciim. 5 senelik evliyim aslen İstanbulluyum ama Eskişehir'e gelin geldim 5 senedir buradayım. 4 sene İstanbul'da muhasebecilik yaptım. Burada da evlenince daha önce kayıt yaptıdığım maliye bölümünü bitirdim. Şu an da Anadolu Üniversitesinde görev yapmaktayım. Kpss ye hazırlanıyorum memur olmak için. Bebeğim henüz yok tedavi görüyorum Allah nasip eder İnşallah tek bir eksiğim o başka sorunumuz yok çok şükür.

bende başak burcuyum bazen takıntılarımla başedemiorum

insan bazen kendinden bile rahatsız oluyor dimi olsun canım o da senin elinde olan birşey değil sonuçta.

hosgeldin estosum ar zor da olsa geldin:1:bizim burda kasi 6 liraya aliyolar siz de ne ka:27:

ben de bazen dusunurum de ALLAH a sukur ickisi yok
kumari yok
cocuguna bakiyo
parasini oraya buraya yedirmiyo
kotu aliskanligi yok
sabah isine gidiyo aksam evine geliyo
eglencesi yok
varsin aksam geldiginde tv karsisinda otursun saatlerce varsin coraplarini ordan burdan topliyim varsin doke doke gezsin
ya digerleri olup da titiz olsalar napcaktik:27::27:

hosgeldin canim yas kac
suylede bilem ablan ola biliyomuyum:1:
kanepeleri koltuklari halilari en iyi arap sabunu temizler canim:34:

Bence de canım hani bulmuş bunuyor hesabı var biraz derdim var bölümlerine bakıyorum da ne adamlar var aman aman çok şükür tek sorun dağınıkları olsun. Benim şiminde hiç kötü bir laışkanlığı yok içki de içmez sigara da evine bağlıdır bensiz bir yere çıkmaz, parasını evine harcar bana gözü bakar. Nazar değdiricem zorla hee :9: Dağınıklığı var başak burcu olmasına rağmen daha önceleri daha titizmiş ama olsun o kadar da canımm.. Arap sabunu mu diyorsun sen de. Ben aspirin var onunla siliyorum güzel temizliyor.

Düşünemiyorummmm :18::18:

Hojbuldukk. Ben 29 yaşındayım ocakta 30 oliciim. 5 senelik evliyim aslen İstanbulluyum ama Eskişehir'e gelin geldim 5 senedir buradayım. 4 sene İstanbul'da muhasebecilik yaptım. Burada da evlenince daha önce kayıt yaptıdığım maliye bölümünü bitirdim. Şu an da Anadolu Üniversitesinde görev yapmaktayım. Kpss ye hazırlanıyorum memur olmak için. Bebeğim henüz yok tedavi görüyorum Allah nasip eder İnşallah tek bir eksiğim o başka sorunumuz yok çok şükür.

insan bazen kendinden bile rahatsız oluyor dimi olsun canım o da senin elinde olan birşey değil sonuçta.

Bence de canım hani bulmuş bunuyor hesabı var biraz derdim var bölümlerine bakıyorum da ne adamlar var aman aman çok şükür tek sorun dağınıkları olsun. Benim şiminde hiç kötü bir laışkanlığı yok içki de içmez sigara da evine bağlıdır bensiz bir yere çıkmaz, parasını evine harcar bana gözü bakar. Nazar değdiricem zorla hee :9: Dağınıklığı var başak burcu olmasına rağmen daha önceleri daha titizmiş ama olsun o kadar da canımm.. Arap sabunu mu diyorsun sen de. Ben aspirin var onunla siliyorum güzel temizliyor.
aaa o zaman abla diyim ben sana saygisizlik olmasin simdi:38:

hehe benim heruf de bekarken acaip titizdi evlendi bosladi kendini demek basak erkeklerinin huyu bu:27:
burda aspirinle de silen arkadaslar var cok memnunlar onlar da :34:bizim burda aspirin yok o yuzden ben arap sabunuyla siliyorum ama o da guzel oluyo

Ben dün fazla iş yapmadım gezdim de azıcıkk :17:

Bugün evi süpürücem silicem toz alıcam, lavaboları yıkanacak, çamaşırlar atılacak makineye, yemek yapıcam, duş alıcam sonra belki biraz dışarı çıkarız yine dün kendime hiçbirşey bulamadım alışveriş merkezinde çarşıya çıkıcam bir de carrrefour yapmayı düşünüyorum gezinicem az süs falan alayım diyorum yılbaşı için evimi süslücemm :21:

aaa o zaman abla diyim ben sana saygisizlik olmasin simdi:38:

hehe benim heruf de bekarken acaip titizdi evlendi bosladi kendini demek basak erkeklerinin huyu bu:27:
burda aspirinle de silen arkadaslar var cok memnunlar onlar da :34:bizim burda aspirin yok o yuzden ben arap sabunuyla siliyorum ama o da guzel oluyo

