• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
1)perdeleri ne sıklıkla yıkıyosunuz?
2)camları ne sıklıkla yıkıyosunuz?
3)bornozları yada hamam havlularını ne sıklıkla yıkıyosunuz?( el yüz havlusundan bahsetmiorum)
4)çekmecelrin içini ne sıklıkla düzeltip tozunu alıosunuz?
5)buzdolabını ne sıklıkla temziliosnuz?
6)mutfak dolaplarının içini ne sıklıla indiriosunuz? bide bide son olarak
7)vitinde yada konsolda duran sadece misafir geldiğinde kullandığınız tabağı çanağı ne kadarda bi yıkıyosunuz?

perdelerı nerdeyse ıkı ayda bır yıkıyorum.caddede oturuyorum cok toz oluyor
camları yazın sılerım ama kısın silemıyorum.bu memleket baska memleket hava buz gıbı:)
bornozlarım beyaz her hafta beyazları yıkaıdıgım ıcın bornozlarıda mutlaka yıkarım
cekmecelerın ıcını sureklı duzenlı tutarım ben tabııı ıcını bosaltıp sureklı sılmem arada estıgı zaman yanı:)bosaltıp supurgenın basını cıkartıp cekıyorum sılmekten cok daha ıyı sonuc...
buzdolabını hıccc kırlı bırakmam sureklı elımde bez sılerım en ufak bırsey bıle damlasa affetmem hep duzenlı koymaya calısırım o yuzden süre veremem
mutfak dolaplarının ıcınıde duzgun yerlestırırsen her seferınde sana bır dunya ındır kaldır ısı cıkmaz
vıtrındekılerıde 3 ayda bır falan hepsını ındırıp bulasık mak yıkayıp vıtrını sıler yerleştırırım:)cunku ben onları kullanmıyorum

kızlar size bişe sorcam
3)bornozları yada hamam havlularını ne sıklıkla yıkıyosunuz?( el yüz havlusundan bahsetmiorum)
7)vitinde yada konsolda duran sadece misafir geldiğinde kullandığınız tabağı çanağı ne kadarda bi yıkıyosunuz?

bu 7 sorunun cevabını alabilirmiyim:)

çünkü ben azmı yapıorum yoksa gereksiz yere pimpiriklilik yapıp gereksiz yere çokmu yapıorum:(kendimi yıpratıorum

perdeleri 2 ayda bir yıkıyorum mesela yarın yıkanacak
camları ayda bir siliyorum daha fazla olunca çok kirleniyor arada tozlarını alıyorum her daim temiz kalıyor
onlar 15 günde bir çünkü eşim çok her gün duş alıyor doğal olarak her daim nemlli kalıyor
valla o biraz uzun oluyor ya genelde aklıma estikçe yapıyorum
her pazar dönüşü malzemeyi yerleştirmeden önce siliyorum
onlar da uzun sürüyor valla dip bucakta yapıyorum bazen aslında daha sık yapmak lazım ama üşeniyorum dışını siliyorum her daim ama içi nedense ihmal ediyorum
vitrini kaldırarak çözüm buldum tabak çanağı misafirden misafire yıkıyorum valla onlarla ömrümü tüketemicem

kızlar size bişe sorcam

bu 7 sorunun cevabını alabilirmiyim:)

çünkü ben azmı yapıorum yoksa gereksiz yere pimpiriklilik yapıp gereksiz yere çokmu yapıorum:(kendimi yıpratıorum

sen nasıl yapıyorsun ki?

perdeleri 2 ayda bir yıkıyorum mesela yarın yıkanacak
camları ayda bir siliyorum daha fazla olunca çok kirleniyor arada tozlarını alıyorum her daim temiz kalıyor
onlar 15 günde bir çünkü eşim çok her gün duş alıyor doğal olarak her daim nemlli kalıyor
valla o biraz uzun oluyor ya genelde aklıma estikçe yapıyorum
her pazar dönüşü malzemeyi yerleştirmeden önce siliyorum
onlar da uzun sürüyor valla dip bucakta yapıyorum bazen aslında daha sık yapmak lazım ama üşeniyorum dışını siliyorum her daim ama içi nedense ihmal ediyorum
vitrini kaldırarak çözüm buldum tabak çanağı misafirden misafire yıkıyorum valla onlarla ömrümü tüketemicem

aynen bende kaldırdım vıtrını 6-7 ay once salona tv unıtesı aldım yemek takımları kutuda benım ama vıtrın takımı varken 3 ayda bır falan tamamen sılıp bosaltıyordum ugrass yanı.benım yemek takımı 2 adet o yuzden 1 takımı kutuda dıger takım mutfak dolaplarında :)))

aynen bende kaldırdım vıtrını 6-7 ay once salona tv unıtesı aldım yemek takımları kutuda benım ama vıtrın takımı varken 3 ayda bır falan tamamen sılıp bosaltıyordum ugrass yanı.benım yemek takımı 2 adet o yuzden 1 takımı kutuda dıger takım mutfak dolaplarında :)))

