En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Allah kolaylık versin cnm. bnm kociş evdeyken iş yaptırmıyo. boşver, sonra yaparsın diyo çok şükür, nazar değmesin. dikkat et ama sen, yavaş yavaş yap, hamişsinnn

yok yok yemek resmi koymam koyarmıyım hiç bende açım ve diyetteyimmmmm :S

dimi, yazzuk bize

Kendimi şımarık hissettim bak şimdi..
Tamam kız yicem yicem alıcam ben de
Şaka bir yana da.. Genetik şans benimki

:))) güldüm hee.. yok canım yaa ye ye ama almaa maşallah diyelim nazara gelmee :) kesinlikle genetikk şanss güzel bişey.. bizim aile yemek yemeyi çok sever çok yer yedikleri de yol su elektrik yağ kilo olarak geri döner :) ama herşeye rağmen YAŞASIN YEMEK YEMEEEEEEEKKKKK :))

Biz de öyleyizdir..
Ama sebze yemeklerini çok severiz..
Ekmek de.. Küçücük ekmek kurur köftelik olurdu çoğu zaman ki beş kişilik aileydik..
Çok yeriz, ama ekmek minimum..
Bi de ailede iki tarafta da aşırı kilo yoktur..
Metabolizma hızlı, bireyler hızlı
Böyle kalıyoruz sanırım kilo almadan..

'bireyler hızlı' işin sırrı bu olsa gerek... öyle aman aman bir kilomuz yok allaha şükür ailecek balık etliyiz :))) bide küçüklükten beri senin boyun var göstermiyorsun gazlarıyla bugüne kadar geldik işte :)

Olsun yaa yine şükür.. Bence de çok değil senin kilon..
İnşallah emellerimize tez zamanda ulaşırız..
Zaten ben bu akşam 2 banyo 1 wc temizlerken iyi kalori yakarım da bakalım artık

Olsun yaa yine şükür.. Bence de çok değil senin kilon..
İnşallah emellerimize tez zamanda ulaşırız..
Zaten ben bu akşam 2 banyo 1 wc temizlerken iyi kalori yakarım da bakalım artık

inşallah canım yaklaşık 2.5 kilo verdim bile:) bebiş istiyoruz ondan bu çabam yoksa rahatsız değilim çok, hamilelikte de mutlaka kilo alcam tedbir amaçlı yanii :)

İnşallah gönlüne göre verir Rabbim canım yaaa
Kızlar hepinizi yemek telaşı sardı sanırım...
Herkes Allaha emanet olsun inşallah..
Görüşmek üzere p.tesi...

şimdi yatak odasına giriorum kızlar baza gardolap ve komodinler:) oy oyyyyyyy
banada yarar kızlar yediklerim hatta su içsem yarar ama napim ya allah ne güzel yiyecekler yaratmş yiyelim die tutamıorum kendimi.........

kızlar size bişe sorcam
1)perdeleri ne sıklıkla yıkıyosunuz?
2)camları ne sıklıkla yıkıyosunuz?
3)bornozları yada hamam havlularını ne sıklıkla yıkıyosunuz?( el yüz havlusundan bahsetmiorum)
4)çekmecelrin içini ne sıklıkla düzeltip tozunu alıosunuz?
5)buzdolabını ne sıklıkla temziliosnuz?
6)mutfak dolaplarının içini ne sıklıla indiriosunuz? bide bide son olarak
7)vitinde yada konsolda duran sadece misafir geldiğinde kullandığınız tabağı çanağı ne kadarda bi yıkıyosunuz?

bu 7 sorunun cevabını alabilirmiyim:)

çünkü ben azmı yapıorum yoksa gereksiz yere pimpiriklilik yapıp gereksiz yere çokmu yapıorumkendimi yıpratıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…