şşşttt abla deme bana abla demeeee :20::20: şaka bir yana öyle takıntılarım yoktur yaşımı hiç göstermiyorum zaten çıtı pıtı bir kızım inanmıyorlar 29 dediğim zaman şöyş bir bakış oluyorr :53::53::9:

Valla aynen eşim bekaren acayip titizmiş çocukken annesiyle misafirliğe gittiklerinde hiç tuvalete girmezmiş acayipmiş ama evlenince ben fazla titizlik emaresi göremedm arada ttuyor işte öyle damarı. Sen nerede oturuyorsun ki asprin yok marketlerde satılyıor canım aspirin diye Nilemin falan. Fayans aralarında da harila o cillit bang falan halt etmişş. Fısfısa dolduruyorum suya seyreltiyorum sıkıyorum bekletiyorum eski diş fırçasıyla ovuyorum hemen akıyor görsen şaşarsın. Ben sana göndereyim buradann tatlımmm :34:

Son düzenleme:
Ben dün fazla iş yapmadım gezdim de azıcıkk :17:

Bugün evi süpürücem silicem toz alıcam, lavaboları yıkanacak, çamaşırlar atılacak makineye, yemek yapıcam, duş alıcam sonra belki biraz dışarı çıkarız yine dün kendime hiçbirşey bulamadım alışveriş merkezinde çarşıya çıkıcam bir de carrrefour yapmayı düşünüyorum gezinicem az süs falan alayım diyorum yılbaşı için evimi süslücemm :21:

ben de dus alicam ve makineye camasir aticam yemek de yapmam gerek
bi de ayakkabilik var ha bi de kizimin cikarip etrafa firlattigi cam agacinin suslerini yerine takicam:27::9::9:
ay yilbasina sadece 8 gun kaldi:32:

şşşttt abla deme bana abla demeeee :20::20: şaka bir yana öyle takıntılarım yoktur yaşımı hiç göstermiyorum zaten çıtı pıtı bir kızım inanmıyorlar 29 dediğim zaman şöyş bir bakış oluyorr :53::53::9:

Valla aynen eşim bekaren acayip titizmiş çocukken annesiyle misafirliğe gittiklerinde hiç tuvalete girmezmiş acayipmiş ama evlenince ben fazla titizlik emaresi göremedm arada ttuyor işte öyle damarı. Sen nerede oturuyorsun ki asprin yok marketlerde satılyıor canım aspirin diye Nilemin falan. Fayans aralarında da harila o cillit bang falan halt etmişş. Fısfısa dolduruyorum suya seyreltiyorum sıkıyorum bekletiyorum eski diş fırçasıyla ovuyorum hemen akıyor görsen şaşarsın. Ben sana göndereyim buradann tatlımmm :34:

tamam ben de abla demem o zaman:1:
ben Azerbaycanda yasyorum burda yok
ama kardesim turkiyeden gelirken aldiriyim ben:1:zaten her aradiginda karinca yumurtasi yagi sinemaki falan soyluyorum bunu da soylerim:9::9::9::9:
bikti zavallim abla yeter girme o kk ya artik param kalmadi senin yuzunden diyo:9::9::9::9::9:

ben de dus alicam ve makineye camasir aticam yemek de yapmam gerek
bi de ayakkabilik var ha bi de kizimin cikarip etrafa firlattigi cam agacinin suslerini yerine takicam:27::9::9:
ay yilbasina sadece 8 gun kaldi:32:

evett çok heyecanlı ben hala çocuk gibi her yılbaşı heyecanlanırım severim yılbaşı gecelerini. Bende küçük bir çam ağacı alayım diyorum sembolik hanii süslemeye bayılrıım. Pazartesi de çalışıyorujm bir gün önceden yapıcam herşeyi galibaa eşimle ikimiziz zaten başbaşa geçiricez bu yılbaşını ama ben hep özel ve güzel şeyler hazırlarım yine de.

tamam ben de abla demem o zaman:1:
ben Azerbaycanda yasyorum burda yok
ama kardesim turkiyeden gelirken aldiriyim ben:1:zaten her aradiginda karinca yumurtasi yagi sinemaki falan soyluyorum bunu da soylerim:9::9::9::9:
bikti zavallim abla yeter girme o kk ya artik param kalmadi senin yuzunden diyo:9::9::9::9::9:

heh aferinnnn :9: iste iste çok işşe yarıyor baya da gidiyor. Karınca yumurtası yağını niçimn alıyorsun tüyler için mi ve tararı oluyor mu önceden duymuştum bunu.

evett çok heyecanlı ben hala çocuk gibi her yılbaşı heyecanlanırım severim yılbaşı gecelerini. Bende küçük bir çam ağacı alayım diyorum sembolik hanii süslemeye bayılrıım. Pazartesi de çalışıyorujm bir gün önceden yapıcam herşeyi galibaa eşimle ikimiziz zaten başbaşa geçiricez bu yılbaşını ama ben hep özel ve güzel şeyler hazırlarım yine de.

olsun bas basa da gecirmek guzel ama gelecek sene insallah kuzunuzla gecirirsiniz:16::16::16:

Back