- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.581
bu gun oldum bittim
oturma odasinin halisini yikadiktan sonra odayi dip kose supurup sildim
pencerelerin onunu sildim
mobilyalari sildim
yatak odasini da supurdum sildim mobilyalari sildim
yemek yaptim cikan bulasigi yikadim
ama cok yoruldum her yerim agriyo bi agri kesici aldim
bu gun oldum bittim
oturma odasinin halisini yikadiktan sonra odayi dip kose supurup sildim
pencerelerin onunu sildim
mobilyalari sildim
yatak odasini da supurdum sildim mobilyalari sildim
yemek yaptim cikan bulasigi yikadim
ama cok yoruldum her yerim agriyo bi agri kesici aldim
yaliyo mu
benim kiz da cok yoruyodu beni nihayet yanimda uyutmaya alistirdim nerdeyse 3 hafta olucak
ogle uykusunda salliyorum ama hemen daliyo uykuya
eskiden saatlerce sallardim
simdi yaninda uzandiktan biraz sonra kalkiyorum uyu gelip bakicam diyorum her gun bi oncekinden bi kac dakika once kalkiyorum
yavas yavas kendi uymaya alishsin diye
sagolasin canimvalla şu anketteki 'en çalışkan üye' seçeneğine senin adını yazdım.arı gibi çalışıyon maşallah
azerin orda havalar sıcaktamı halı yıkadın.başlı başına o zaten yoruyo insanı...sen ölmüşünde ağlanın yok bacım
koyun gibi miben yanında uzanmayı denedim,biraz uzanıp kalkıyorum 'uyu geliyorum' diye,diğer odaya gidiyorum bi bakıyorum benden önce kalkıp gitmiş1 yaşından sonra uyku düzeni oturmadı bi türlü.gece 11 den 2-3 e kadar salladığımı biliyorm,ayaklarım şişiyordu,kıpırdayamıyrdum bi 10 dakika. uyku uyumayı sevmiyor bıraksam sabaha kadar uyumaz ama gel gör ki bal akıyor yanaklarından ,masum masum bakıyor koyun gibi kıyamıyor insan
evet ya hastalansan bakanin yok sen birilerine bakmak zorundasin cunkuNolsada ev kadınlarıda emekli olsa...sonuçta bizde çalışanlar kadar çok yoruluyoruz.üstelik izin günümüzde yok...ahhh bugün bebeğime yemek vermesem altını almasam nolur diyemiyoruz en azından.
ben işten çıktığımdan beri daha fazla yoruluyorum.bide arkamda pıtır pıtır yürüyen bir canavarın varsa :) yani bebeğin daha fazla efor lazım sana demektir...ben bugün 3 çeşit yemek yaptım sadece...evi süpürmeye bile üşendim her yerim ağrımış gece üşütmüşüm..ama yarın yapmam lazım
e bana soyluyosun ama sen de az is yapmamisin sekerim masallahbu arada günü raporunu vereyim
PERDELER YIKANDI
HALILAR SÜPÜRÜLÜP KALDIRILDI,YERLER SİLİNDİ
TOZ ALINDI
3 TUR ÇAMAŞIR YIKANDI 1 TUR BEKLEMEDE
BULAŞIL YIKANDI,KAPI ÖNÜ SİLİNDİ,TEZGAH TEMİZLENDİ
KANEPE ALTLARI SÜPÜRÜLDÜ,BALKON YIKANDIBİRAZDAN MAKİNEYE SON TUR ÇAMAŞIR KONUP,ÜTÜ YAPILACAK
e yine kimse yok pazar ya kiminin cocuklari evde kiminin kocisi bizim gibi her gun calisan kocasi yok ki milletin kuzum da okula gitmiyo
benim icin her gun ayni e madem kimsecikler yok ben de daliyim yine ev islerine zaman kaybetmeden bu gun tamamlamam gerek isleri
pek bi sey kalmadi sanirsam
Günaydınn Kuzumm.
Benim Kocişimm Yok Valahi bugündee Nöbetçi
evet mesela ben dün annemdeydim
deyip kaciyorum hemen bebeklerim is beni bekler zaten bu gun cumartesi kimse ugramaz
benim cadı da kendi uyuyo artık maşAllahyaliyo mu
benim kiz da cok yoruyodu beni nihayet yanimda uyutmaya alistirdim nerdeyse 3 hafta olucak
ogle uykusunda salliyorum ama hemen daliyo uykuya
eskiden saatlerce sallardim
simdi yaninda uzandiktan biraz sonra kalkiyorum uyu gelip bakicam diyorum her gun bi oncekinden bi kac dakika once kalkiyorum
yavas yavas kendi uymaya alishsin diye
e yine kimse yok pazar ya kiminin cocuklari evde kiminin kocisi bizim gibi her gun calisan kocasi yok ki milletin kuzum da okula gitmiyo
benim icin her gun ayni e madem kimsecikler yok ben de daliyim yine ev islerine zaman kaybetmeden bu gun tamamlamam gerek isleri
pek bi sey kalmadi sanirsam
Teşekkür ederimm Canımcımmİyiyim bendee Takılıyorum yalnız başımaa
Oyy İçinde Çok sağoll Kuzummmmm
Eki Görüntüle 578127
seni unuturmuyum estosumevet mesela ben dün annemdeydim
ama ne yaptın diye sor bakiim
benim cadı da kendi uyuyo artık maşAllah
beni unuttun herhal
benim koca da seninki gibi hergün çalışıyo
günayydıınnnnnnnn :)
kızlar benimde kociş nöbetçi bugün onu gönderdim şimdi sevmiyorum nöbetlerii :S dün misafirim vardı hazırlık temızlık falan bayagı yorulmusum bendee ama güzel geçti... kızlar ne oyu kullanıyorsunuzzZ?? azerinnn gift eklemeyi anlatmışsın tesekkurler ama ben onu demiyorum bu gülücük falan yapıyorsunuz yaa onu diyorum bennn :))
kızlar benimde kociş nöbetçi bugün onu gönderdim şimdi sevmiyorum nöbetlerii :S dün misafirim vardı hazırlık temızlık falan bayagı yorulmusum bendee ama güzel geçti... kızlar ne oyu kullanıyorsunuzzZ?? azerinnn gift eklemeyi anlatmışsın tesekkurler ama ben onu demiyorum bu gülücük falan yapıyorsunuz yaa onu diyorum bennn :))
Canım Ben senin ne demek istediğini anladımm
Onu Forum Ayarlarından Yapıyosun.. Verdiğim Linke Tıklaa Ve orayı Okuyarak Yapabilirsinn
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
o kadar uzaga gitme bebekim burda kknin kullanma kilavuzu var takildiginiz seyleri sorun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?