perdeleri 1.5 ayda bi yıkıorum ( aslında kirlenmiolar sigara içmioruz ,evde tozlu bi yerde diil ama içime sinmio bide perdeler yıkanınca ev çok güzel kokuyo)
camalrı ayda bi güzelce siliorum her hafta camsille tozunu alıorum
bornozları 2 haftada bi beyazlarla atıorum:)(benim makina 2 kişi oldugumuzdan beyazlar 2 haftada anca birkio makina 9 kiloluk çocukta yok:))
çekmeceleri ayda bi döküorum ( zaten herşey kutularda çekmecenin içinde kutuları kaldırıp altlarını siliyorum
buzdolabı sanırım en felaket oldugum yer burası:( 2 ayda bi banyoya soku parçaları duşata yıkıorum:) dikkat etmeye çalışıorum ama pek edemiorum sanırım
mutfak dolapları 3 ayda bi içini siliorum dışını siliorum ama haftada bi
benim vitrinim yok ama aynalı konsolum ve tv ünitem var sık misafir gelir zaten ama ben ayda bi indirip temzi tabağı mabağı yıkıorum deli gibi:(

kaynanamada sinirlenmişim kaptırdım gidiyorum evi 40 ladım hızımı alamıyorum koltuk silcem şimdide :)))))

eveeet ben de oyumu kullanip geldim kizlar:46:
neler yaptim duvari sildim
kizimin oyuncaklarini ayikladim baya bi oyuncak attim:27:
cam agacimizi susledim:32::32::32:
bu aksamlik bu kadar
yarin biraz gec gele bilirim beni merak etmeyin islere gomulmus olucam:9::9::9:
bu arada vuslat ve yeliz yok bu gun:26:

rabyas gif eklemyi anlatiyorum:34:
hizliresim.com da istedigin resmi bilgisayardan secip url sini aliyosun
sonra

yapiyosun bu ka:34:

Güaydın kızlar el gider mersine ben gider tersine hesabı önce oğlumu doyurdum yıkadım yatırdım daha yeni kahvaltı edeceğim bugün aksi gibi yemeğim yok ne yapacağını şaşırıyor insan valla...inş aklıma bişey gelir...öpüyorm sizi

bugün birsürü iş var yapılacak ....
4 tur çamaşır var yıkanacak
tül perde makinede yıkanmakta,asılacak
yer silinecek
mutfak toplanacak,süpürülecek
yemek yapılacak
ve dahası ...........

ölürsem şehit kalırsam gaziyim...

azerin yakında evin zeminini sile sile aşındırıp kazıyıp alt kata düşcekiniz diye çok korkuyrum bugğnki işlerin ne çok merak ediorum bitmedimi bu nasıl iş,
en ağır işçi sensin:)
Günaydın bebekim
Şu anda kızımı sallıyorum telden yaziyorum
Bulasiklari yikadim
Ocagimi tezgahların üstünü çamaşır suyuyla sildim
Mutfağı sildim supurdum beyaz eşyaları sildim çöpleri topladım çıktım
Yatagimi topladım
4 makina çamaşır katlayıp yerlestirdim
Salonun halisini arap sabunuyla fircaladim makinayla suyunu cekip duruladim
Nevresimleri attım makinaya
Kızımı doyurdum uyutmaya çalışıyorum şimdi de
Güaydın kızlar el gider mersine ben gider tersine hesabı önce oğlumu doyurdum yıkadım yatırdım daha yeni kahvaltı edeceğim bugün aksi gibi yemeğim yok ne yapacağını şaşırıyor insan valla...inş aklıma bişey gelir...öpüyorm sizi
Benim de Yemegim yok eti haslamaya bıraktım bakalım ne çıkacak
bugün birsürü iş var yapılacak ....
4 tur çamaşır var yıkanacak
tül perde makinede yıkanmakta,asılacak
yer silinecek
mutfak toplanacak,süpürülecek
yemek yapılacak
ve dahası ...........

ölürsem şehit kalırsam gaziyim...

Senin de baya işin varmış kuzu
Bebe napiyo izin veriyo mu sana işlerini yapman için:1:

Senin de baya işin varmış kuzu
Bebe napiyo izin veriyo mu sana işlerini yapman için:1:[/QUOTE]

valla oğlum da aynaları önce yalayıp sonra siliyor,güya yardım ediyor bana o da:1::1::1::1::1: 3 buçuk yaşında son 2 3 aydır öğle uykusuna uyutmak mümkün olmuyor.senin bebende öyle mi ? ço zorlanıyorum,elim ayağım birbirine dolanıyor,bi yandan iş,bi yandan yemek,bi gözümde onda düşmesin veya zaralı bişey yapmasın diye:18:

valla oğlum da aynaları önce yalayıp sonra siliyor,güya yardım ediyor bana o da:1::1::1::1::1: 3 buçuk yaşında son 2 3 aydır öğle uykusuna uyutmak mümkün olmuyor.senin bebende öyle mi ? ço zorlanıyorum,elim ayağım birbirine dolanıyor,bi yandan iş,bi yandan yemek,bi gözümde onda düşmesin veya zaralı bişey yapmasın diye:18:

yaliyo mu:9::9::9::9::9:
benim kiz da cok yoruyodu beni nihayet yanimda uyutmaya alistirdim nerdeyse 3 hafta olucak
ogle uykusunda salliyorum ama hemen daliyo uykuya
eskiden saatlerce sallardim
simdi yaninda uzandiktan biraz sonra kalkiyorum uyu gelip bakicam diyorum her gun bi oncekinden bi kac dakika once kalkiyorum
yavas yavas kendi uymaya alishsin diye:34:

bu gun oldum bittim:31:
oturma odasinin halisini yikadiktan sonra odayi dip kose supurup sildim
pencerelerin onunu sildim
mobilyalari sildim
yatak odasini da supurdum sildim mobilyalari sildim
yemek yaptim cikan bulasigi yikadim
ama cok yoruldum her yerim agriyo bi agri kesici aldim:31:

Back