- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.841
Allah yardimcin olsun canimOzel bi okul da öğretmenlik yapıyodum ama zor oluyo canım bu sene belli değil
Benim hiçbişey yapmak içimden gelmiyor. Sıkıldığım şeyler var. Sadece yemek yapıp onu topluyorum kaç gündür. İçim sıkılıyordün akşam da 2 makine çamaşır yıkandı diye haneme ekleyeyim.
bu akşam yatak odamı silmeyi hedefliyorum.
maşallahBen de temizlik yaptim beni taktir etmek yok mu
Allah gonlunu feraha cikarsin canimBenim hiçbişey yapmak içimden gelmiyor. Sıkıldığım şeyler var. Sadece yemek yapıp onu topluyorum kaç gündür. İçim sıkılıyor
Medeni konuştuğum için mune baci banlamişti)
AminAllah gonlunu feraha cikarsin canim
Medeni konuştuğum için mune baci banlamişti)
İnsallah canimAmin
İşlerim yoluna girer inşallah en kısa zamanda
Hosgeldin
Amin
Sen calisiyo musun canim?
Hosgeldin canim
O zaman seni bu konumuza da bekleriz
Aksamlari her odaya 5 DAKİKA (KATİLANLAR?)
Basliktan da anlasildigi gibi evimiz daha duzenli olsun diye aksamlari cocuklari falan uyutduktan sonra:) her odaya 5dakikamizi ayirarak hem daha duzenli olalim hem de bunu zamanla aliskanlik haline getirelim.5dakika cok kisa bi sure ama ne yapsak bize kar dimi?:) KATİLMAK İSTEYENLER yazsin...www.kadinlarkulubu.com
Sağol canım.Bazen bende şükretmek için okuyorumAllah yardimcin olsun canim
Demin BDV de bi konu okudum oyle uzuldum ki yasamak ne kadar zor olmus
Bak da gelHosbuldum :)
Hosbulldummmmm hemen bakiyorummmmmmm,)
Neden acaba?Benim hiçbişey yapmak içimden gelmiyor. Sıkıldığım şeyler var. Sadece yemek yapıp onu topluyorum kaç gündür. İçim sıkılıyor
Dogru soyluyosun valla kac gundur bi manikur yapicam kendime bi turlu yapamiyorumNeden acaba?
Vitaminlerin mi düşük, tiroidlerin mi az çalışıyor?
Bezginlik yapar çünkü.
Bizim ev de gergin bu aralar. ama takmadığımda kafam daha rahat oluyor.
Biraz kendimizi düşünmemiz lazım. hep başka şeyler için yaşıyoruz. Aman çocuğun istekleri, aman evin eksikleri, aman kocanın kaprisleri, aman bilmem ne derken kendimizi unutuyoruz.
Ellerine saglik canimDün akşam
-yatak odamı ve balkonu süpürdüm.
-sirkeli suyla sildim.
derkeen,
-mutfak + salon + küçük oda + çocuk odası + giriş + koridor her yeri şöyle bir geçtim viledayla.
-bornozları yıkayıp astım.
-duş aldım
yatmaya yakın,
-kızı yıkadım.
Gunaydin canimGünaydın kizlar