How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
iyi akşamlar kızlar bu aralar fazla giremiyorum annemler bendeydi yeni yolculadım nevresimleri yıkadım ama daha ütüliyemedim:50:
yarında yine misafirim yarın yazamam diye bugünden rapor veriyim dedim akşam yemege eşimin halası oglu ve eşi gelicek :43:
yarın evi süpürücem slicem toz alıcam wc ve banyoyu şimdiden ovucam salatamı tatlımı ve mezemi falan bugünden yaptım yarın ana yemek pilav çorba yapılıcak:27:
mutfak dolaplarımı az önce sildim anlıycagınız çok yogun inş. şu misafirimide sorunsuz atlatırım öptüm hepinizi iyi geceler:38::16::16:

ben de onu kastetmiştim zatenn tecrübe olayını :))
Tamam o zaman:1:kac aylık evlisin canım
Zülii :))))))))))) Ablacıııımmmmmmmm nasılsın?? :3::3::54::54::54:
Pisiiiiiii canım çok özledim seni nerelerdesin ugramiyosun:38:
süpersiniz kızlar ilk sayfadan alırım artık
Begenmene sevindim tatlım:16:
azerin sen 90 doğumlumusun kız o zman ben sendende büyük oluorum:) bende 89 doğumluyum ben seni daha büyük sanıodum yane en az 28-29 falan diodum:)
O kadar mı yaşlı gösteriyorum kız:27:
iyi akşamlar kızlar bu aralar fazla giremiyorum annemler bendeydi yeni yolculadım nevresimleri yıkadım ama daha ütüliyemedim:50:
yarında yine misafirim yarın yazamam diye bugünden rapor veriyim dedim akşam yemege eşimin halası oglu ve eşi gelicek :43:
yarın evi süpürücem slicem toz alıcam wc ve banyoyu şimdiden ovucam salatamı tatlımı ve mezemi falan bugünden yaptım yarın ana yemek pilav çorba yapılıcak:27:
mutfak dolaplarımı az önce sildim anlıycagınız çok yogun inş. şu misafirimide sorunsuz atlatırım öptüm hepinizi iyi geceler:38::16::16:
Askitom noldu yahu bu sulaleye hepsi birden size akismaya başladı:1:çabuk gel özledik seni:16:

Tamam o zaman:1:kac aylık evlisin canım

Pisiiiiiii canım çok özledim seni nerelerdesin ugramiyosun:38:

Begenmene sevindim tatlım:16:

O kadar mı yaşlı gösteriyorum kız:27:

Askitom noldu yahu bu sulaleye hepsi birden size akismaya başladı:1:çabuk gel özledik seni:16:

sorma canım ailecek seviliyoruz gari ondan:9::9:
bende sizleri özledim bebegim en yakın zamanda döncem aranıza:1::1:
bu arada banyoyla wc yi çamaşır suyuyla bi güzel ovdum duruladım banyo dolaplarımı sildim mutfak fayansını çamaşır suyuna yatırdım sabah durulıycam:27: erkenden kalkıp sil süpür , toz alıp yemek yapıcam gözümden uyku akıyo şu an herkese iyi geceler kızlar özleyin beni:27:

slm kızlar ne güzel iş yapabiliyorsunuz benim 7 bucuk aylık bebeğim var iş yapmam biraz zor ancak uyudukça yapmaya çalışıyorum ama ütüyü hiç sevmem şuan dolu ütüm var :(
hosgeldin canim:16:valla biz de zor sartlarda is yapiyoruz :27:her yasin kendi zorlugu var iste benim kiz da 2 yasini gecti ve ben temizliyorum o dagitiyo arkamdan bizim ev en fazla 1 gun temiz kaliyo:31:
sorma canım ailecek seviliyoruz gari ondan:9::9:
bende sizleri özledim bebegim en yakın zamanda döncem aranıza:1::1:
bu arada banyoyla wc yi çamaşır suyuyla bi güzel ovdum duruladım banyo dolaplarımı sildim mutfak fayansını çamaşır suyuna yatırdım sabah durulıycam:27: erkenden kalkıp sil süpür , toz alıp yemek yapıcam gözümden uyku akıyo şu an herkese iyi geceler kızlar özleyin beni:27:
hehe ozluyoruz tabi bacim:27:
ya cok yoruluyosun sen askitom bir gun arayla geliyo hepsi biraz bekleseler ya:27::9:
Ben ütü yapamıyorummmmmmmmmm :5:
mesela neyi yapamiyosun pantolonu mu gomlegi mi canim?

Son düzenleme:
hosgeldin canim:16:valla biz de zor sartlarda is yapiyoruz :27:her yasin kendi zorlugu var iste benim kiz da 2 yasini gecti ve ben temizliyorum o dagitiyo arkamdan bizim ev en fazla 1 gun temiz kaliyo:31:

hehe ozluyoruz tabi bacim:27:
ya cok yoruluyosun sen askitom bir gun arayla geliyo hepsi biraz bekleseler ya:27::9:

mesela neyi yapamiyosun pantolonu mu gomlegi mi canim?

ewet azerinim ya ayarlıyolarmı ne yapıyolar kendi aralarında sırf beni yormak için pestilim çıktı walla:43:

gnaydnresimleri5.gif

ben dun neler yaptim bi ozet geciyim
kizima banyo yaptirdim
bulasiklari yikadim
wc lvaboyu ovdum
supurge actim
sildim toz aldim
ayakkabiligi duzenledim
kirlileri yikadim gereksizleri kaldirdim
yemek yaptim
kizima elma ve sebze puresi yaptim kavanozlara dokup buzdolabina koydum
sebze puresini hem pure gibi hem de sebze corbasi yaparken kullaniyorum
pureden koyup uzerine biraz makarna bi de suyunu tuzunu ekliyip ocaga koyuyorum al sana miss gibi sebze corbasi :56:
en fazla 3 gun bekletin ama buzdolabinda sicak sicak kavanoza dokun ters cevirin soyuyunca buzdolabina atin
bebekli arkadaslara tavsiye ederim:34:
bu dun de ispanak puresi yapicam
neyse ardindan yine bulasik yikadim
yemek yedim yattim sonra da

Son düzenleme:
Back