- 11 Eylül 2012
- 968
- 1
- 46
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.561
kızlar size bişe sorcam
1)perdeleri ne sıklıkla yıkıyosunuz?
2)camları ne sıklıkla yıkıyosunuz?
3)bornozları yada hamam havlularını ne sıklıkla yıkıyosunuz?( el yüz havlusundan bahsetmiorum)
4)çekmecelrin içini ne sıklıkla düzeltip tozunu alıosunuz?
5)buzdolabını ne sıklıkla temziliosnuz?
6)mutfak dolaplarının içini ne sıklıla indiriosunuz? bide bide son olarak
7)vitinde yada konsolda duran sadece misafir geldiğinde kullandığınız tabağı çanağı ne kadarda bi yıkıyosunuz?
bu 7 sorunun cevabını alabilirmiyim:)
çünkü ben azmı yapıorum yoksa gereksiz yere pimpiriklilik yapıp gereksiz yere çokmu yapıorumkendimi yıpratıorum
kızlar size bişe sorcam
1)perdeleri ne sıklıkla yıkıyosunuz?
2)camları ne sıklıkla yıkıyosunuz?
3)bornozları yada hamam havlularını ne sıklıkla yıkıyosunuz?( el yüz havlusundan bahsetmiorum)
4)çekmecelrin içini ne sıklıkla düzeltip tozunu alıosunuz?
5)buzdolabını ne sıklıkla temziliosnuz?
6)mutfak dolaplarının içini ne sıklıla indiriosunuz? bide bide son olarak
7)vitinde yada konsolda duran sadece misafir geldiğinde kullandığınız tabağı çanağı ne kadarda bi yıkıyosunuz?
bu 7 sorunun cevabını alabilirmiyim:)
çünkü ben azmı yapıorum yoksa gereksiz yere pimpiriklilik yapıp gereksiz yere çokmu yapıorumkendimi yıpratıorum
perdeleri 2 ayda bir yıkıyorum mesela yarın yıkanacak
camları ayda bir siliyorum daha fazla olunca çok kirleniyor arada tozlarını alıyorum her daim temiz kalıyor
onlar 15 günde bir çünkü eşim çok her gün duş alıyor doğal olarak her daim nemlli kalıyor
valla o biraz uzun oluyor ya genelde aklıma estikçe yapıyorum
her pazar dönüşü malzemeyi yerleştirmeden önce siliyorum
onlar da uzun sürüyor valla dip bucakta yapıyorum bazen aslında daha sık yapmak lazım ama üşeniyorum dışını siliyorum her daim ama içi nedense ihmal ediyorum
vitrini kaldırarak çözüm buldum tabak çanağı misafirden misafire yıkıyorum valla onlarla ömrümü tüketemicem
aynen bende kaldırdım vıtrını 6-7 ay once salona tv unıtesı aldım yemek takımları kutuda benım ama vıtrın takımı varken 3 ayda bır falan tamamen sılıp bosaltıyordum ugrass yanı.benım yemek takımı 2 adet o yuzden 1 takımı kutuda dıger takım mutfak dolaplarında :)))
kaynanamada sinirlenmişim kaptırdım gidiyorum evi 40 ladım hızımı alamıyorum koltuk silcem şimdide :)))))
En canayakın,dostane kk üyesi?
iste buna senin ismini yazicam estos
o kadar da abartma kiz
10 da supurge acip 3de mi kapatican
tuh bu sefer tutturamadim desene
sen git ben bebelere bakarim
deyip kaciyorum hemen bebeklerim is beni bekler zaten bu gun cumartesi kimse ugramaz
Günaydın bebekimazerin yakında evin zeminini sile sile aşındırıp kazıyıp alt kata düşcekiniz diye çok korkuyrum bugğnki işlerin ne çok merak ediorum bitmedimi bu nasıl iş,
en ağır işçi sensin:)
Benim de Yemegim yok eti haslamaya bıraktım bakalım ne çıkacakGüaydın kızlar el gider mersine ben gider tersine hesabı önce oğlumu doyurdum yıkadım yatırdım daha yeni kahvaltı edeceğim bugün aksi gibi yemeğim yok ne yapacağını şaşırıyor insan valla...inş aklıma bişey gelir...öpüyorm sizi
bugün birsürü iş var yapılacak ....
4 tur çamaşır var yıkanacak
tül perde makinede yıkanmakta,asılacak
yer silinecek
mutfak toplanacak,süpürülecek
yemek yapılacak
ve dahası ...........
ölürsem şehit kalırsam gaziyim...
valla oğlum da aynaları önce yalayıp sonra siliyor,güya yardım ediyor bana o da3 buçuk yaşında son 2 3 aydır öğle uykusuna uyutmak mümkün olmuyor.senin bebende öyle mi ? ço zorlanıyorum,elim ayağım birbirine dolanıyor,bi yandan iş,bi yandan yemek,bi gözümde onda düşmesin veya zaralı bişey yapmasın diye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?