- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.541
kolay gelsin canım. yemek resmi koymayınnnnn açımmm diyetteyimmmm
yok yok yemek resmi koymam koyarmıyım hiç bende açım ve diyetteyimmmmm :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin canım. yemek resmi koymayınnnnn açımmm diyetteyimmmm
Allah kolaylık versin cnm. bnm kociş evdeyken iş yaptırmıyo. boşver, sonra yaparsın diyo çok şükür, nazar değmesin. dikkat et ama sen, yavaş yavaş yap, hamişsinnnbugün kociş gece çalışıyo:) yane evden saat 6.30 çıkcak o zmana kadar iş yapmak istemiorum en sevmediğim şey kociş evdeyken temizlik yapmak herşeye herşeye karışır mutfağa gelir o niye burda bu niye burda onu karıştırma bunu karıştır dibine tutcak o soğanlar küçük olcak daha küçük dogra bu maydonoz bozulmuşmu niye iyi saklamıosun bu halı kirlimi kaymışmı sandalye niye burda bunlar sadece yarım saat içinde söledikleri hele temizlik yaparken
canımı çıkarır onu öye kaldırma yerde sürüme penceri öyle açma halı lemi süpürülür kenarı kaldı köşesi gitti beni illallah ettirir mutfaktan yemek yaparken kovarım.:) baş edemiom normalde dağnık bi adam diil sadece yediği tabağı çerezi bardağı orta sehbada bırakır ona gıcık olurum ama kaldır diyince kaldırıyo:)
bugün sabahtan iş yapmadım sadece mantı açcam:) 2 kişilik az bişecik:)
akşamda gardolabın,komodinlerin ve bazanın altının tozunu alcam:) hepsi bu:)
yok yok yemek resmi koymam koyarmıyım hiç bende açım ve diyetteyimmmmm :S
Ben de boğazımı tutabileydim iyiydi...
Tutamıyorum şu gırtlağım boş kalmıyor yahuu...
sen yiyip kilo almayanlardansın ama dimi sakuracımm
Şükrediyorum bunun için ama..
Aynı zamanda vermek için yememeyi başaramayanlardanım
imm cok guzel gozukuyo sen mi yaptin canim ellerine saglik
teşekür ederim. evet ben yaptım. hamburger,döner,pizza,adana v.s dışarı yemeklerini hep evde yaparım. yakın olaydın gönderiveriridim şipşak
nuryolu bana tarifini yazsana süper görünüyor yapayım ben de
kilo almıyorsun iste canım benim yaa dolayısıyla bişeyi vermen gerekmiyor dimi ama çok isterdim sen gibi olmayıı yaaa :))
Kendimi şımarık hissettim bak şimdi..
Tamam kız yicem yicem alıcam ben de
Şaka bir yana da.. Genetik şans benimki
:))) güldüm hee.. yok canım yaa ye ye ama almaa maşallah diyelim nazara gelmee :) kesinlikle genetikk şanss güzel bişey.. bizim aile yemek yemeyi çok sever çok yer yedikleri de yol su elektrik yağ kilo olarak geri döner :) ama herşeye rağmen YAŞASIN YEMEK YEMEEEEEEEKKKKK :))
Biz de öyleyizdir..
Ama sebze yemeklerini çok severiz..
Ekmek de.. Küçücük ekmek kurur köftelik olurdu çoğu zaman ki beş kişilik aileydik..
Çok yeriz, ama ekmek minimum..
Bi de ailede iki tarafta da aşırı kilo yoktur..
Metabolizma hızlı, bireyler hızlı
Böyle kalıyoruz sanırım kilo almadan..
'bireyler hızlı' işin sırrı bu olsa gerek... öyle aman aman bir kilomuz yok allaha şükür ailecek balık etliyiz :))) bide küçüklükten beri senin boyun var göstermiyorsun gazlarıyla bugüne kadar geldik işte :)
Olsun yaa yine şükür.. Bence de çok değil senin kilon..
İnşallah emellerimize tez zamanda ulaşırız..
Zaten ben bu akşam 2 banyo 1 wc temizlerken iyi kalori yakarım da bakalım artık
İnşallah gönlüne göre verir Rabbim canım yaaa
Kızlar hepinizi yemek telaşı sardı sanırım...
Herkes Allaha emanet olsun inşallah..
Görüşmek üzere p.tesi...
adam aksam sok olucak galiba husnacim
yemek olarak corba olarak
mercimek
dovga
eriste corbasi bunlardan yapa bilirsin mesela
pilav yap
cacik
ana yemek de makarna esliginde yogurtlu kebab