- 7 Ocak 2018
- 27.370
- 79.552
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #35.061
Canım bizim burda da bazı okullar öyle bazıları erken neyse seneye liseye geçiyor zaten inşallah okul tüm olur geç giderAllah Allah cok erken ya cocuk uykuya doyamaz ki.bizim burda 8de basliyo ders
Yazik ya cocuklara neyse ki az kalmisCanım bizim burda da bazı okullar öyle bazıları erken neyse seneye liseye geçiyor zaten inşallah okul tüm olur geç gider
Akşam 7 de uyudu sabah hala uykum var diyordu
Evet canım ama yapacak bişeyyyy yokkkYazik ya cocuklara neyse ki az kalmis
evet aynen kaçarsa kk gezer bulurum onu ben getiririm burayaEvet canım ama yapacak bişeyyyy yokkk
Kız yarışma bitti bak yeni yarışma başlayınca geri kaçma haaaaaaaaa
Bencede yaaaaa bi geliyor bi kayboluyorrrevet aynen kaçarsa kk gezer bulurum onu ben getiririm buraya
Allahtan 1 ay yarismaya ara verilecekmisEvet canım ama yapacak bişeyyyy yokkk
Kız yarışma bitti bak yeni yarışma başlayınca geri kaçma haaaaaaaaa
Bul beni abla kulagimi cekevet aynen kaçarsa kk gezer bulurum onu ben getiririm buraya
daha yeni Temmuz bence yeni evlendirdigim kız hamileBencede yaaaaa bi geliyor bi kayboluyorrr
Yeni torun ne zaman geliyor❤❤
Ayyy bende şimdi kahve yaptımmm ve cadı kızım koltuğa döktü biraz güyaaaaa bugün çamaşır atmicaktım makinayaaa mecbur örtüyü atacammmsigara ve kahve molası verdim
tamam o iş bendeAllahtan 1 ay yarismaya ara verilecekmisya aslinda ben 3 kere kazandim ama kopamiyorum
Bul beni abla kulagimi cek
Yaaaaaaa maşallahhhh annesi gibi hızlı mı olacak yoksammmdaha yeni Temmuz bence yeni evlendirdigim kız hamile
Yaaa hayirli olsun tekrar abladaha yeni Temmuz bence yeni evlendirdigim kız hamile
Hadi neyse 1 ay burdasınnn o zamanAllahtan 1 ay yarismaya ara verilecekmisya aslinda ben 3 kere kazandim ama kopamiyorum
Bul beni abla kulagimi cek
1 ay garanti en azindanHadi neyse 1 ay burdasınnn o zaman
yok öyle hep burda olacakHadi neyse 1 ay burdasınnn o zaman
Yine iyiymiş senin mutfak benim mutfak daha beterEki Görüntüle 2559666 mutfak böyle ben kahve içeceğim ama kaç gündür rahatsızdım ya salgın var serum yedim evvelsi gün kendime geldim iş yapmadım fazla
kızım toplamıştı akşam ondan akşam atsaydım korkardınYine iyiymiş senin mutfak benim mutfak daha beter
Geçmiş olsun bu arada