En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Heyy masallah bende etrafi topladitan sonra toz aldim tuvalet banyolar temizeledimevi supurdum.bi cay molasi verdim sonrada yerleri silicem ama yemek ne yapsam karar veremiyorum
adam aksam sok olucak galiba husnacim
yemek olarak corba olarak
mercimek
dovga
eriste corbasi bunlardan yapa bilirsin mesela
pilav yap
cacik
ana yemek de makarna esliginde yogurtlu kebab

Evet Kuzum Ben sana bir kaç dalda oy verdim valahii

sagolasin bebekim ben de sizlere vericem oyumu bu yilin enleri bizim topikten ciksin dimi

kızlar ne yarışması bu ? nerden oy verecez?
iste burda canim
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/578785-2012-kk-enleri-yarismasi.html
sen en caliskan uye olarak bana oy ver digerlerine karisma sadukacim
aynayi sil sabunlugu yika ben sana guzel bi liste cikaririm simdi
mrb kıjlaar bugün hiç bişey yapamadım. oğlum ilk dişini çıkarmadan rahat yok bana. kafayı yiyorum.

hosgeldin canim
ya daha cok var omerin dis cikarmasina o zamana kadar yan gelip yatican mi

Afferin iste böyle düzenli olun accikiçimden bir ses buzdolabının da durumu fena diyo

Lak lak yapmayı unutma sen estosum
yok kız gitmedim vazcaydım
onun yerine çocukların odalarının duvarlarında hep kirler vardı onları sildim
çıkan çamaşırları yerleştirdim
eşim yemeğe geldi gitti mutfağı topladım
duvarları silerken cadının önüne küçük top mısır gevreklerinden koymuştum
ağzından atmış hep halıya bi de halı sildim
kızlar kısın camları ne kadar sürede sılıyorsunuz?acaba cam sılmeden tülü perdeyı yıkamak olurmu?hava buz gıbı tülü yıkamak ıstıyorum:26:
ben kışın pek silmem ama tüllerimi mutlaka yıkarım
silmeden de yıkanır tebi
kıtlık başgösterdimi bana söleyin camlarımı siliveriyim

ay yoneticiler duymasin sonra ske yaptigimizi dusunup hepten listeden cikarmasinlar bizi
ama sunu soyliyim en caliskan uye olarak kendimi aday goruyorum

beni nirde aday görüyon gıızzzz

...
sen en caliskan uye olarak bana oy ver digerlerine karisma sadukacim
aynayi sil sabunlugu yika ben sana guzel bi liste cikaririm simdi
...

Kııııız banyoya girdim mi kendimi kaybederim zaten, yıkanmadık bir şeyi bırak altları bile çamaşır sulu ciften nasibini alırlar
Geçen anlattım ya abarttım ciflemeyi de uçtum sırt üstü yere yapıştım işte
Banyo wc bu akşam biter, yarın sabahtan üst katı süpürerek bir başlarıııııım...
10'da açsam süpürgeyi... 2-3 gibi biter diye umuyorum inşallah..

En canayakın,dostane kk üyesi?
iste buna senin ismini yazicam estos
o kadar da abartma kiz
10 da supurge acip 3de mi kapatican
çarşıya çıktım dolaştım hava aldım geldimm kızlarrr :)) azerincim bu kez yakalayamadın beniiii buzdolabımm temizzz ve de düzenliiii :)))
tuh bu sefer tutturamadim desene
ben bi manava ve bim'e kadan gidoorum

sen git ben bebelere bakarim

hosgeldin canim
ya daha cok var omerin dis cikarmasina o zamana kadar yan gelip yatican mi
hoşbuldum bebeğim.valla 4cü ayında bebişi diş çıkaran arkadaşlar vardı ya. :26: daha fazla eziyet etmeden çıksa iyiydi. azerin ne zaman çıkardı ilk dilşini?

saol cnm, senin ve herkesin cuması mübarek olsun.

bugün kociş gece çalışıyo:) yane evden saat 6.30 çıkcak o zmana kadar iş yapmak istemiorum en sevmediğim şey kociş evdeyken temizlik yapmak herşeye herşeye karışır mutfağa gelir o niye burda bu niye burda onu karıştırma bunu karıştır dibine tutcak o soğanlar küçük olcak daha küçük dogra bu maydonoz bozulmuşmu niye iyi saklamıosun bu halı kirlimi kaymışmı sandalye niye burda bunlar sadece yarım saat içinde söledikleri hele temizlik yaparken
canımı çıkarır onu öye kaldırma yerde sürüme penceri öyle açma halı lemi süpürülür kenarı kaldı köşesi gitti beni illallah ettirir mutfaktan yemek yaparken kovarım.:) baş edemiom normalde dağnık bi adam diil sadece yediği tabağı çerezi bardağı orta sehbada bırakır ona gıcık olurum ama kaldır diyince kaldırıyo:)
bugün sabahtan iş yapmadım sadece mantı açcam:) 2 kişilik az bişecik:)
akşamda gardolabın,komodinlerin ve bazanın altının tozunu alcam:) hepsi bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…